?>

“Gayrimenkul yatırım fonları yüzde 42 büyüdü”

İş Portföy Genel Müdürü Tevfik Eraslan, “Gayrimenkul yatırım fonları sektörünün yönettiği toplam fon büyüklüğü 245 milyar TL oldu ” dedi

Genel - 5 yıl önce

İş Portföy Genel Müdürü Tevfik Eraslan, gayrimenkul yatırım fonları sektörünün yönettiği toplam fon büyüklüğünün 245 milyar TL olduğunu belirterek, “Fon büyüklüğü, yıl başından bu yana yaklaşık olarak yüzde 42 büyüdü.” dedi.

İş Portföy’ün gayrimenkul yatırım fonları çatısı altına giren, “İş Portföy Quasar GYF”nin tanıtımı Quasar İstanbul’da yapıldı. Toplantıda, “İş Portföy Quasar GYF” ile ilgili plan ve hedefler açıklandı.

Toplantının açılışında konuşan Eraslan,Türk ekonomisine doğrudan kaynak aktarırken yatırımcılara uluslararası standartlarda, güvenilir ve yenilikçi ürünler sunmayı sürdürdüklerini, gayrimenkul yatırım fonlarına yenilerini eklediklerini belirtti.

Kalite ve mükemmellik anlayışıyla, “Dünyanın En İyi Rezidansı” ödülü ile onurlandırılan Quasar İstanbul’da yer alan rezidans ve ofislerin, İş Portföy’ün Gayrimenkul Yatırım Fonları çatısı altında olduğuna dikkati çeken Eraslan, İş Portföy olarak gayrimenkul yatırım fonları arasına giren, İş Portföy Quasar GYF markası altında sundukları Quasar İstanbul’da yer alan rezidans ve ofislerle kıvanç duyduklarını dile getirdi.

Eraslan, Quasar İstanbul’da yer alan rezidans ve ofislerin İstanbul’un kalbinde, benzersiz boğaz manzarası ve kusursuz mimarisiyle en az İstanbul kadar görkemli ve ışıltılı bir yaşam sunduğuna işaret ederek, “Emre Arolat imzalı mimarisi, benzersiz konumu ve sosyal yaşam olanaklarıyla Quasar İstanbul projesinde yer alan rezidans ve ofislerimiz, İş Portföy Quasar GYF markası altında avantajlı ve kazançlı bir yatırım aracı olarak yükseliyor.” dedi.

- "Gayrimenkul yatırım fonları sektörüne liderlik etmeye devam ediyoruz"

Tevfik Eraslan, gayrimenkul yatırım fonları sektörüne liderlik etmeye devam ettiklerini belirterek, “Bu süreçte Quasar İstanbul’da yer alan rezidans ve ofisler için yatırım fırsatı oluştuğunda gayrimenkul yatırım fonlarımızın portföyüne katmaya karar verdik. Uluslararası iş ortaklarımızın deneyimi ve İş Portföy’ün profesyonel yönetimi ile belirlenen yüksek getiri potansiyeli taşıyan gayrimenkul seçenekleri sunuyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

Eraslan, eylül ayı verilerine göre, gayrimenkul yatırım fonları sektörünün yönettiği toplam fon büyüklüğünün 245 milyar TL olduğunu, yıl başından bu yana yaklaşık olarak yüzde 42 büyüdüğünü kaydederek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ülkemizin içerisinde bulunduğu konjonktürü düşündüğümüzde bu büyüme oranı son derece anlamlı ve başarıyı ifade ediyor. Bu rakamın 116 milyar TL’lik kısmı Bireysel Emeklilik Fon büyüklüğünden, 97 milyar TL’lik kısmı ise yatırım fonlarından, geriye kalan kısım ise portföydeki şirketler tarafından sürdürülen özel portföy yönetimi faaliyeti kaynaklı. Bu 97 milyar TL’lik kısımda yatırım fonları içerisinde çok daha yeni iş alanı olan gayrimenkul yatırım fonları ve girişim sermayesi yatırım fonları da var. Bu iki yeni iş alanı ülkemiz için çok önemli rolleri olacak. İş Portföy olarak sadece bütün yenilikleri herkesten önce daha hızlı bir şekilde kazandırmayı hedefliyoruz.”

not: bu haber, kaynağından düzeltilerek yeniden yayınlandı...

HABERİN YENİDEN DÜZENLENMİŞ HALİ İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: AA

.

dikGAZETE.com

Haftanın Öne Çıkanları

Atatürk hayranı Azerbaycanlı mühendisten 'Barış Pınarı’na destek

2019-10-10 08:37 - Özel Haber

Deprem olurken öğrenciler için sınıflara koştular

2019-10-12 17:22 - Çevre-Hayat

Rus milletvekili Poklonskaya: Erdoğan bilge, cömert, erkek...

2019-10-14 19:09 - Özel Haber

Türkiye'nin yeni Novorossiysk Başkonsolosu Bayar görevine başladı

2019-10-09 08:15 - Özel Haber

Azerbaycanlı ünlü işadamı Mansimov'dan Barış Pınarı’na destek

2019-10-11 20:53 - Özel Haber

'STAR Rafineri tam kapasite çalışıyor'

2019-10-10 14:42 - Ekonomi

'Oyuncularımdan en iyi performanslarını göstermelerini bekliyorum'

2019-10-14 00:52 - Spor

Engelliler televizyon ve radyo yayınlarına daha kolay erişecek

2019-10-11 14:05 - Medya

Teslim olup terör örgütünün gerçek yüzünü anlattı

2019-10-13 21:12 - Dünya

İdlib halkından Barış Pınarı Harekatı'na destek

2019-10-11 22:22 - Dünya

İlgili Haberler
Günün Manşetleri

Orta ve Batı Karadeniz için kuvvetli yağış uyarısı

13:12 - Gündem

Ege Denizi'nde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi

12:47 - Gündem

İzmir Körfezi'ndeki kirliliğin haritası uydu görüntüleriyle çıkarıldı

12:43 - Gündem

İsrail Savunma Bakanı, ABD'li mevkidaşıyla Lübnan sınırındaki gelişmeleri görüştü

12:22 - Dünya

Maliye şimdi de lüks yat satarak gelir elde ettiği halde vergi vermeyenlerin peşine düştü

12:12 - Ekonomi