?>

Estetiğe en düşkün ülke Güney Kore, Türkiye de ilk 10'da!

Op. Dr. Mustafa Çapar, dünyada en çok estetiğe düşkün olan ülkenin Güney Kore olduğunu söyledi. Çapar, yapılan araştırmada bu ülkede her 77 kişiden birinin estetik operasyondan geçtiğini kaydetti. Yine araştırmaya göre Güney Kore’nin başkenti Seul’de 19-

Dünya - 10 yıl önce

Op. Dr. Mustafa Çapar, dünyada en çok estetiğe düşkün olan ülkenin Güney Kore olduğunu söyledi. Çapar, yapılan araştırmada bu ülkede her 77 kişiden birinin estetik operasyondan geçtiğini kaydetti.
Yine araştırmaya göre Güney Kore’nin başkenti Seul’de 19-49 yaş grubundaki kadınların beşte birinin estetik operasyon için bıçak altına yattığını ifade eden Çapar, Güney Koreliler’in en çok göz kapağı kaldırma operasyonu yaptırdığını kaydetti. Çapar, ülkemizde ise estetiğe ilginin son on senede beş kat artarak dünya sıralamasında da ilk on içerisinde olduğunu söyledi.
DÜZGÜN CİLT İÇİN MADEN SUYU İÇİN...
Düzgün bir cilt için neler yapılması gerektiği konusunda bilgi veren Çapar, maden suyu içilmesi tavsiyesinde bulunarak, şu bilgileri verdi: “Pürüzsüz bir cilt için; Düzenli uyuyun, Sigara içmeyin, Yeterli miktarda iyot alın, Maden suyu için, Güneşten Korunun, Cilt masajı yapın, Aylık Cilt Bakımı yapın, Sabahları uyandığınız zaman yatakta 1 dakika boyunca gerinin. Yüzünüzü şaşırmış bir ifade yapın ve hem bacaklarınızı hem de kollarınızı olabildiğince gerin. Bu hareket tüm kaslarınızın uyanmasını sağlayacaktır. Her gün tekrarlamanızda büyük yarar var. Her sabah kışları da dahil olmak üzere pencereyi açıp derin bir nefes alın. Aslında bir Yoga hareketi olan gün selamlama, size pozitif enerji verdiği gibi kalp hızınızı artırıyor ve sindirim sisteminizi uyandırıyor. Her sabah uyandığınızda aç karnına içinde bir kaç damla limon olan ılık bir su için. Ayda iki kez bu suyun içine soda ilave etmeniz detoks etkisi yapacaktır. Sabahları cildinizi temizleyin daha sonra da günlük toniği uygulayın. Tonik ve sabahları yapacağınız cilt temizliği, akşamdan kalan yorgunluğu ve toksinleri alacaktır. Eğer maskeniz günlük kullanıma uygunsa sadece 1 dakika ayırarak cildinizi temizledikten sonra maske uygulayın. Eğer haftalık maske uyguluyorsanız bunu da sabahları yapmaya özen gösterin. Cildinizi nemlendirdiğinizde serum kullanmayı unutmayın.”
Haftanın Öne Çıkanları

Erdoğan: Hayal ettiğim gibi değil...

2015-06-20 04:04 - Genel

Bakü'de Serap Özçelik ve Burak Uygur'dan altın madalya

2015-06-13 20:09 - Siyaset

Düğünde gündem "Van Persie"

2015-06-17 01:14 - Genel

Turistlerin gözde mekanı Turgut Şelalesi ilgi bekliyor

2015-06-16 00:06 - Genel

Sagopa Kajmer, şarkılarını liseliler için söyledi

2015-06-13 15:06 - Dünya

Bunalıma giren şahıs, yedinci kattan böyle atladı

2015-06-16 04:45 - Genel

Dere yatağı taştı, evleri su bastı

2015-06-19 22:45 - Genel

Üsküdar Kısıklı’da trafik kazası: 4 yaralı

2015-06-20 09:01 - Genel

İşte, Ramazan'da tokluk hissi için yenilmesi gerekli 7 besin

2015-06-19 18:09 - İslam-Hayat - Ramazan 1446

Kenan İmirzalıoğlu satın aldığı mülkün sahibiyle kiracısı arasında kaldı

2015-06-18 13:07 - Dünya

İlgili Haberler

ABD Eğitim Bakanlığı, 1300 çalışanının işine son vermeyi planlıyor

03:17 - Dünya

ABD'de, uzayda mahsur kalan astronotlarla ilgili Biden'a yönelik eleştiriler sürüyor

02:43 - Dünya

Trump, Elon Musk'a desteğini göstermek için bir Tesla satın aldı

02:37 - Dünya

Ukrayna Dışişleri Bakanı Sybiha, ateşkes önerisinin savaşı sona erdirme yolunu açacağını belirtti

02:32 - Dünya

Trump'ın Ankara Büyükelçisi adayı Tom Barrack'ın ismi onay için Senato'ya gönderildi

00:18 - Dünya

Günün Manşetleri

ABD Eğitim Bakanlığı, 1300 çalışanının işine son vermeyi planlıyor

03:17 - Dünya

ABD'de, uzayda mahsur kalan astronotlarla ilgili Biden'a yönelik eleştiriler sürüyor

02:43 - Dünya

Trump, Elon Musk'a desteğini göstermek için bir Tesla satın aldı

02:37 - Dünya

Ukrayna Dışişleri Bakanı Sybiha, ateşkes önerisinin savaşı sona erdirme yolunu açacağını belirtti

02:32 - Dünya

Devler Ligi'nde ilk çeyrek finalistler belli oldu

02:28 - Spor