?>

Hem şantaj hem darp hem de tecavüze uğrayınca...

Konya’da eski sevgilisi tarafından şantaj yapılarak birlikte olmaya zorlandığı, darp ve tecavüze uğradığı iddia edilen 3 çocuk annesi kadın, kendisini rahat bırakmayan şahsı tabancayla vurarak öldürdü.

Yerel haber-Şirket Haber - 9 yıl önce

Olay, merkez Selçuklu ilçesi Sakarya Mahallesi Merve Sokak’ta bulunan iki katlı bir apartmanın girişinde meydana geldi. İddiaya göre, merkez Karatay ilçesine bağlı İsmil Mahallesi’nde 21 sene önce ilk evliliğini yapan ancak 2 yıl sonra kocasının hastalanarak ölmesinin ardından Havva Ç. (42), aynı mahallede çiftçilikle uğraşan Mehmet Ok (39) ile duygusal yakınlaşma içerisine girerek şahısla birkaç kez de birlikte oldu.

ŞANTAJLA KORKUTARAK GÖRÜŞMEYE DEVAM ETTİ 

 Kocası öldükten sonra ailesinin yanında yaşamaya başlayan ve o dönemde bir süre devam eden beraberliklerinin ardından Havva Ç. sevgilisiyle görüşmeyi kesti. Havva Ç, 2005 yılında ikinci evliliğini yaparken, Mehmet Ok, kendisiyle görüşmeye devam etmek istedi. 

Havva Ç. eski sevgilisinin görüşme isteklerini geri çevirmesine rağmen şahıs daha önce yaşadıkları birlikteliği ailesine söylemekle tehdit edince kadın bir süre daha eski sevgilisinin şantajlarına boyun eğerek görüşmeye devam etti. İddiaya göre, Mehmet Ok, Havva Ç'yi 10 gün önce yine şantajla İsmil Mahallesi’ne götürerek darp edip, tecavüz etti.

VURDUKTAN SONRA KENDİNİ İHBAR ETTİ 

 Havva Ç, İsmil’de bir gece kaldıktan sonra Mehmet Ok tarafından evine bırakıldı. Yaşadıklarının ardından tabanca temin eden Havva Ç, uyarılara aldırış etmeyen ve kocası işte olduğu vakitte eve gelen Mehmet Ok’a, “Ben sana gelme demedim mi?” dedikten sonra apartman girişinde kurşun yağdırdı. Havva Ç'nin beş el ateş ettiği ve kurşunların tamamı sırtına isabet eden Mehmet Ok, olay yerinde hayatını kaybetti. 

Havva Ç, daha sonra 155 Polis İmdat hattını arayarak kendisini ihbar etti. Olay yerine gelen polis yerde yatan Mehmet Ok’un cansız bedeniyle karşılaşınca, Havva Ç’yi gözaltına aldı. Yaşananların ardından olayı haber alarak çalıştığı iş yerinden eve gelen Havva Ç’nin kocası da, olayla bir ilgisinin olmadığını, karısının başka biriyle ilişkisi olduğunu bilmediğini söyledi. Koca da ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Caner’in yerine Emre Taşdemir

2016-06-05 13:56 - Spor

YDÜ Hastanesi Dünya Sigarasızlık Günü’ne Dikkat Çekti

2016-06-01 16:09 - Sağlık

60 bin 889 metrelik resim sergisi rekoru kırıldı

2016-05-31 19:27 - Gündem

’Change’ yapıp satmışlar

2016-06-02 13:32 - Asayiş

Sahnenin podyumdan son transferi

2016-05-31 18:08 - Magazin

Hem şantaj hem darp hem de tecavüze uğrayınca...

2016-06-07 16:52 - Yerel haber-Şirket Haber

Narsuyu köyünde şifalı su

2016-06-06 17:32 - Gündem

Erdoğan, Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın kuruluş yıl dönümünü kutladı

2016-06-01 15:02 - Gündem

5 terörist etkisiz hale getirildi

2016-06-01 16:16 - Genel

Diriliş Ertuğrul ekibi Rize'de

2016-06-06 12:22 - Magazin

İlgili Haberler
Günün Manşetleri

İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan 6 Şubat depremleri paylaşımı

07:27 - Gündem

Ege Denizi'nde art arda sekiz deprem meydana geldi

07:22 - Gündem

Ege Denizi'nde peş peşe sekiz deprem meydana geldi

07:18 - Gündem

İstanbul'da kar yağışı aralıklarla devam ediyor

04:27 - Gündem

6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenler anılıyor

04:22 - Gündem