?>

Eti Bakır, Adıyaman'da yaptığı ilkokulu bakanlığa teslim etti

- ETİ Bakır A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Cengiz: - "Cengiz Holding olarak çocuklarımızın iyi bir eğitim ve iyi bir geleceğe sahip olması için üzerimize düşeni her zaman yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz"

Yerel haber-Şirket Haber - 3 yıl önce

İSTANBUL (AA) - Eti Bakır tarafından Adıyaman'da yaptırılan 24 derslikli Şeref Cengiz İlkokulu tamamlanarak bugün gerçekleştirilen törenle Milli Eğitim Bakanlığı'na teslim edildi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Cengiz Holding çatısı altında faaliyet gösteren Eti Bakır AŞ. tarafından, Adıyaman Merkez Mehmet Akif Mahallesi'nde mart ayında temelleri atılan ilkokulda 720 öğrenci eğitim görebilecek.

Okul bünyesinde dersliklerin yanı sıra, fen laboratuvarı, tasarım beceri atölyesi, çok amaçlı salon, kütüphane, rehberlik ve danışma odası, destek eğitim odası, kantin ve yemekhane bulunuyor.

Verilen bilgiye göre, törene Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, Adıyaman İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, Adıyaman İl Jandarma Komutanı Albay Bilgihan Yeşilyurt, Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen ile Cengiz Holding ve ETİ Bakır A.Ş. yöneticileri katıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen ETİ Bakır A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Cengiz, törendeki konuşmasında "Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98'inci yıldönümü olan bu özel günde burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Cengiz Holding olarak çocuklarımızın iyi bir eğitim ve iyi bir geleceğe sahip olması için üzerimize düşeni her zaman yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz.

24 derslikli bu ilkokulu Milli Eğitim Bakanlığımıza, öğrenci ve öğretmenlerimizin hizmetine sunmaktan onur duyuyoruz. Hepinizin Cumhuriyet Bayramı’nı kutlar, okulumuzun Türkiye’ye, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı olmasını dilerim." değerlendirmesinde bulundu.

Haftanın Öne Çıkanları

Türkiye-Azerbaycan kardeşliği dans gösterisiyle sahneye taşındı

2021-10-23 12:36 - Kültür Sanat

Müslüman Japon akademisyen çay seremonisi ile sabır demliyor

2021-10-28 15:26 - Çevre-Hayat

Huawei ve trivago, tüketicilere yeni seyahat çözümleri sunmak için iş birliği yaptı

2021-10-27 16:15 - Yerel haber-Şirket Haber

Trabzonspor liderliği bırakmadı

2021-10-24 00:41 - Spor

Tarım Kredi, mağazalarında kendi et ürünlerini satmaya başlayacak

2021-10-25 17:56 - Ekonomi

Fransa'da personel eksikliği nedeniyle hastanelerde yatakların en az yüzde 20'si kaldırıld

2021-10-28 02:31 - Dünya

Bin yıllık su kaynağı 75 yıldır Malatya'nın içme suyu ihtiyacını karşılıyor

2021-10-29 15:37 - Kültür Sanat

Hillary Clinton'ın danışmanlarından Abedin bir senatörün tacizine uğradığını açıkladı

2021-10-27 17:17 - Dünya

İzmir depreminde enkazdan kurtarılan Günay geleceğe umutla bakıyor

2021-10-26 15:41 - Çevre-Hayat

Otokar'dan yılın 9 ayında 516.4 milyon lira kar

2021-10-26 23:31 - Ekonomi

İlgili Haberler
Günün Manşetleri

ABD'de yüzlerce kişi, Sağlık Bakanlığı çalışanlarının işten çıkarılmasını protesto etti

02:42 - Dünya

İsrail, aylarca yerlerini gizlediği Gazzeli 64 esirin tutuldukları yerleri açıkladı

02:38 - Dünya

ABD'de, zorbalığa maruz kalan düzensiz göçmen ailenin kız çocuğu intihar etti

02:08 - Dünya

Devler Ligi'nde son 16 turuna yükselen 8 takım belli oldu

01:58 - Spor

Real Madrid, PSG ve PSV, Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turuna yükseldi

01:53 - Spor