?>

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, şampiyonluk yarışında kendilerini önde görüyor

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Metin Öztürk, kurdukları kadro ile Trendyol Süper Lig'de şampyonluk yarışında öne çıktıklarını söyledi.

Spor - 1 yıl önce

İstanbul

Öztürk, Türk futbolu ve Galatasaray'ın unutulmaz oyuncularından "Taçsız Kral" lakaplı Metin Oktay'ın 32. ölüm yıl dönümü için düzenlenen anma töreninde açıklamalarda bulundu.

Başkan Dursun Özbek ve Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'un futbolla ilgili çalışmaları sürdürdüğüne değinen Öztürk, "Yapılan transferleri görüyorsunuz. Türkiye Ligi'nde bizim dışımızda 19 kıymetli rakibimiz daha var. Yıldız transferler sizi mutlaka ileri götürüyor, taraftarı heyecanlandırıyor. Ancak taraftarın gücü, teknik kadronun seçimi, yıldız futbolcunun oynamasıyla sonuca ulaşıyorsunuz. Diğer 19 takım gibi hedefimiz şampiyonluk. Biz herkesten bir adım önde ve şampiyonluğa daha yakın olduğumuzu düşünüyoruz. Taraftarımız hazırlansın, bayraklarını hazırlasın." diye konuştu.

Öztürk, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne vurgu yaparak, "Rahmetli kurucu başkanımız Ali Sami Yen'in koyduğu hedef doğrultusunda sadece Türkiye'de şampiyon olmak istemiyoruz. Avrupa'da da gidebildiğimiz kadar ilerlemek, Galatasaray taraftarını ve tüm Türkiye'yi sokağa dökmek, ülke puanına katkı sağlamak ve ülkemizin prestijini ilerilere götürmeyi hedefliyoruz. Bu zaten hep Galatasaray'ın misyonu. Sadece son birkaç yılda değil 1996'dan başlayıp bugüne kadar Avrupa'da Türkiye'yi en fazla temsil eden takım Galatasaray. Şampiyonlar Ligi'nde 17 kez yer alan kulüp Galatasaray. Bunu, bugüne kadar olan yöneticiler, futbolcular ve teknik kadrolar başardı. Mayıs ayına kadar bu görev bizde. Üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Qatar Charity, Suriye'nin kuzeyinde 1680 konutluk kent projesi başlattı

2023-09-08 14:03 - Dünya

Azerbaycan, Karabağ'da Ermeni güçlerinin kontrolündeki topraklarda düzenlenen sözde seçimi kına

2023-09-09 15:43 - Dünya

Türkiye ile ABD arasında yeni dönem başlıyor

2023-09-07 19:33 - Ekonomi

Küresel piyasalarda gözler, ABD'nin enflasyon verilerine çevrildi

2023-09-13 09:10 - Ekonomi

Irak, İsveç'te Kur'an-ı Kerim'e provokatif saldırılar düzenleyen Momika'nın iade

2023-09-12 18:03 - Dünya

Ticaret Bakanlığının fahiş fiyat ve stokçuluğa karşı tedbirleri piyasayı rahatlattı

2023-09-09 11:28 - Ekonomi

Kırklareli'ndeki selde hayatını kaybeden doktor ve eşi için cenaze töreni düzenlendi

2023-09-07 15:32 - Gündem

RAMS Başakşehir, teknik direktör Çağdaş Atan ile anlaştı

2023-09-09 13:22 - Spor

Atletizmde Turkcell U20 Kulüpler Ligi Finali rekorla başladı

2023-09-08 21:09 - Spor

Türkiye-ABD ilişkilerindeki olumlu hava ticarette beklentileri artırdı

2023-09-13 11:58 - Ekonomi

İlgili Haberler

Çaykur Rizespor'dan "Galatasaray maçı için prim" açıklaması

23:22 - Spor

Fenerbahçe, Galatasaray derbisi öncesi hata yapmadı

21:58 - Spor

Milli judocu Hilal Öztürk'ten Azerbaycan'da gümüş madalya

21:33 - Spor

Potada 39. Türkiye Kupası'nı Fenerbahçe Beko kazandı

19:06 - Spor

Fenerbahçe Beko, Türkiye Kupası'nda şampiyon

18:11 - Spor

Günün Manşetleri

Hamas: İsrail güçleri Ofer Hapishanesinin bir bölümüne baskın düzenledi

23:27 - Dünya

Çaykur Rizespor'dan "Galatasaray maçı için prim" açıklaması

23:22 - Spor

İsrail Başbakanı Netanyahu: Trump yönetimiyle tarihi bir fırsat yakaladık

22:27 - Dünya

Fenerbahçe, Galatasaray derbisi öncesi hata yapmadı

21:58 - Spor

İsrail’in Gazze katliamındaki gerçek bilançosu -Hasan Enes Karahan, Moskova'dan yazdı-

21:41 - En Son Yazılar