?>

Eczacıbaşı VitrA'nın kaptanı Neslihan: Hep bize VakıfBank denk geliyor

Eczacıbaşı VitrA'nın takım kaptanı Neslihan Demir Güler,"Neredeyse katıldığımız her Dörtlü Final'in ilk maçını VakıfBank'la oynuyoruz. Telafisi olmayan bir maç. Tek maç olduğu için bu karşılaşmalar daha stresli geçiyor." dedi.

Spor - 8 yıl önce

İSTANBUL (AA) - Voleybolda Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nde mücadele edecek Eczacıbaşı VitrA'nın takım kaptanı Neslihan Demir Güler, VakıfBank ile çok zorlu bir maça çıkacaklarını söyledi.

İtalya'nın Treviso şehrinde 22-23 Nisan'da düzenlenecek Dörtlü Final'in ilk maçı öncesinde, Eczacıbaşı Spor Salonu'nda AA muhabirine açıklamada bulunan Neslihan, "Neredeyse katıldığımız her Dörtlü Final'in ilk maçını VakıfBank'la oynuyoruz. Tanıdığımız, iyi bildiğimiz bir takım. Kazanmak istiyoruz. Umarım kazanıp, finale kalırız." dedi.

İki Türk takımının Dörtlü Final'de yer almasının önemine vurgu yapan deneyimli oyuncu, "Dörtlü Final'deki takımlar her sene Fenerbahçe, VakıfBank, Eczacıbaşı arasında değişiyor. Mutlaka iki takımımız oraya gidiyor. Bu Türk voleybolu için çok sevindirici bir durum ama hep bize VakıfBank denk geliyor. Hep onlarla oynuyoruz. Tabii ki saha içinde rekabetimiz oluyor ama saha dışında hepsi arkadaşlarımız. Elimizden gelen mücadeleyi hem onlar hem de biz göstereceğiz. Tek fark maçın İtalya'da oynanacak olması." ifadelerini kullandı.

"Finale kalırsak Dinamo Moskova'nın gelmesini istiyorum"

Eczacıbaşı VitrA'nın takım kaptanı, Dörtlü Final'de Rus ekibi Dinamo Moskova ile İtalyan temsilcisi Imoco Volley arasında oynanacak maç hakkında ise şunları söyledi:

"Her iki ekip de çok iyi takım voleybolu oynayan, çok organize takımlar. Onların maçının da keyifli geçeceğini düşünüyorum. Finale kalırsak Dinamo Moskova'nın gelmesini istiyorum. Çünkü orada çok yakın arkadaşım Maja Poljak oynuyor. Onunla son bir kez karşılıklı oynamayı çok isterim."

"Galatasaray ligdeki en tehlikeli takım"

Neslihan, "Galatasaray'da VakıfBank'ı eleyerek, Fenerbahçe'nin rakibi oldu. Ligdeki Fenerbahçe-Galatasaray finali sizin için sürpriz oldu mu?" sorusuna ise şu yanıtı verdi:

"Biraz sürpriz oldu ama Galatasaray iki senedir bunun sinyallerini veriyordu. Kısıtlı bir bütçesi olup bu kadar iyi bir takım kurabilmelerini kutlamak gerek. Sonuna kadar savaşıyorlar ve hiçbir zaman maçı bırakmıyorlar. Bana göre Galatasaray ligdeki en tehlikeli takım. VakıfBank'ı geçerek de bunu göstermiş oldu. Üç maç kazanan şampiyon olacak, bu eşleşme beş maça kadar da gidebilir."

Muhabir: Hilmi Sever

Haftanın Öne Çıkanları

'Direktife uymayanlar idamla yargılanacak'

2017-04-19 03:17 - Gündem

Makedonya'da halk oylaması kutlamaları devam ediyor

2017-04-17 23:02 - Dünya

Galatasaray finalde: VakıfBank: 3 - Galatasaray: 2

2017-04-13 00:57 - Spor

'Hedefimiz 5 gol atmak'

2017-04-18 21:37 - Spor

'Son söz milletin oluyor'

2017-04-16 17:17 - Gündem

'Esed'den duyduklarım yüzde yüz yalan'

2017-04-14 18:37 - Dünya

'Herkesin Peygamber Efendimizden ilham almasını temenni ediyorum'

2017-04-19 03:07 - Gündem

Eczacıbaşı VitrA'nın kaptanı Neslihan: Hep bize VakıfBank denk geliyor

2017-04-19 16:48 - Spor

'Estetik kaygılarla yapılan obezite ameliyatı felakettir'

2017-04-19 14:33 - Sağlık

Medipol Başakşehir'de goller dengeli dağılıyor

2017-04-19 14:57 - Spor

İlgili Haberler

Trabzonspor, Tim Jabol Folcarelli ile 4,5 yıllık anlaşma sağladı

22:33 - Spor

Eren Elmalı resmen Galatasaray'da

22:23 - Spor

Galatasaray, genç futbolcu Arda Ünyay'ı kadrosuna kattı

22:13 - Spor

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, UEFA Başkanı Ceferin ile buluştu

20:37 - Spor

Tim Jabol Folcarelli, transfer görüşmeleri için Trabzon'a geldi

20:32 - Spor

Günün Manşetleri

Suriye ordusu, devrik rejimin Lübnan sınırında sahte banknot bastığı tesisi ele geçirdi

22:57 - Dünya

Üsküdar'da alışveriş merkezinde çıkan yangın söndürüldü

22:47 - Gündem

Samsun'da UMKE ekibi karla kaplı yolda hasta bebek için seferber oldu

22:42 - Gündem

Türkiye'den Guatemala'daki otobüs kazasında ölenler için taziye mesajı

22:37 - Siyaset

Trabzonspor, Tim Jabol Folcarelli ile 4,5 yıllık anlaşma sağladı

22:33 - Spor