?>

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'dan TFF'ye sert tepki

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Timur, sarı-kırmızılı futbol takımının Süper Lig'in 11. haftasında Corendon Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldığı maçtaki hakem yönetimi nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) sert tepki gösterdi.

Spor - 2 yıl önce

İstanbul

Nef Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, "Adalet istediğimizi bariz bir şekilde söyledik. Karşılığında TFF adaleti istemiyor. 'Ben adalet istiyorum' diyene adaleti sağlaması gereken erk, operasyonla ceza veriyorsa ki bu kabul edilemez, bu iş kopmuştur ve çürümüştür." ifadelerini kullandı.

Karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık'ın yönetimini eleştiren Erden Timur, "Operasyon için gönderilmiş bir hakem var. Rakiplerin en koyu taraftarı bile bize yazdı. 5-6 olacak maçta hakem 30. dakika kırmızı kart veriyor. 7 hakeme sorduk. Biri belirsiz. Kalan 6'sı 'Kırmızı kartla alakası yok' dedi. VAR'a gitmiyorsun, VAR çağırmıyor. Ofsayttan iptal edilen golde VAR'ın çektiği çizgilerin iyi niyetli olduğuna inanmamızı bekliyorlar. Kim inanır? Bunu savaş olarak nitelendirmiyoruz. Karşı taraf için savaş ise başüstüne. Tırnak mesafe geri adım atmayız. Herkes rahatsız. Başkasına yapılan haksızlıkları da kamuoyunda dile getirelim. Adalet arayanlar hiçbir şeyden korkmaz. Tehditlerden de korkmuyoruz. Türk futbolunun iyiliğini istiyoruz. Zaman içinde herkes görecek. Bu bir kurgu. Yapanları biliyoruz. Bunu onların başına yıkmasını da biliriz." değerlendirmesinde bulundu.

Fenerbahçe Kulübü Yöneticisi Erol Bilecik'in Medipol Başakşehir maçındaki bir pozisyonu izlemeleri için kendilerine gönderecekleri şeklindeki açıklamasına ilişkin Timur, "Koca Galatasaray camiasına 'Cincon' demiş bir insanın yorumunu dikkate almayız. Fenerbahçe camiasının da bu açıklamaya bir şey yapmaması üzüntü verici. Bence oradaki pozisyon elle oynama. Kendi takımını savunmak küçülmedir. Kendisine yapılan hatayı da söyleyecek bizim gibi." diye konuştu.

Hakemlerin yönetiminden birçok kulübün şikayetçi olduğuna vurgu yapan Erden Timur, "Bu kötü niyetli yapılar 3-5 haftada kurulmadı. Köklerini kazıyana kadar mücadele gerekecek. En önemli şey, herkesin bir arada olması. Her şeyi göze aldık. Başka türlü bu iş çözülmeyecek. Daha radikal şeyler gerekiyor. Bunları atmaya hazırız. Bu şekilde giderse bu ligi bitirtmeyiz. Böyle gitmesi mümkün değil. Böyle lig yönetilmez. Getirin yabancı hakemler yönetsin. Bu gemi batmış." şeklinde görüş belirtti.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Japonya ile Avustralya, yükselen Çin karşısında stratejik iş birliğini derinleştiriyor

2022-10-21 12:22 - Dünya

MSB: ATAK'larımız ve kahraman pilotlarımız teröristleri kaçınılmaz sonla tanıştırır

2022-10-22 15:57 - Gündem

Rusya, İngiltere ve ABD 'nin savunma bakanları Ukrayna'daki durumu görüştü

2022-10-23 19:55 - Gündem

Avrupa'da doğal gaz fiyatı yüzde 9 azaldı

2022-10-17 14:55 - Ekonomi

Sivasspor, 3 maçlık galibiyet serisini sürdüremedi

2022-10-23 10:23 - Spor

ASELSAN, SAHA Expo 2022'nin en büyüğü olacak

2022-10-21 13:22 - Ekonomi

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'dan TFF'ye sert tepki

2022-10-24 01:16 - Spor

Bilek güreşinde 'bileği bükülmez' sporcularla zirve hedefi

2022-10-23 12:45 - Spor

Almanya’dan mesajlaşma uygulaması Telegram'a 5,1 milyon avro ceza

2022-10-18 15:56 - Dünya

İngiltere'de iki hastanede en az 45 bebeğin ölümünün önlenebileceği ortaya çıktı

2022-10-19 18:23 - Sağlık

İlgili Haberler

Mete Gazoz Avrupa Salon Okçuluk Şampiyonası'nda finale yükseldi

19:32 - Spor

UEFA Konferans Ligi'nde son 16 turu eşleşmeleri belli oldu

17:38 - Spor

Serbest Güreş Milli Takımı, Dünya Kulüpler Kupası'nda gümüş madalya kazandı

17:37 - Spor

60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu güzergahı belli oldu

16:23 - Spor

Milli judocular, Polonya'da başlayacak Avrupa Açık'ta tatamiye çıkacak

15:48 - Spor

Günün Manşetleri

Abdullah Zeydan'a verilen 3 yıl 9 ay hapis cezasının gerekçeli kararı açıklandı

19:42 - Gündem

Rusya: NATO, Ukrayna ile ilgili barış müzakere sürecini engellemeye çalışıyor

19:38 - Dünya

İsviçre yönetimi, terör örgütü PKK'nın ülkedeki faaliyetlerini itiraf etti

19:33 - Dünya

Terör örgütü PKK'nın Fransa yapılanmasında faaliyet gösteren zanlı tutuklandı

19:23 - Gündem

MASAK, bir döner zincirine yönelik FETÖ soruşturmasında tarafların izini adım adım sürdü

19:17 - Gündem