?>

Fenerbahçe'de teknik direktör Mourinho'nun motivasyonu en üst düzeyde

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho, hiçbir zaman bu kadar motive hissetmediğini söyledi.

Spor - 7 ay önce

Graz

Sarı-lacivertli takımın, Avusturya'nın Graz kentine bağlı Bad Waltersdorf kasabasında yaptığı kampta gerçekleştirilen antrenmandan önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan tecrübeli teknik adam, kendisini çok mutlu hissettiğini belirtti.

Milli takımlarda forma giyen oyuncuların eksikliği nedeniyle çalışma şartlarının kolay olmadığını dile getiren 61 yaşındaki teknik direktör, "Kendimi çok mutlu ve motive hissediyorum. Hiçbir zaman olmadığım kadar motiveyim. Birçok oyuncumuz milli takımlarda. İçinde bulunduğumuz şartlar kolay değil. Çalışmalara takımın yarısıyla başladık. İki hafta içinde UEFA Şampiyonlar Ligi elemeleri başlayacak. En iyi şekilde çalışıyoruz." diye konuştu.

Fenerbahçe'de güzel bir yapı ve organizasyonla karşılaştığını aktaran Portekizli teknik adam, "Benim için çalıştığım her takım bir meydan okumaydı. Burada çok güzel bir yapı ve organizasyonla karşılaştık. Burada birçok Portekizli teknik adam çalıştı. Çok iyi bir sportif direktörümüz var. Milyonlarca Fenerbahçe taraftarına uzun süredir bekledikleri mutlulukları vermek istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

"Kulübün gelişmesi, en iyi oyuncuları elimizde tutmak demek"

Jose Mourinho, kulübün ilerlemesi için iyi oyuncuların elde tutulması gerektiğini ifade etti.

Başkan Ali Koç'un bu konuda direkt mesaj verdiğini belirten Mourinho, şunları kaydetti:

"Başkanımız kulübümüzün gelişmesini istiyor, geriye gitmesini istemiyor. Bu da en iyi oyuncuları elimizde tutmak, satmamak demek. En öncelikli durum, elimizdeki oyuncuların takıma geri dönmesi. Bu, adım adım olacak. Bugün Szymanski ve Livakovic ilk idmana çıkacak. Çağlar ilk kez topla çalışacak. Milli takımdakiler tatillerine başladı. Tadic çarşamba dönüyor. Tabii bu iyi sebepten, Türk Milli Takımı çok iyi iş çıkardığı için. Transfer pazarında neler istediğimizi biliyoruz. Transfer pazarı hareketli ve pek çok takım ön eleme oynamayacak. İlk Lugano maçında muhtemelen en iyi durumda olmayacağız ama ikinci maçta taraftarlarımız kazanmamız için bize yardımcı olacak."

Yeni sezon hazırlıkları sürdü

Sarı-lacivertli takımın, Avusturya'nın Graz kentine bağlı Bad Waltersdorf kasabasında, teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde ilk yarım saati basın mensuplarına açık gerçekleştirdiği antrenman, ısınma hareketleriyle başladı.

Koordinasyon çalışmalarıyla devam eden idman, basına açık bölümde topla taktiksel çalışmayla sürdü.

Antrenmana, milli takımlardan dönen Dominik Livakovic ve Sebastian Szymanski de katıldı.

Fenerbahçe, akşam saatlerinde yapacağı günün ikinci antrenmanıyla hazırlıklarına devam edecek.

Oyuncular, İsviçre liginde oynanan toplarla çalışıyor

Fenerbahçe, teknik direktör Mourinho'nun isteği üzerine kampta İsviçre liginde oynanan toplarla çalışmalarına devam ediyor.

Sarı-lacivertliler, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda 23 Temmuz Salı günü deplasmanda İsviçre temsilcisi Lugano ile karşılaşacak.

Yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Serdar Aziz kamptan ayrıldı

Öte yandan, sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "2018-2019 sezonundan itibaren formamızı giyen Serdar Aziz, teknik direktörümüz Jose Mourinho ile görüşerek kamptan ayrılmıştır. Futbolcuya transfer görüşmeleri için izin verilmiştir." denildi.

33 yaşındaki Serdar Aziz'in, takımın yeni sezon planlamasında yer almayacağı ifade edildi.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Kırkpınar sevdalısı avukat görsel arşivi için bu sene de er meydanında

2024-07-07 13:37 - Çevre-Hayat

Muğla'nın Datça ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem

2024-07-07 17:32 - Gündem

Erzurum'da menfezden düşen otomobildeki 3 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

2024-07-07 13:32 - Asayiş

Para atıcı Çağla Baş, Sırbistan'da altın madalya kazandı

2024-07-03 14:33 - Spor

Bolu'da zincirleme trafik kazasında 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

2024-07-02 15:18 - Asayiş

Avusturya-Türkiye maçı öncesinde taraftar yürüyüşü

2024-07-02 19:48 - Spor

Beşiktaş'ta Fransız futbolcu Valentin Rosier ile yollar ayrıldı

2024-07-05 13:17 - Spor

Belçika'da ücretli işte çalışan sığınmacılar artık kabul merkezlerine konaklama ücreti ödeyecek

2024-07-03 17:33 - Dünya

İstanbul Havalimanı "Avrupa'nın En İyi Havalimanı" ödülünü aldı

2024-07-05 12:42 - Ekonomi

Dışişleri Bakanı Fidan, yeni Mısır Dışişleri Bakanı Abdulati'ye başarılar diledi

2024-07-07 18:32 - Siyaset

İlgili Haberler

Çaykur Rizespor'dan "Galatasaray maçı için prim" açıklaması

23:22 - Spor

Fenerbahçe, Galatasaray derbisi öncesi hata yapmadı

21:58 - Spor

Milli judocu Hilal Öztürk'ten Azerbaycan'da gümüş madalya

21:33 - Spor

Potada 39. Türkiye Kupası'nı Fenerbahçe Beko kazandı

19:06 - Spor

Fenerbahçe Beko, Türkiye Kupası'nda şampiyon

18:11 - Spor

Günün Manşetleri

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan, Türkçe şiir okurken bir yetkili tarafından uyarıldı

00:18 - Dünya

İran'da 5,4 büyüklüğünde deprem

00:07 - Dünya

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan, Tebriz'de Türkçe şiir okurken bir yetkili tarafından uyarıldı

00:02 - Dünya

İsrail'in Batı Şeria'daki baskınlarında Filistinli bir çocuk yaralandı, 14 kişi gözaltına

23:57 - Dünya

Hamas: İsrail güçleri Ofer Hapishanesinin bir bölümüne baskın düzenledi

23:27 - Dünya