Elibol: 'Erdoğan’ın ayağını tökezletmek için yedi düvel bir arada'

AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Nuri Elibol, muhalefetin 7 Haziran akşamı çıkacak tabloyu fark ettiği için her gün farklı senaryolar ortaya koyduğunu belirterek, son senaryonun ise sandıkta hile yapılacağı yönünde dedikodu yaymak olduğunu söyledi. Seçi

Genel - 9 yıl önce

AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Nuri Elibol, muhalefetin 7 Haziran akşamı çıkacak tabloyu fark ettiği için her gün farklı senaryolar ortaya koyduğunu belirterek, son senaryonun ise sandıkta hile yapılacağı yönünde dedikodu yaymak olduğunu söyledi.

Seçim çalışmaları çerçevesinde Ayaş ilçesini ve köylerini ziyaret eden AK Parti Milletvekili Adayı Nuri Elibol, sandık müşahitlerine yönelik yapılan bilgilendirme toplantısına katılarak, sandık müşahitlerini uyardı. Elibol, “Müslüman dünyasının umudunu bağladığı Recep Tayyip Erdoğan’ın ayağını tökezletmez için yedi düvel bir olmuş durumda” dedi.

Sandık başlarında yapılan hatalara dikkat çeken Nuri Elibol, sandık başında titizlik gösterilmesini isteyerek, sandık başında yapılan yüzde 12’lik hatanın büyük çoğunluğunun AK Parti seçmeni tarafından yapıldığına dikkat çekti.

“RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN KARŞISINDA YEDİ DÜVEL BİR OLMUŞ DURUMDA”

AK Parti Kadın Kolları’nın sahada çok önemli mücadele verdiğini ifade eden Elibol, yedi düvelin bir araya gelerek Recep Tayyip Erdoğan’ın ayağının tökezlemesini beklediğini kaydetti. Elibol, “Kadınlarımızın heyecanı, çabası, davaya olan inanmışlığı var. Hepimiz bir kenarından tuttuk ve yürüyoruz. 

Bu emeğin o gün sandık başında zayi olmasına izin vermeyin. O gün işinizi iyi yapın. Sandık başından ayrılmayın, sizin karşınızda sadece bir parti yok. Müslüman dünyasının umudunu bağladığı Recep Tayyip Erdoğan’ın ayağını tökezletmek için yedi düvel bir olmuş durumda. Onlar için önemli olan AK Parti’nin oylarının eksik yazılması. Normal zamanda bir araya gelmesi mümkün olmayan, birbirlerine selam bile vermeyen insanlar şuanda kol kolalar” diye konuştu.

“7 HAZİRAN AKŞAMI ÇIKACAK TABLOYU FARK ETTİLER, DEDİKODU YAYIYORLAR”

İçişleri Bakanlığı ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın 7 Haziran seçimleri için aldığı olağanüstü tedbirlere rağmen muhalefetin sandıkta hile yapılacağı yönünde dedikodu yaydığını kaydeden Elibol, “Önce dediler ki ‘koalisyon gelecek.’ Bir aptallık ettiler, millet koalisyon günlerini hatırladı hemen. Millette koalisyon fikri itibar etmedi. Memur maaşlarını ödemek için ülkenin başbakanının üç kuruşluk para için dilendiğini, eli boş döndüğünü ve havaalanında ağlayacak hale geldiğini hatırladı bu insanlar. Bırakın zammı, maaşının anaparasını alamadığını hatırladı bu millet. 

Daha sonra ‘HDP barajı aşıyor’ dediler. Böyle bir algı oluşturmaya çalıştılar, baktılar ki HDP barajı aşamıyor, bu oyun da tutmadı. Şimdi yeni bir şey uydurdular, ‘bunlar hile yapacaklar, sandıklara dikkat edin’ dediler. Şimdi bunu yaymaya çalışıyorlar. 7 Haziran akşamı çıkacak tabloyu fark ettiler. Sandıklarda hileyi önleyecek olan ekip sizsiniz. Onların hakkını da siz koruyun ki, şaibe düşmesin demokrasiye” ifadelerini kullandı.

“MİLLETİN OYU SARRAF TERAZİSİ GİBİ, BÜTÜN DERTLERİ ÇÖZÜYOR”

Sandığın bütün dertleri çözdüğünü ifade eden Elibol, kendisinin bu davanın bekçisi olduğunu ifade ederek, “Milletin oyu sarraf terazisi gibi, bütün dertleri çözüyor, bütün tartışmaları bitiriyor. Sandık ekonomik sorunları bile çözüyor. Sandık başında sadece bir kişi ile savaşmayacaksınız, 7 üyenin altısı 6 tanesi size karşı olacak. Onun için dikkatli olun. Bu memleketin yararına, ümmetin yararına bir davanın peşindeyiz. Ben davamın bekçisiyim, davam için her türlü kavgayı veririm” dedi.

dikGAZETE.
Haftanın Öne Çıkanları

Körfez ülkeleri Riyad'da toplanıyor

2015-05-05 15:36 - Gündem

Deniz Gezmiş ve arkadaşları mezarları başında Katil Stalin ve Karl Marx resimleriyle anıldı

2015-05-06 16:35 - Dünya

Elibol: 'Erdoğan’ın ayağını tökezletmek için yedi düvel bir arada'

2015-05-08 18:04 - Genel

Azeri iş adamı Türkiye’de restoran zinciri kuruyor

2015-05-03 15:31 - Genel

Nouma Survivor’a veda etti

2015-05-07 13:03 - Genel

Sabretti ve... Petek Dinçöz'ün hayatında bir anda neler değişti?

2015-05-03 15:38 - Dünya

Kemal Sunal’ın ’Davacı’ filmi gerçek oldu

2015-05-06 20:40 - Genel

Türkiye - Çin ticareti İstanbul'da masaya yatırıldı

2015-05-07 13:05 - Magazin

73 yaşındaki dede torununa kızıp bilgisayar kullanmayı öğrendi

2015-05-04 19:06 - Siyaset

Kurtulmuş: 'O karanlık dönemler geri gelmesin'

2015-05-02 21:33 - Siyaset

İlgili Haberler
Günün Manşetleri

İşgal altındaki Doğu Kudüs’te bulunan İsrail askeri üssünün yakınında yangın çıktı

01:42 - Dünya

Türkiye-Çekoslovakya ilişkilerinin 100. yılı vesilesiyle Ankara'da resepsiyon verildi

01:03 - Gündem

Volkswagen elektrikli araç üreticisi Rivian'a 5 milyar dolar yatırım yapacak

00:58 - Ekonomi

Hamas: Gazze'nin geleceği Filistinliler tarafından belirlenir

00:52 - Dünya

Kripto varlıklara ilişkin düzenlemeler içeren kanun teklifi TBMM Genel Kurulunda

00:48 - Siyaset