?>

Güzel Enerji Akaryakıt AŞ, Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği gününü kutladı

Güzel Enerji Akaryakıt AŞ, Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü'nü video konferans yoluyla tesis çalışanlarıyla birlikte kutladı.

Yerel haber-Şirket Haber - 4 yıl önce

Güzel Enerji Akaryakıt AŞ, Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü'nü video konferans yoluyla tesis çalışanlarıyla birlikte kutladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, iş faaliyetlerinin daha güvenli bir şekilde sürdürülmesine dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirilen kutlamanın bu seneki teması "Müdahale Etmeye Cesaret Et!" olarak belirlendi.

Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) tarafından iş kazalarının önlenmesi amacıyla 2003 yılından bu yana 28 Nisan'da kutlanan Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü'nde şirket bünyesinde yapılan konferansta, iş emniyeti ve sağlığı açısından bir önceki yıl değerlendirilerek, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını boyunca alınabilecek önlemlere dair çalışanlar bilgilendirildi.

Ayrıca, emniyet ve sağlık kültürünü yaymak ve salgınla mücadelede edinilen tecrübeleri paylaşmak adına bir araya gelen şirket çalışanları arasından emniyet kültürünü yıl boyunca yaşatan ve bu konuda katkı sağlayan çalışanlara ödülleri verildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen şirketin Sağlık-Emniyet-Çevre-Kalite (SEÇ-K) Müdürü Tolga Kaymaz, dünyaca kabul edilmiş SEÇ-K yönetim standartları ile belgelendirildiklerini belirterek, "Şirketimiz düzenli eğitimler, kapsamlı tatbikatlar ve önleyici bakımlarla desteklediği önlemler sayesinde 2020 yılında da tesislerinde emniyetli operasyonunu sürdürmüştür. Amacımız, 12 Altın Kural'ımızdan ödün vermeden, 2021 senesini de sıfır gün kayıplı iş kazası ile tamamlamak, yönetmelik ve standartlarımız çerçevesinde operasyonlarımızı başarı ile sürdürmektir." ifadelerini kullandı.

Tüm bu önlemlerin yanı sıra hem tesislerimizde hem de istasyonlarımızda Koronavirüs salgını ile mücadeleyi de son bir yıldır olduğu gibi ön planda tutarak, çalışanlarımızı bilgilendirmeye devam edecek, çalışanlarımızın emniyeti ve sağlığı için azami özeni göstereceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

OYAK çatısı altında hizmet veren TOTAL ve M Oil, geçen yıl ağustosta Güzel Enerji Akaryakıt AŞ unvanı altında birleşmişti.

Kaynak: AA . dikGAZETE.com

Haftanın Öne Çıkanları

Sanofi’nin Girişimcilik Programı ‘PharmUp’ın yeni dönem katılımcıları belli oldu

2021-04-28 14:04 - Yerel haber-Şirket Haber

Renault Grubu'nun dünya geneli satışları yüzde 1,1 arttı

2021-04-22 20:03 - Yerel haber-Şirket Haber

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Dış politika Türkiye'nin çıkarları üzerine inşa edilir

2021-04-24 18:11 - Siyaset

Çalışmalarıyla TBMM Başkanı Şentop'un dikkatini çeken idareci öğretim görevlisi TBMM'ye at

2021-04-27 17:41 - Gündem

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Umarım kapanma süreci içinde sorunların hepsi aşılmış olur

2021-04-29 02:46 - Gündem

Quick Sigorta'dan 2020 yılında 2,4 milyar TL bilanço büyüklüğü

2021-04-22 17:50 - Yerel haber-Şirket Haber

UEFA Başkan Yardımcısı Nilsson 'Avrupa Süper Lig' krizini değerlendirdi: 48 saatte dağıldı

2021-04-22 20:42 - Spor

Fransa’da generallerden Macron'a 'büyüyen kaosu engellemezsen iç savaş çıkar' uyarısı

2021-04-23 18:18 - Gündem

İran'da Dışişleri Bakanı Zarif'in gizli röportajının sızdırılmasıyla ilgili savcılık soruşturması başlatıldı

2021-04-27 23:10 - Dünya

Sanatçı Candan Erçetin'den 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel klip

2021-04-23 17:21 - Magazin

İlgili Haberler
Günün Manşetleri

ABD'de, zorbalığa maruz kalan düzensiz göçmen ailenin kız çocuğu intihar etti

02:08 - Dünya

Devler Ligi'nde son 16 turuna yükselen 8 takım belli oldu

01:58 - Spor

Real Madrid, PSG ve PSV, Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turuna yükseldi

01:53 - Spor

ABD'de Pentagon'un bütçesinde 5 yılda yüzde 8'lik kesinti yapılması talimatı

01:37 - Dünya

ABD’de, sınır güvenliği personelinin katil zanlısı olan LaSota, kefaletsiz yargılanacak

01:33 - Dünya