?>

ING Türkiye'den yurt dışına üst düzey atama

- ING Türkiye Genel Müdürü Alper Gökgöz: "ING olarak bugüne kadar çok önemli işlere imza attık, ancak ürün ve hizmetlerimiz kadar insan sermayemizle de ING Grubu içindeki yükselişimizi sürdürüyoruz"

Yerel haber-Şirket Haber - 4 yıl önce

İSTANBUL(AA) - 2012 yılından bu yana ING Türkiye’de çeşitli görevler üstlenen ve son olarak 2015 yılından itibaren ING Türkiye Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Bahadır Şamlı, ING Belçika’ya CIO olarak atandı.

ING Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, 15 Nisan tarihinden itibaren geçerli olacak atamayla birlikte Şamlı, ING Belçika’nın teknoloji alanındaki çalışmalarına liderlik edecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen ING Türkiye Genel Müdürü Alper Gökgöz, Bahadır Şamlı'nın yeni görevinden memnuniyet duyduğunu belirterek, "ING olarak bugüne kadar çok önemli işlere imza attık, ancak ürün ve hizmetlerimiz kadar insan sermayemizle de ING Grubu içindeki yükselişimizi sürdürüyoruz. ING Türkiye, bugün global roller için yetenek havuzu haline gelmiş durumda. İçimizden başarılı bir liderin daha ING’nin en önemli ülkelerinden birinde aldığı bu görev için gurur duyduğumu ifade etmek istiyorum.”

Açıklamada Şamlı'nın öz geçmişi hakkında şu bilgilere yer verildi:

"Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan Bahadır Şamlı, Özyeğin Üniversitesi’nde İşletme yüksek lisansını tamamladı. İş yaşamında bankacılık başta olmak üzere pek çok sektörde entegrasyon ve dönüşüm projelerine imza atan Şamlı, 2012 yılında ING Türkiye ekibine Temel Bankacılık Uygulama Geliştirme Grup Müdürü olarak katıldı. 2015 yılından bu yana Teknoloji Genel Müdür Yardımcılığı görevini sürdüren Şamlı, ING Türkiye’nin dijital dönüşümüne katkı sağlayan projelere liderlik ederek dijitalleşme stratejisinde rol oynadı / dijitalleşme stratejisine katkıda bulundu. Şamlı yeni görevinde bilgi teknolojileri, dijitalleşme ve bankacılık alanındaki deneyim ve uzmanlığını ING Belçika’ya taşıyacak."

Haftanın Öne Çıkanları

Tokyo Olimpiyatları'na kota kazanan milli sporcuların sayısı 65'e yükseldi

2021-03-26 14:51 - Spor

İHA'ların keşif, gözetleme ve hedefleme sistemlerine ASELSAN'dan yerli çözüm

2021-03-20 14:16 - Teknoloji

Casper Bilgisayar'a “The One Awards Teknoloji Üreticisi“ ödülü

2021-03-22 17:40 - Yerel haber-Şirket Haber

Uludağ Ekonomi Zirvesi

2021-03-25 21:46 - Yerel haber-Şirket Haber

Her daire için en az 1 otopark zorunluluğu uygulaması yürürlüğe girdi

2021-03-25 16:26 - Gündem

Almanya'da Müslüman kuruluşların başkanları ırkçılıkla daha etkin mücadele edilmesini istiyor

2021-03-22 16:34 - Gündem

ING Türkiye'den yurt dışına üst düzey atama

2021-03-26 15:04 - Yerel haber-Şirket Haber

Abdi İbrahim’e “İlaç Sektöründe Yılın En İtibarlı Şirketi“ ödülü

2021-03-19 20:00 - Yerel haber-Şirket Haber

Afganistan'da Nevruz Bayramı coşkuyla kutlanıyor

2021-03-21 17:08 - Dünya

Demirtaş'a Cumhurbaşkanı'na hakaret suçundan hapis cezası

2021-03-22 20:11 - Gündem

İlgili Haberler
Günün Manşetleri

Hamas: İsrail'in 7 Ekim'deki başarısızlığı Filistin iradesinin üstünlüğünü gösteriyor

04:47 - Dünya

İsrail ordusu, geniş kapsamlı 7 Ekim soruşturmasında başarısızlığını kabul etti

02:47 - Dünya

Trump, İngiltere Başbakanı Starmer'a yöneltilen Kanada sorusuna "Bu kadar yeter" dedi

02:38 - Dünya

Kanada Başbakanı Trudeau, ABD'nin tarifelerine karşı güçlü cevap vereceklerini söyledi

01:48 - Dünya

Trump'a göre, Ukrayna ile yapılacak maden anlaşması ilişkilerinin gelecekteki temelini oluşturacak

01:43 - Dünya