?>

Evkur Yeni Malatyaspor'da Gevrek güven tazeledi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor'da kulüp başkanlığına Adil Gevrek yeniden seçildi.

Spor - 6 yıl önce

MALATYA (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor'un 4. Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı, Battalgazi Belediye Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Divan başkanlığını Neci Şavata'nın yaptığı kongrede, mevcut kulüp başkanı Adil Gevrek tek aday olarak yer aldı. Gevrek, kullanılan 132 oyun tamamını alarak güven tazeledi.

Gevrek: Arkadaşlarımızla beraber kulübe hizmet edeceğiz

Adil Gevrek yaptığı konuşmada, yeni seçilen yönetim kurulunun kulübe hayırlı olmasını diledi.

Yeni yönetimle beraber güzel işler yapmayı arzuladıklarını anlatan Gevrek, "Sizlerin teveccühüyle yeniden Evkur Yeni Malatyaspor'a hizmetkar olmaya çalışacağız. Bizler arkadaşlarımızla beraber kulübe hizmet edeceğiz." dedi.

Evkur Yeni Malatyaspor'u hep birlikte daha güzel yerlere taşımaya çalışacaklarını aktaran Gevrek, şöyle konuştu:

"Yeni yönetim tekrar hayırlı olsun. Daha önce yönetimde olan arkadaşlarımızın yaptığı hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ederiz. İnşallah Malatya'mızı ve Malatyaspor'umuzu, delegelerimiz, siyasetçilerimiz, taraftarımız, Malatyalı hemşehrilerimizle yarınlara taşıyacağız. Belki zaman zaman üzüleceğiz, zaman zaman sıkıntılar çekeceğiz ama o günlerde de bir ve beraber olacağız. Allah'ın izniyle Evkur Yeni Malatyaspor'umuzu daha iyi yerlere taşıyacağız. Şehrimizin marka değerini artıracağız. Her yerde Malatya konuşulacak. Türkiye bu sene Malatya'yı konuştu, inşallah Avrupa da konuşacak. Avrupa'da başarılı olmak istiyoruz."

Kulübün hem Avrupa'da hem de ligde adından söz ettirebilmesi için yeni yönetim kuruluyla beraber çalışmalara hemen başlayacaklarını aktaran Gevrek, desteklerini esirgemeyen delegelere teşekkür etti.

200 dönümlük alt yapı yatırımı

Adil Gevrek, tesis ihtiyacına dikkati çekerek, bu konudaki planlarını dile getirdi.

Kentte futbolun gelişmesi adına altyapı tesisi kurmak için girişimde bulunduklarını vurgulayan sarı-siyahlı kulübün başkanı, sözlerini şöyle tamamladı:

"Malatya'nın tesise ihtiyacı var. Türkiye'nin altyapıda tesisleşmesi gerektiğini söylüyorum. Kulüpler Birliği Vakfı'nda bunun çalışmasını başlattık. Yeni Malatyaspor için de böyle bir çalışmaya başladık. Yeni Malatya Stadı'nın yanında bulunan 200 dönüm arazı var, üniversiteden talep ettik. Kentimize ve bölgeye hizmet edecek bir altyapı tesisi kurmayı planlıyoruz. Bu uzun vadeli bir proje. Uzun vadede futbolun gelişmesine katkı sunacak bir çalışmayı hayata geçireceğiz."

TFF'den tebrik

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Yeni Malatyaspor Kulübünün olağan seçimli genel kurulunda yeniden başkanlığa seçilen Adil Gevrek'i tebrik etti.

TFF'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, "Evkur Yeni Malatyaspor Kulübünün bugün yapılan olağan seçimli genel kurul toplantısı sonucunda başkanlığa tekrar seçilen Sayın Adil Gevrek ve yönetim kurulunu tebrik eder, yeni yönetim dönemlerinde başarılar dileriz." denildi.

Muhabir: Orhan Yoldaş

Haftanın Öne Çıkanları

Meclis yeni askerlik sistemi için mesai yapacak

2019-06-09 14:25 - Politika

Özel çocuklar kodlamayı origamiyle öğreniyor

2019-06-06 22:47 - Çevre-Hayat

Ukraynalı turist sayısı 1,5 milyonu aşacak

2019-06-08 14:27 - Çevre-Hayat

Siirt'te köy yolunda heyelan

2019-06-03 23:07 - Asayiş

Beşiktaş'ta 4 kişinin ölümüne neden olan makas terörünün detayları ortaya çıktı

2019-06-09 04:22 - Asayiş

MHP Genel Sekreteri Büyükataman: Profesyonel bir hırsızlık örneği ortaya çıkmıştır

2019-06-05 20:30 - Politika

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Karanlık odaklar hain emellerini gerçekleştiremeyecek

2019-06-03 19:31 - Genel

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan 15 Temmuz gazisine ziyaret

2019-06-04 17:12 - Gündem

Alkollü sürücünün çarptığı kağıt toplayıcısı hayatını kaybetti

2019-06-05 16:28 - Asayiş

Sosyete yiyeceği 'kavılca' fakir sofralarına lezzet katacak

2019-06-06 22:32 - Çevre-Hayat

İlgili Haberler

Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos, Yunanistan Kupası'nın sahibi oldu

23:52 - Spor

Milli para sporcu Yiğit Doğukan Bozkurt, Dünya Salon Kürek Şampiyonası'nda altın madalya kazand

00:52 - Spor

Çaykur Rizespor'dan "Galatasaray maçı için prim" açıklaması

23:22 - Spor

Fenerbahçe, Galatasaray derbisi öncesi hata yapmadı

21:58 - Spor

Milli judocu Hilal Öztürk'ten Azerbaycan'da gümüş madalya

21:33 - Spor

Günün Manşetleri

İran'da 5,4 büyüklüğünde deprem

00:07 - Dünya

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan, Tebriz'de Türkçe şiir okurken bir yetkili tarafından uyarıldı

00:02 - Dünya

İsrail'in Batı Şeria'daki baskınlarında Filistinli bir çocuk yaralandı, 14 kişi gözaltına

23:57 - Dünya

Hamas: İsrail güçleri Ofer Hapishanesinin bir bölümüne baskın düzenledi

23:27 - Dünya

Çaykur Rizespor'dan "Galatasaray maçı için prim" açıklaması

23:22 - Spor