?>

Casper Bilgisayar'a “The One Awards Teknoloji Üreticisi“ ödülü

- Casper Kurumsal İletişim Direktörü Ahmet Beliktay: "2019 yılının 4. çeyreğinden beri başladığımız dönüşüm sürecinde, markamızın itibarını halkımızın ve profesyonellerin nezdinde arttırdığımızı bilmek bizleri mutlu etti"

Yerel haber-Şirket Haber - 4 yıl önce

İSTANBUL (AA) - Casper, The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri'nin "Teknoloji Üreticisi" kategorisinde en itibarlı marka seçilerek birincilik ödülünün sahibi oldu.

Şirket açıklamasına göre, yıl içinde itibarını en çok artıran marka ve paydaşlarını ödüllendiren The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri'nin 7'ncisi sona erdi. Etkinlik, Marketing Türkiye ve Akademetre iş birliğiyle gerçekleştirilen "İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü" araştırması baz alınarak düzenlendi.

Bu yıl 50'ye yakın kategoride gerçekleştirilen "İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü"nde saha araştırması tamamlanarak ilk 3'e kalan markalar belirlendi. Toplam 12 ilde 1.200 kişiyle gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda sektörlerinde yıl içinde itibarını en çok artıran markalar ve bu başarıya ortak olan paydaşlar ödüllendirildi. Araştırmada yılın en başarılı markaları ve paydaşları her yıl olduğu gibi halk jürisi tarafından seçilirken, bu yıl da en çok ödül alan reklam, halkla ilişkiler, medya planlama ve dijital ajanslar ayrıca başarı ödülü aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Casper Kurumsal İletişim Direktörü Ahmet Beliktay, "Casper olarak, 2019 yılının 4. çeyreğinde başlamış olduğumuz dönüşüm sürecimizin ana temelini müşteri memnuniyeti üzerine kurduk. 'Tüketici dostu teknoloji' mottosuyla marka ve tüketici arasındaki bağı güçlendirmek, tüketici dostu yaklaşım sergilemek en büyük hedefimiz oldu. Motivasyonumuz tüketicilerimizin ihtiyaç ve beklentilerine uygun özel ürünler üretebilme yeteneği. Misyonumuz ise 'en son teknolojiyi kullanıcı ile buluşturan marka' olarak müşterileriniz ile bağ kurmak. 2019 yılının 4. çeyreğinden beri başladığımız bu dönüşüm sürecinde, markamızın itibarını halkımızın ve profesyonellerin nezdinde arttırdığımızı bilmek bizleri mutlu etti." ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

İstanbul'da 65 yaş ve üstü vatandaşların aşılanma oranı yüzde 71'e ulaştı

2021-03-16 23:06 - Gündem

Casper Bilgisayar'a “The One Awards Teknoloji Üreticisi“ ödülü

2021-03-22 17:40 - Yerel haber-Şirket Haber

Amerikan Hastanesi “Hasta Önlüğü Tasarım Yarışması“ başvuruları başladı

2021-03-15 21:06 - Yerel haber-Şirket Haber

Havranlı ayakkabı ustası asırlık ahşap kalıplarla körüklü 'efe çizmesi' üretiyor

2021-03-19 14:36 - Çevre-Hayat

AK Parti Sözcüsü Çelik: Demokrasiyi zehirlemekle görevli biri yine diktatörlük iftirasında bulunmuş

2021-03-19 15:16 - Siyaset

Yaşlı Destek Programı 66 binden fazla vatandaşın derdine derman oldu

2021-03-19 16:35 - Ekonomi

Merkez Bankası'nın kararı ile risk primi ve dolar talebinin azalması bekleniyor

2021-03-19 17:06 - Ekonomi

İspanyol golcü Alvaro Negredo: Beşiktaş her zaman kalbimde bir sızı

2021-03-18 17:56 - Spor

Trabzonspor ligde 2 hafta sonra kazandı

2021-03-21 00:30 - Spor

Çanakkale Şehitler Abidesi'nde tören düzenlendi

2021-03-18 19:51 - Gündem

İlgili Haberler
Günün Manşetleri

Afrika Madencilik Yatırımları Konferansı sektörün önde gelen temsilcilerini buluşturuyor

15:48 - Dünya

Türkiye'de geçen yıl 2 milyon 95 bin ihracat seferi yapıldı

15:43 - Ekonomi

Pentagon, Suriye'deki ABD askerlerini çekme planları hazırlıyor

15:38 - Dünya

Hatay'da inşa edilen köy evlerine yerleşimin başlamasıyla yaşam canlanıyor

15:32 - Gündem

Ankara'daki sivil toplum kuruluşlarından Trump'ın Gazze'ye yönelik açıklamalarına tep

15:27 - Gündem