?>

Gazi Osman Çamlı: FETÖ elebaşının rezil olmuş halini daha çok görmeyi isterdim

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini engellemek için sokağa çıktığı Ankara'da ayağından yaralanan yeminli mali müşavir Osman Çamlı, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümüne ilişkin, "O rezil olmuş halini daha çok görmeyi isterdim." dedi.

Gündem - 4 ay önce

Gaziantep

Gaziantep'te yeminli mali müşavir olarak çalışan Osman Çamlı, AA muhabirine, 15 Temmuz 2016'da darbe girişimine engel olmak için Jandarma Genel Komutanlığı önüne gittiğini söyledi.

O dönem Ankara'da görev yaptığını anlatan Çamlı, o gece meydanda olan herkesin yüzünde büyük bir cesaret ve kararlılık olduğunu vurgulayarak, "Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne varmadan Jandarma Genel Komutanlığının önünde zırhlı araçlar tarafından durdurulduk. Orada kalabalık yavaş yavaş artmaya başladı. Kalabalığı dağıtmak için ateş açtılar ve yaklaşık 10 kişiyi vurdular. İçimizde şehit olanlar oldu. Allah rahmet eylesin, şehadetleri kabul olsun. Bize de gazilik nasip oldu. Çok şükür yapmamız gerekeni yaptık. Yapmamız gereken mücadeleydi yaptık, Allah da nasip etti ve mücadeleyi kazandık çok şükür. Allah bir daha fırsat vermesin bunlar gibilerine." diye konuştu.

Gazi olmanın kendisi için şeref olduğu belirten Çamlı, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölüm haberini duyunca yaşadığı hissi şöyle anlattı:

"Dün hayırlı bir haber aldık çok şükür. Çok kişiye özellikle memleketimize çok büyük zararlar verdi. Çok şükür dünya bir pislikten arındı. Artık ateşi bol olsun. İlk haberini alınca hem sevindim hem de onca insana yazık etti dedim. Türkiye'ye çok büyük zarar verdi. Yani hala peşinden giden bir dolu insan var maalesef. Keşke tamamı ne halt olduğunu anlasa da bıraksaydı. Bazıları gerçi anlamasına rağmen sırf çıkar uğruna devam ediyor. Onlara yapacak bir şey yok zaten. Allah onlardan da bu memleketi kurtarsın inşallah. Ben en çok şunu isterdim; aslında kısmen görüldü ama yetmedi. Bu adamın son yıllarında o rezil olmuş halini daha çok görmeyi isterdim çünkü dinle oynayan insan sonunda rezil olur. Zaten kamuoyuna da yansıyan birkaç tane fotoğraftan yüzünün o rezil hali belliydi. O halinin daha çok görünmesini isterdim. Belki insanların bir kısmı pişman olurdu, vazgeçerdi."

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Sağlık Bakanı Memişoğlu: Sağlığın bilgisini üreten lider ülkelerden biri olmak istiyoruz

2024-10-16 15:12 - Sağlık

Zonguldak'ta denizde hortum oluştu

2024-10-16 12:57 - Gündem

Fas'ta, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi

2024-10-17 08:27 - Dünya

Ankara'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak

2024-10-19 19:08 - Gündem

İsrail askerleri işgal altındaki Batı Şeria'da en az 28 Filistinliyi gözaltına aldı

2024-10-22 12:47 - Dünya

İçişleri Bakanı Yerlikaya: Eli kanlı FETÖ'yle mücadelemizi aralıksız sürdüreceğiz

2024-10-21 14:43 - Siyaset

Toprak Razgatlıoğlu, 2024 Dünya Superbike'ta şampiyon oldu

2024-10-19 16:33 - Spor

Rusya’nın Saratov Bölgesi: Türkiye bir numaralı ticari ortağımız!

2024-10-20 08:18 - Özel Haber

Hamas'tan, liderlerini "terörist" olarak niteleyen MBC kanalına tepki

2024-10-19 17:13 - Dünya

Hakan Çalhanoğlu'ndan "milli takım" değerlendirmesi: İstediğimiz sonuçları alıyoruz

2024-10-22 11:51 - Spor

İlgili Haberler

Diyarbakır annelerinin evlat nöbeti 2 bininci gününde

17:28 - Gündem

RTÜK Başkanı Şahin'den yayını durdurulan diziye ilişkin açıklama

17:22 - Gündem

Bursa'da dalgıçlar Marmara Denizi'ndeki yoğun müsilajı görüntüledi

16:57 - Gündem

Karabük Belediye Başkanı Çetinkaya, karla mücadele çalışmalarına katıldı

16:52 - Gündem

İstanbul'da içme suyu kayıp ve kaçak oranı yüzde 18,63'e düştü

16:32 - Gündem

Günün Manşetleri

Diyarbakır annelerinin evlat nöbeti 2 bininci gününde

17:28 - Gündem

RTÜK Başkanı Şahin'den yayını durdurulan diziye ilişkin açıklama

17:22 - Gündem

Fenerbahçe'de derbi maçının hazırlıkları başladı

17:18 - Spor

Bursa'da dalgıçlar Marmara Denizi'ndeki yoğun müsilajı görüntüledi

16:57 - Gündem

Karabük Belediye Başkanı Çetinkaya, karla mücadele çalışmalarına katıldı

16:52 - Gündem