?>

İtalyan basını Juventus'u şimdiden finale çıkardı

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finali ilk maçında Juventus'un deplasmanda Monaco'yu 2-0 mağlup etmesi, İtalyan basınıda geniş yankı uyandırdı. - Anadolu Ajansı

Spor - 8 yıl önce

ROMA

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finali ilk maçında Juventus'un deplasmanda Monaco'yu 2-0 mağlup etmesi, İtalyan basınıda geniş yankı uyandırdı.

Ülke basınında yer alan haberlerde, Juventus'un rövanş öncesi büyük avantaj elde ettiği ve Şampiyonlar Ligi'nde finale kalmaya şimdiden çok yaklaştığı vurgulandı.

Tuttosport: Cardiff çok yakın

Siyah-beyazlı kulübe yakınlığıyla bilinen Tuttosport, İspanyol dilinde "Finale gidiyoruz. Cardiff çok yakın" başlığıyla verdiği haberde, diğer yarı final mücadelesinde Atletico Madrid'i 3-0 mağlup eden Real Madrid ile üst turda karşılaşma ihtimallarının yüksekliğine dikkat çekti.

Juventus'un üst üste 6'ncı Avrupa kupası maçını gol yemeden tamamladığının hatırlatıldığı haberde, takımın iki golüne de imza atan Arjantinli yıldız Gonzalo Higuain'in yüksek performansıyla Cardiff'te oynanacak finale takımını çok yaklaştırdığı belirtildi. Juventus'un Monaco karşısında mücadele boyunca üstün taraf olduğu ve gelecek haftaki rövanş öncesinde rehavete girmemesi gerektiği de ifade edildi.

Corriere dello Sport: Kral Higuain Juve'yi finale yaklaştırdı

"Kral Higuain Juve'yi, Cristiano Ronaldolu finale yaklaştırdı" manşetini kullanan Corriere dello Sport ise, Arjantinli oyuncunun golleriyle Monaco'da krallığını ilan ettiğini ve finaldeki muhtemel rakip olarak gösterilen Cristiano Ronaldolu Real Madrid karşısında şampiyonluk mücadelesine çıkılabileceğini belirtti.

Haberde, İtalyan takımının emektar file bekçisi Gianluigi Buffon'un Monaco karşısında yaptığı kurtarışlarla tarihe geçtiği ve teknik direktör Massimiliano Allegri'nin sonuçtan memnun olduğu, Juventus'un rövanşta turu geçebilmesi için dikkatli oynaması gerektiği de kaydedildi.

La Gazzetta dello Sport da "Pipita" takma adıyla bilinen Higuain'in attığı iki golle Monaco'nun umutlarını azalttığını ve Juventus'un finalde Real Madrid ile eşleşmeyi beklediğini yazdı.

Muhabir: Barış Seçkin

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Halep'te yaralıların yardımına koşan gazeteci: O an aklınıza habercilik gelmiyor

2017-04-29 15:22 - Medya

Kitap okuyarak otizmli çocuklara destek oluyorlar

2017-04-30 16:47 - Çevre-Hayat

Venezuela'da asgari ücret yüzde 60 artacak

2017-05-01 02:42 - Dünya

30 yıldır tuğla ve kiremit biriktiriyor

2017-05-03 14:37 - Çevre-Hayat

Hikmetyar üst düzey yetkililer tarafından karşılandı

2017-04-30 21:57 - Dünya

FETÖ'cüler Genelkurmay'ın parmaklıkları arasından vatandaşa ateş açmış

2017-04-28 15:02 - Gündem

İtalyan basını Juventus'u şimdiden finale çıkardı

2017-05-04 17:37 - Spor

Sahil Güvenlik Botu ve polislerin vurulmasını emretmiş

2017-04-29 19:52 - Asayiş

Kan Şelalesi’nin gizemi çözülüyor!

2017-04-27 19:12 - Teknoloji

Ringde başörtüsü kuralı değişti

2017-04-27 18:47 - Spor

İlgili Haberler

Futbol sevdalısı emektar köfteci, işi bıraktı "hakemliği" bırakamadı

12:12 - Spor

Uluslararası futbolcu transferi, kış sezonunda 'rekor' kırdı

11:43 - Spor

ABD'de Super Bowl için geri sayım başladı

11:42 - Spor

Fenerbahçe, Süper Lig'de yarın Alanyaspor ile karşılaşacak

11:37 - Spor

Başakşehir, deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak

10:42 - Spor

Günün Manşetleri

Yıkıntılar arasından "üretim ve ihracat üssü" çıkacak

12:17 - Ekonomi

Alaska'da dün kaybolan uçağın enkazı ile 10 kişinin cansız bedenlerine ulaşıldı

12:13 - Dünya

Bolu Dağı'nın kar manzarası havadan görüntülendi

12:07 - Gündem

Bahreyn Temsilciler Meclisi Başkanı Al Musalam, Türkiye'yle güçlü ilişkilerin önemini vurguladı

12:02 - Dünya

Küresel piyasalarda gözler, ABD'deki enflasyon ve Fed Başkanı Powell'ın sunumuna çevrildi

11:53 - Ekonomi