?>

Emlak Konut'un "Kazançlı Yatırım Kampanyası"na başvuru süresi uzatıldı

Emlak Konut GYO'nun "Kazançlı Yatırım Kampanyası"nın başvuru süresi, 23 Mart'tan 27 Nisan'a uzatıldı.

Ekonomi - 1 gün önce

İstanbul

Emlak Konut'tan yapılan açıklamaya göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un duyurduğu ve Emlak Konut GYO Genel Müdürü Yasir Yılmaz'ın 19 Şubat’ta detaylarını paylaştığı "Kazançlı Yatırım Kampanyası" büyük ilgi gördü.

İstanbul, İzmir, Antalya ve Balıkesir'deki 25 projeyi kapsayan kampanya kapsamında, bir ayda 4 bin 500 konuttan 2 binden fazlasının ön satışı gerçekleştirildi. Kampanya hakkında bilgi almak isteyen 250 binden fazla kişi web sitesi üzerinden form doldururken, müşteri hizmetlerine 96 binin üzerinde çağrı yapıldı ve satış ofislerine yapılan ziyaret sayısı 22 bini geçti.

Vatandaşlardan gelen yoğun talepler doğrultusunda kampanyanın 23 Mart olan son başvuru tarihi, 27 Nisan 2025'e kadar uzatıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Emlak Konut GYO Genel Müdürü Yasir Yılmaz, kampanyaya gösterilen yoğun ilgiden memnuniyet duyduklarını belirtti.

Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:

"Başlangıcından itibaren büyük ilgi gören kampanyamıza şu ana kadar 250 binden fazla vatandaşımız web sitemiz üzerinden talep formu doldurdu. Müşteri hizmetleri ekibimiz, bu taleplere dönüş yapmaya devam ediyor. Satış ofislerimizde ise randevulu sistem ile misafirlerimizi ağırlıyor, gün içinde gelen diğer müşterilerimize de bekleme sürelerini en aza indirecek şekilde destek sağlıyoruz. Ayrıca yine bu süreç içerisinde ön satış başvurusu yapmış olan 2 binden fazla vatandaşımızın satış işlemlerini tamamlamaktayız. Web sitesi ve çağrı merkezine gelen taleplerin tamamına geri dönüş yapabilmek için kampanya süresini uzatma kararı aldık."

Vatandaşlar, "Kazançlı Yatırım Kampanyası" ile ilgili detaylı bilgilere Emlak Konut'un "www.emlakkonut.com.tr" web sitesi ve 444 36 55 numaralı çağrı merkezi üzerinden ulaşabiliyor.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Rus basını Putin-Trump telefon görüşmesiyle ilgili Ukrayna krizinin çözümünü öne çıkardı

2025-03-19 13:03 - Medya

Kırşehir'de yeni böcek türü bulundu

2025-03-19 16:42 - Teknoloji

Rusya’nın ünlü mücevher saat markası Nika, Türkiye’de

2025-03-16 02:02 - Özel Haber

Pentagon, sitesinden kaldırdığı eski beyzbolcu Robinson'un hikayesini yeniden erişime açtı

2025-03-20 09:28 - Dünya

İran’da Nevruz Bayramı öncesi meydana gelen kazalarda 87 kişi hayatını kaybetti

2025-03-19 17:47 - Dünya

Kremlin Sözcüsü Peskov: Putin ile Trump birbirini iyi anlıyor ve birbirine güveniyor

2025-03-19 15:58 - Dünya

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü hakkında soruşturma

2025-03-20 01:57 - Gündem

CIA Genel Merkezi, bir şüphelinin havaya ateş açması sonrası polis korumasına alındı

2025-03-19 20:33 - Dünya

Borsa güne sert düşüşle başladı

2025-03-19 10:18 - Ekonomi

Muğla'da sıcak hava sebebiyle sahillerde yoğunluk yaşanıyor

2025-03-15 17:32 - Magazin

İlgili Haberler

60 saniyede ekonomide bugün (21 Mart 2025)

17:43 - Ekonomi

Merkez Bankası, vadesi 91 güne kadar likidite senetleri ihraç edecek

16:37 - Ekonomi

Rekabet Kurulundan güç transformatörü sektöründeki 9 şirkete yaklaşık 537,2 milyon lira ceza

16:33 - Ekonomi

Rusya Merkez Bankası politika faizini sabit tuttu

15:22 - Ekonomi

Türkiye bu yıl 7 milyondan fazla Rus turisti ağırlamayı bekliyor

14:53 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Bursa'da aydınlatma direğine çarpan halk otobüsündeki 8 kişi yaralandı

17:47 - Gündem

60 saniyede ekonomide bugün (21 Mart 2025)

17:43 - Ekonomi

ABD'de Filistin destekçileri, haklarının ihlal edildiği gerekçesiyle UCLA'ya dava açtı

17:37 - Dünya

IFRC: Gazze'deki su kıtlığı, çocuklar arasında hastalık oranlarının arttığı anlamına geliyor

16:57 - Dünya

Down sendromlu Ege Han, Ankara Üniversitesi'nde bir günlüğüne rektör oldu

16:48 - Gündem