?>

Futbolda milli mesai yarın başlıyor

UEFA Uluslar Ligi'nde 3 Eylül'de Macaristan ve 6 Eylül'de Sırbistan ile karşılaşacak A Milli Takım aday kadrosu, yarın İstanbul'da bir araya gelecek.

Spor - 4 yıl önce

İstanbul

UEFA Uluslar Ligi'nde 3 Eylül'de Macaristan ve 6 Eylül'de Sırbistan ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosu, yarın İstanbul'da toplanacak.

Milli takım, Riva'da bulunan TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde saat 19.00'da bir araya gelecek.

Hazırlıklarını Riva'da sürdürecek ay-yıldızlılar, 2 Eylül Çarşamba günü Sivas'a gidecek. Şenol Güneş ve bir futbolcu, aynı gün saat 17.30'da müsabakanın oynanacağı Yeni 4 Eylül Stadı'nda basın toplantısı düzenleyecek.

Milliler, Macaristan maçı öncesinde son antrenmanını saat 18.00'de bu statta gerçekleştirecek.

Türkiye-Macaristan karşılaşması 3 Eylül Perşembe günü saat 21.45'te Yeni 4 Eylül Stadı'nda oynanacak.

A Milli Takım, Sırbistan ile deplasmanda oynayacağı karşılaşma için 5 Eylül Cumartesi günü saat 11.00'de Sivas'tan Belgrad'a gidecek. Teknik direktör Şenol Güneş ile bir futbolcu, aynı gün TSİ 20.30'da müsabakaya ev sahipliği yapacak Rajko Mitic Stadı'nda basın mensuplarının karşısına çıkacak.

A Milli Takım, Sırbistan maçının son idmanını ise TSİ 21.00'de bu statta yapacak.

Sırbistan-Türkiye müsabakası, 6 Eylül Pazar günü TSİ 21.45'de oynanacak.

Milli takım kafilesi, karşılaşmanın ardından Türk Hava Yolları'na ait uçakla Sırbistan'ın başkenti Belgrad'dan İstanbul'a dönecek.

Aday kadro

A Milli Takım'ın aday kadrosunda yer alan oyuncular şöyle:

Kaleci: Mert Günok (Medipol Başakşehir), Gökhan Akkan (Çaykur Rizespor), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Defans: Mehmet Zeki Çelik (Lille), Mert Müldür, Kaan Ayhan (Sassuolo), Nazım Sangare (Fraport TAV Antalyaspor), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Merih Demiral (Juventus), Ozan Kabak (Schalke 04), Mert Çetin (Hellas Verona), Umut Meraş (Le Havre), Hasan Ali Kaldırım (Medipol Başakşehir)

Orta saha: Cengiz Ünder (Roma), Efecan Karaca (Alanyaspor), Hakan Çalhanoğlu (Milan), İrfan Can Kahveci, Mahmut Tekdemir (Medipol Başakşehir), Mert Hakan Yandaş, Ozan Tufan (Fenerbahçe), Okay Yokuşlu (Celta Vigo), Orkun Kökçü (Feyenoord), Yusuf Yazıcı (Lille), Emre Kılınç (Galatasaray)

Forvet: Ahmed Kutucu (Schalke 04), Burak Yılmaz (Lille), Enes Ünal (Getafe), Kenan Karaman (Fortuna Düsseldorf)

Kaynak: AA

dikGAZETE.com

Haftanın Öne Çıkanları

HUAWEI MatePad 10.4 modeli tüketiciye sunuluyor

2020-08-26 15:06 - Genel

IMF'den Türk ekonomiste üst düzey görev

2020-08-26 00:36 - Ekonomi

İlk yedi ayda 440 bin 103 adet otomobil üretildi

2020-08-22 23:51 - Ekonomi

BBC araştırması, Libya'daki askeri akademi katliamından BAE'nin sorumlu olduğunu ortaya koydu

2020-08-28 17:29 - Dünya

Sadağı Kanyonu 'kesin korunacak hassas alan' ilan edildi

2020-08-27 14:01 - Çevre-Hayat

Deniz kaplumbağaları 'Patara, Likya ve Belkıs', türlerinin geleceğine de hizmet edecek

2020-08-26 14:26 - Gündem

NASA: Dünya'ya doğru seyreden asteroidin çarpma olasılığı yüzde 1'in altında

2020-08-23 10:41 - Teknoloji

Hakkari'de şehit olan asker Mersin'de son yolculuğuna uğurlandı

2020-08-26 17:31 - Gündem

UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turuna çıkan 43 takım belli oldu

2020-08-28 04:11 - Spor

DSÖ Genel Direktörü Ghebreyesus: Kovid-19 milyonlarca insanın akıl sağlığını etkiledi

2020-08-27 23:41 - Dünya

İlgili Haberler

Atletico Madrid'de İspanyol futbolcu Koke sakatlandı

16:47 - Spor

Avrupa Salon Okçuluk Şampiyonası'nda resmi antrenmanlar yapıldı

16:22 - Spor

Beşiktaş'ta Gabriel Paulista, antrenmanlara başladı

16:03 - Spor

Real Madrid kaptanı Valverde'den Arda Güler yorumu: Mükemmel

15:58 - Spor

Sivasspor Teknik Direktörü Erdoğan'dan "kenetlenme" çağrısı:

15:52 - Spor

Günün Manşetleri

YTB heyetinden Bayırbucak Türkmen bölgesine ziyaret

20:43 - Gündem

Sakarya'da Gazze'ye destek gösterisi düzenlendi

20:28 - Gündem

İtalya İşletmeler ve Made in Italy Bakanı Urso'dan Baykar'a ziyaret

20:23 - Gündem

Gazze'deki Evkaf Bakanlığı: İsrail, Gazze Şeridi'nde 1109 mescidi yıktı

20:17 - Dünya

Koç Holding geçen yıl 65,8 milyar dolar gelir elde etti

20:13 - Ekonomi