?>

'Dökülen her gözyaşının bedelini ödeteceğiz'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kavakcı, çocuk katillerinin cezalandırılmasına ilişkin, "Ailelerin aynı acıları bir daha yaşamaması için üzerimize düşeni yapmak için gece gündüz çalışacağız." dedi.

Siyaset - 7 yıl önce

ANKARA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakcı, Ankara'nın Polatlı ilçesinde kaybolduktan 8 gün sonra ölü bulunan Eylül Yağlıkara'nın ailesini ziyaret etti.

İlçenin Uzunbeyli Mahallesi’ndeki taziye evine gelen Kavakcı, Eylül'ün ailesine taziyelerini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını iletti.

Yağlıkara ailesinin evinde yapılan duanın ardından AA muhabirine açıklamalarda bulunan Kavakcı, küçük Eylül'ün yaşama hakkının hunhar şekilde elinden alındığını ve tüm Türkiye'nin ailenin acısını yüreğinde hissettiğini söyledi.

Konunun sonuna kadar takipçisi olacaklarını vurgulayan Kavakcı, "Onların (Eylül'ün ailesi) dökmüş olduğu her bir gözyaşının bedelini ödeteceğiz. Ailelerin aynı acıları bir daha yaşamaması için üzerimize düşeni yapmak için gece gündüz çalışacağız." diye konuştu.

Sorumluların en ağır şekilde cezalandırılması için gerekli çalışmaların yapılacağını belirten Kavakcı, "Bizim için istişare ve milletimizin talepleri çok önemli ancak dikkatli hareket etmemiz lazım. Mesele cezayı artırmanın yanı sıra kötü olaylar yaşanmadan önüne geçmektir." ifadelerini kullandı.

Çocuk istismarı ve cinayetlerini engelleme konusunda sorumlu bakanlıkların mevcut çalışmalarının olduğunu dile getiren Kavakcı, çocukların karşılaşabilecekleri tehlikelere karşı eğitilmeleri hususunda da gerekenlerin yapılacağını söyledi.

Eylül'ün mezarına ziyaret

Kavakcı, taziye evindeki ziyaretlerinin ardından, Polatlı Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer ile Uzunbeyli Mezarlığı'na giderek, Eylül Yağlıkara'nın mezarı başında dua etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kavakcı'ya ziyaretinde AK Parti İnsan Hakları Birimi Başkan Yardımcıları Ekrem Çelebi, Emine Yavuz Gözgeç ve Hüsniye Erdoğan da eşlik etti.

Muhabir: Süleyman Tunç

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

BM'den İsrail'e tepki

2018-07-03 23:02 - Dünya

Turistlerin yeni gözdesi: Türkiye’nin ikinci büyüğü

2018-07-05 13:02 - Çevre-Hayat

FETÖ'nün Pensilvanya'daki 'hamisi' böyle bulundu

2018-07-03 18:27 - Gündem

'Küresel ticaret savaşlarının maliyeti 2 trilyon dolar'

2018-07-04 18:52 - Ekonomi

Kemal Sunal vefatının 18. yılında anıldı

2018-07-03 18:02 - Kültür Sanat

Bu yıl 11 binden fazla Arakanlı Müslüman, Bangladeş'e sığındı

2018-07-04 22:40 - Dünya

'Dökülen her gözyaşının bedelini ödeteceğiz'

2018-07-07 07:02 - Siyaset

'En çok istediği şey oğlunun sünnet olduğunu görmekti'

2018-07-06 17:02 - Çevre-Hayat

Brezilya'ya çeyrek finalde Türk baklavası dopingi

2018-07-06 20:32 - Spor

İsrail askerlerinin yaraladığı Filistinli genç şehit oldu

2018-07-05 02:42 - Dünya

İlgili Haberler

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten CHP Genel Başkanı Özel'in Filistin konusundaki sözlerine tepki

15:08 - Siyaset

AK Parti İstanbul İl Başkanlığında devir teslim töreni düzenlendi

14:03 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan CHP Genel Başkanı Özel'in Filistin konusundaki sözleri

13:58 - Siyaset

Kurtulmuş: Türkiye’nin sivil demokrasisini itibarsızlaştırmaya kimsenin hakkı yoktur

12:47 - Siyaset

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'dan partisinin il kongrelerine ilişkin paylaşım

10:08 - Siyaset

Günün Manşetleri

Kazakistan, "Born Bold" kampanyasıyla Türkiye ile işbirliğini güçlendiriyor

17:57 - Gündem

Kültür ve Turizm Bakanlığı Bolu'daki Grand Kartal Otel'in kaçak olduğu iddiasını yalanladı

17:53 - Gündem

Bakan Uraloğlu: Kendi milli elektrikli trenlerimizi üreterek tarihe damga vuran süreç yaşıyoruz

17:47 - Ekonomi

İsveç'te Filistin destekçileri, Trump'ın Filistinlileri yerinden etme planını protesto ett

17:43 - Dünya

Türkmenler Suriye'nin yeni dönemine dair taleplerini bildiriyle duyurdu

17:17 - Dünya