?>

Göztepe Üst Yöneticisi Kerem Ertan, yeni dönem hedeflerini açıkladı

Göztepe Kulübü Üst Yöneticisi (CEO) Kerem Ertan, 2024-2025 sezonunun kulübün 100. yılı olacağını hatırlatarak, "İnanıyorum ki Süper Lig'de olacağız. O zaman çok daha güzel işler olacak, daha iyi mali kaynaklar yaratacağız." dedi.

Spor - 1 yıl önce

İzmir

Ertan, Gürsel Aksel Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, camia, taraftar ve yönetimin kendilerinden somut adımlar beklediğini, kasım ayından bu yana yeni bir yapılanmaya gittiklerini söyledi.

En önemli görevlerinden birinin de kulübün ticari gelirlerini arttırmak ve taraftarla entegrasyonu sağlamak olduğunu dile getiren Ertan, Gürsel Aksel Stadı'ndaki ticari alanların kulübe devri için son düzlüğe girdiklerini, ilgili kararnamenin 3 aylık süreçte onaylanacağını düşündüklerini ifade etti.

Stadın isim hakkının satılması konusunda da somut görüşmelerinin bulunduğunu, yurt dışındaki bir firmayla görüşme yaptıklarını aktaran Ertan, "Göztepe markasına yakışır bir paydaş yaratmak istiyoruz." dedi.

"İş adamları kulübe sahip çıkıyorlar"

Ülkenin idari, mali ve teknik anlamda en iyi kulüplerinden biri olduklarını ifade eden Ertan, şunları söyledi:

"2024-2025 sezonu 100. yılımız olacak. İnanıyorum ki Süper Lig'de olacağız. O zaman çok daha güzel işler olacak, daha iyi mali kaynaklar yaratacağız.

Biz bu şehrin en iyisiyiz. İzmir'de bizden başka Süper Lig'i kovalayan kulüp yok. Bizim bütün taleplerimiz bu çerçevede olacak. İzmir, Göztepe etrafında birleşilmelidir. Stadımızda saha kenarı reklam alanları var. İzmir'in önde gelen firmaları, iş adamları kulübe sahip çıkıyorlar. 3 locamız kaldı. Formamızın üzerinde sponsor olarak boş yer kalmadı. Antrenmanlarda giydiğimiz ekipmanlarımıza da sponsor bulduk. Göztepe Müzesi'yle ilgili çizimleri yaptık. Yeri belirlendi. 19 Mayıs'a müzeyi yetiştireceğiz. Yaklaşık 400 metrekarelik müzeyi Gürsel Aksel Stadı'nda hazırlayacağız."

Ertan, yerel yönetimlerden tesis yatırımı için arazi bulunması konusunda destek beklediklerini, Süper Lig'e çıktıkları zaman antrenman yapacakları 2 sahalarının olması gerektiğini ifade etti.

Tesisleşme konusundaki yatırımların kulübün sahibi şirket ve yönetim kurulu üyesi Mehmet Sepil tarafından karşılanacağını dile getiren Ertan, "Ama arazi bulamıyoruz, bu konuda destek alamıyoruz. Burada başka şehirden gelen kulüpler spor okulu yapıyorlar. Biz ise efsane kalecimiz Ali Artuner sahası için dahi pazarlık yapıyoruz. O sahayı biz almalıyız." dedi.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

İran’ın Kirman eyaletindeki terör saldırısında ölü sayısı 89’a yükseldi

2024-01-05 12:22 - Dünya

İsrail medyasına göre en az 1600 İsrailli asker savaş sebebiyle bunalımda

2024-01-02 16:27 - Medya

Cumhurbaşkanı Erdoğan, saldırıda yaralanan Fatih Cami İmamı Galip Usta ile görüştü

2024-01-09 13:13 - Gündem

İsrail adına casusluk yaptıkları iddiasıyla yakalanan 34 şüpheli sağlık kontrolünden geçirildi

2024-01-04 09:58 - Dünya

Almanya'da protesto ve grev dalgası yeni yılda büyüyor

2024-01-08 12:43 - Dünya

Göztepe Üst Yöneticisi Kerem Ertan, yeni dönem hedeflerini açıkladı

2024-01-09 14:48 - Spor

McDonalds üst yöneticisi, İsrail karşıtı boykot nedeniyle işlerinin azaldığını açıkladı

2024-01-06 00:28 - Dünya

İstanbul'da şiddetli yağmur hayatı olumsuz etkiliyor

2024-01-07 12:47 - Gündem

Tunceli'de soğuk hava nedeniyle ağaçlar kırağı tuttu

2024-01-08 14:10 - Çevre-Hayat

Eski ABD Savunma Bakan Yardımcısına göre Washington, İsrail'in "savaş suçlarına ortak"

2024-01-08 16:03 - Dünya

İlgili Haberler

Galatasaray, savunma oyuncusu Victor Nelsson'u Roma'ya kiraladı

01:32 - Spor

Michy Batshuayi, Eintracht Frankfurt'a transfer oldu

23:53 - Spor

22. hafta tamamlandı... Süper Lig'de görünüm

22:36 - Spor

Gaziantep FK'yi 1-0 yenen Galatasaray, Fenerbahçe ile 6 puanlık farkı korudu

22:28 - Spor

A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın İtalya maçı biletleri satışa çıktı

22:24 - Spor

Günün Manşetleri

BM, bir haftada 545 binden fazla kişinin Gazze'nin kuzeyine geçtiğini tahmin ettiklerini bildir

03:17 - Dünya

ABD'de USAID önünde toplanan Demokratlar Musk'ı protesto etti

02:33 - Dünya

AB: ABD tarafından hedef alınırsak sert şekilde yanıt vereceğiz

02:27 - Dünya

Göç İdaresi Başkanlığı 560 sözleşmeli personel alacak

02:23 - Gündem

AFAD, Mersin Valiliği, Göç İdaresi Başkanlığı ve büyükelçi atamaları Resmi Gazete'de

01:52 - Gündem