?>

“Duygusal bağ kuran araç“ DV S Angel, Frankfurt'ta görücüye çıktı

DizaynVip Group, 67. Uluslararası Frankfurt Otomobil Fuarı'nda kullanıcısıyla duygusal bağ kuran DV S Angel adlı aracı sergiliyor

Ekonomi - 8 yıl önce

İSTANBUL

DizaynVip Group, "dünyanın ilk duygusal bağ kuran vip aracı" DV S Angel'ı 67. Uluslararası Frankfurt Otomobil Fuarı'nda görücüye çıkardı.

Şirket açıklamasına göre, DizaynVip, dünyanın en büyük otomobil fuarlarından biri olan ve 24 Eylül Pazar gününe kadar devam edecek Uluslararası Frankfurt Otomobil Fuarı'nda yerini aldı.

Otomobil dönüşümünde fuarın "tek" Türk firması olma özelliğini taşıyan DizaynVip, 2 yıldır üzerinde çalışılan DV S Angel'ı katılımcıların beğenisine sundu.

Zamandan ve mekandan bağımsız tasarımlarla İstanbul gibi önemli büyükşehirlerde yaşanan trafik sıkıntısında vaktin verimli kullanılmasını sağlayan VIP araçların en yenisi olan DV S Angel, araç kullanıcısıyla duygusal bağ kuruyor.

İngilizceden Fransızcaya, hatta Çinceye kadar dünyanın dillerinin çoğunluğunu konuşan araç, "Klimanızın derecesi uygun mu? Müziğin sesini açayım mı?" gibi tepkiler vererek, araç sahibinin konforunu düşünüyor. Tamamen el yapımı olan aracın yapımı için yaklaşık 8 ay sıra beklemek gerekiyor.

"Bir Türk firması olarak..."

Açıklamada görüşlerine yer verilen DizaynVip Group Başkanı Erbakan Malkoç, şunları kaydetti:

"Dünyanın otomobil devi Mercedes-Benz dahi otomobil dönüşümünde araçlarını bize emanet etmiş durumda. Bir Türk firması olarak teknolojiye yön vermenin gururunu yaşıyoruz. İstanbul Avcılar'daki 10 bin metrekarelik fabrikamızda, yılda sadece çok özel 350 müşterimiz için özel üretim yapıyor ve üretimimizin yaklaşık yüzde 70'ini dünyanın dört bir yanına ihraç ediyoruz. DV S Angel aracımızın yazılımından tasarımına kadar her şeyini fabrikamızda gerçekleştirdik.

Bu fuara sadece bizim dönüştürdüğümüz araçları görmek için gelen dünya üreticileri ve müşterilerimiz var. Fuarda aynı zamanda tam 196 parçası sesle hareket ettirilebilen DV Diamond aracı ile dönüşüme uğramış Mercedes Benz marka vip ve herhangi bir saldırıya karşı zırh özelliğiyle ön plana çıkan DV Armor jeep araçlarını sergiliyoruz."

AA

Haftanın Öne Çıkanları

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Dışişleri Bakanı El Sani'yi kabul etti

2017-09-12 18:57 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kofi Annan ile 'Arakan'ı görüştü

2017-09-16 23:36 - Genel

“Duygusal bağ kuran araç“ DV S Angel, Frankfurt'ta görücüye çıktı

2017-09-18 15:22 - Ekonomi

Cezaevlerinde 'arabulucu-uzlaştırmacı' düzenlemesi

2017-09-13 16:37 - Gündem

Arakan'da sistematik kundaklamalar uyduyla görüntülendi

2017-09-15 03:27 - Dünya

'Belediyelerimiz heykelimi değil hizmete yönelik eserler diksin'

2017-09-13 15:37 - Gündem

'Korkma Oğlum' filminin Almanya galası yapıldı

2017-09-17 13:32 - Kültür Sanat

Yeni Malatyaspor yeni stadında ilk maçına çıkıyor

2017-09-15 16:57 - Spor

Kahramanmaraş’ta FETÖ operasyonu: 15 gözaltı

2017-09-12 16:02 - Asayiş

Antep fıstığında rekolte taban, fiyatlar tavan yaptı

2017-09-14 17:26 - Ekonomi

İlgili Haberler

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan, TÜRKSAT 6A'nın hizmete alınmasına ilişkin açıklama

20:58 - Ekonomi

Borsa günü yükselişle tamamladı

18:37 - Ekonomi

Trump'ın politikaları dolara kan kaybettiriyor

14:37 - Ekonomi

Türk mobilya üreticileri pazar payını artırmak için dünyayı geziyor

14:13 - Ekonomi

Marmarabirlik, üreticiye son ödemelerini 25 Nisan'da yapacak

12:37 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Galatasaray kazandı, Fenerbahçe takıldı, puan farkı 5’e çıktı

23:12 - Spor

Esenyurt'ta tekel bayisindeki silahlı kavgaya ilişkin davada karar açıklandı

22:48 - Gündem

Vatikan, Papa Franciscus'un ölüm sebebini ve vasiyetini açıkladı

22:42 - Dünya

Alanyaspor 3 puanı tek golle aldı

22:27 - Spor

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: İslam dünyasıyla güvene dayalı ilişkileri sürdürüyoruz

22:18 - Dünya