?>

Fenomen Hür Kız Ayşe Teyze Estetik İçin Samsun'da!

Otostop çektiği araçta fotoğraf makinesini unutan ve içinden çıkan fotoğraflar ile sosyal medyada bir anda fenomen haline gelen Ayşe Teyze, Doç. Dr. Hayati Akbaş'ın davetiyle bir operasyon için Samsun'a geldi.

Sağlık - 8 yıl önce

60 yaşındaki Ayşe Kurucu, şimdiye kadar tek başına 25 ülke dolaştı. Gezmek için gittiği Ayder Yaylası civarında ayağını burktuğu için otostop çeken Ayşe Teyze, Tülin Tezel Öztemel ve Emre Öztemel çiftinin aracına bindi. Ancak araçtan inerken fotoğraf makinesini unuttu. Makinenin içindeki fotoğraflara bakan çift, arabalarına aldıkları kadının tek başına dünya turunda çekildiği fotoğrafları görünce Ayşe Teyzeyi bulmak için fotoğrafları sosyal medyada paylaştı. İnternet kullanıcıları Ayşe Teyzenin bulunması için adeta seferber oldu ve sonunda Ayşe Teyze İzmir'de bulundu. Öztemel çifti, İstanbul’dan İzmir’e fotoğraf makinesini teslim etmeye gitti.

Sosyal medyada bir anda fenomen haline gelen Ayşe Teyze, daha sonra birçok televizyon programına katıldı. Ayşe Teyze, en son Show TV'de katıldığı Zahide Yetiş'in programında sırt bölgesinde yağlardan dolayı sorun yaşadığını belirtti. Bunun üzerine FBM Tıp Merkezi Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş, duruma el atarak Ayşe Teyzeyi Samsun'a davet etti. Doç. Dr. Hayati Akbaş, yaptığı ön muayene sonrasında Ayşe Teyzeye sırt bölgesindeki yağlardan kurtulabilmesi için liposuction işlemi uygulanmasına karar verdi.

Show TV Zahide Yetiş ekibi 3G bağlantı ile liposuction ameliyatı öncesi FBM Tıp Merkezinden canlı yayın yaptı. Ameliyat öncesi Ayşe teyzeye uygulayacağı operasyon hakkında bilgi veren FBM Tıp Merkezi Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş, “Ayşe teyzenin sırt bölgesinde iki taraflı yağ birikimi mevcut. Birikimlerin aşağıya doğru yaptığı baskı ile Ayşe teyzede rahatsızlık ve ağrı hissi veriyor. Gerekli analizleri ve tetkikleri yaptıktan sonra bunun yağ birikintisi olduğuna karar verdik. Tedavi olarak da liposuction yöntemini tercih edeceğiz. Operasyonla yağ birikimini sırt bölgesinden uzaklaştıracağız ve orayı normal bir sırt haline getireceğiz. İnşallah Ayşe teyzeyi de oradaki ağrılarından kurtarmayı düşünüyoruz” dedi.

Sırtındaki fazla yağlardan kurtulacağını ifade eden Ayşe teyze, “Ben çok mutluyum. Sizleri çok sevdim. Doktorluk ve öğretmenlik Peygamberlik mesleğidir. Çünkü insana yapılan yatırım hiçbir şeye benzemiyor. Samsun çok güzel, havası çok temiz. İklimi güzel, mavi ile yeşilin kucaklaştığı bir yer. Operasyon olacağım için heyecanlı değilim. Yeter ki bunlardan kurtulayım. Korkum yok ama mutluluk var. Ayakta çok kaldığım zaman sırtlarım ve belim çok ağrıyordu. Sırtımdaki yağı çuval gibi taşıyorum” dedi. FBM Tıp Merkezi'nde Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş ile birlikte ameliyata giren Ayşe Teyze, sırtındaki fazla yağlardan kurtuldu.

Kaynak : Samsun Haber

İlandır.

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Obama'dan Rusya'daki ABD'li diplomatlara taciz iddiaları

2016-12-30 02:37 - Dünya

Sokaklardan Avrupa üçüncülüğüne...

2017-01-02 13:52 - Spor

Bakanlık destekli filmler gişede üst sıralarda

2016-12-30 14:32 - Kültür Sanat

Survivor 2017 Ünlüler Takımı açıklandı (Survivor 2017'de kimler var)

2016-12-31 12:47 - Magazin

Türk iş heyeti Katar'a gidecek

2016-12-28 18:32 - Ekonomi

Flamingoların Irak'taki 'acı' akıbeti

2016-12-30 14:17 - Dünya

Obama'nın zayıf BM karnesi

2016-12-28 14:08 - Dünya

Selde deniz yatağıyla yüzme keyfi

2016-12-29 18:52 - Asayiş

MOSSAD'dan kadın casus kampanyası

2017-01-03 16:47 - Dünya

100 milyon liralık kredi iki haftada tükendi

2016-12-28 16:22 - Ekonomi

İlgili Haberler

Dünyanın "kalbi" Türkiye'de attı

15:02 - Sağlık

Sağlıksız beslenme genç yaşta kalp damar hastalığına yol açabiliyor

12:53 - Sağlık

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, üst solunum yolu rahatsızlıklarına karşı uyardı

14:23 - Sağlık

Yerli aşı TURKOVAC'ı geliştiren Prof. Dr. Özdarendeli'ye Ahilik kaftanı giydirildi

15:23 - Sağlık

Erken menopoza giren kadınlarda otoimmün hastalık riski artıyor

13:18 - Sağlık

Günün Manşetleri

İsrail’in Lübnan’a yönelik son saldırılarında ölenlerin sayısı 33'e yükseldi

01:08 - Dünya

Türkiye'den, GKRY'ye silah ambargosunu kaldırma kararının yeniden uzatılmasına ilişkin açı

01:03 - Siyaset

Husiler, İsrail’in Ben Gurion Havalimanı'nı balistik füzeyle vurduklarını açıkladı

00:58 - Dünya

İsrailliler Gazze'de esir takası anlaşması talebiyle gösteri düzenledi

00:23 - Dünya

Dışişleri Bakanı Fidan, Türkevi'nde Venezuela Dışişleri Bakanı Gil ile görüştü

00:12 - Siyaset