?>

Çağlar Çorumlu reklam setinde kalp krizi geçirdi

“Güldür Güldür” adlı komedi programında canlandırdığı Eşofmanlı Şevket Hoca karakteriyle tanınan Çağlar Çorumlu’nun reklam filmi çekimlerinde kalp krizi geçirdiği ortaya çıktı.

Magazin - 8 yıl önce

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz hafta marka yüzü olduğu firmanın yeni reklam filmi için kamera karşısına geçti. Çekimler sırasında sırtında bir ağrı olduğunu ve kendisini kötü hissettiğini söyleyen Çorumlu için sete ambulans çağrıldı. Gelen sağlık ekipleri Çorumlu’nun kalp krizi geçirdiğini fark edince, oyuncu acilen hastaneye götürülerek ameliyata alındı. Operasyonda kalp damarlarına üç stent takılan oyuncu, birkaç gün hastanede müşahede altında tutulduktan sonra taburcu edildi. Çağlar Çorumlu, evinde dinlenmeye çekildi.

Büşra Bozok Aytek - Hürriyet

ÇAĞLAR ÇORUMLU KİMDİR?

4 Aralık 1977'de Merzifon'da dünyaya geldi. Eğitimci bir aileden gelen Çağlar Çorumlu'nun annesi ve babası öğretmendir. 1994 yılında, Merzifon Lisesi'nden mezun oldu. Daha sonra, Eskişehir'e yerleşti. 2000 yılında Anadolu Üniversitesi "Turizm ve Otel İşletmeciliği" bölümünden mezun oldu. Eskişehir'de yaşadığı yıllarda, okuduğu üniversitenin "tiyatro kulübü"ne katıldı. Kendisindeki oyunculuk yeteneğini ilk olarak, bu tiyatro kulübünün yönetmeni olan Tolga Evren'in desteği ile fark etti. Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra, tiyatro eğitimi almak ve tiyatro hayatına profesyonel olarak devam etmek için 2000 yılında İstanbul'a yerleşti. Bir yıl "MSM ACTOR STUDIO"da tiyatro eğitimi aldı ve 2001 yılında mezun oldu. Mezun olduktan sonra, hemen televizyon ve tiyatro sektöründe kendine yer buldu. Profesyonel olarak çalıştığı ilk tiyatro olan Kabare Taksim'e katıldı. Ardından, Kabare Taksim ekibinin yaptığı bir dizi olan 7 Numara dizisinde Yusuf Güdük karakterini canlandırdı. "Kabare Taksim"den sonra Komedi Kılçık adlı grupta kabare oyunculuğu yapmaya devam etti. Daha sonra, 2007 yılında İstanbul Efendisi adlı oyun ile, İstanbul Şehir Tiyatroları'na katıldı. 2013 yılında, altı yıl oyuncu olarak çalıştığı bu kurumdan istifa etti. Yine 2013 yılında kendi tiyatrosu TiyatrOPS'u kurdu. Yazar Koffi Kwahulé'nin "Big Shoot" adlı oyunu TiyatrOPS tarafından 18 Ocak 2014 tarihinde sahneye konmuştur.

Çağlar Çorumlu Tiyatro oyunculuğunun yanı sıra, 2001 yılından bu yana pek çok dizide ve sinema filminde rol aldı. Ayrıca, animasyon ve reklam dublaj çalışması da yapmaktadır. Çağan Irmak'ın 2010 yılı yapımı Prensesin Uykusu adlı filmindeki Aziz karakteri ile dikkatleri üzerine çekmiş ve övgüye layık görülmüştür. Ayrıca 2012 yılında 16. Yapı Kredi Afife Jale Tiyatro Ödülleri'nde, Şark Dişçisi adlı oyunda Taparnigos rolü ile "Yılın En Başarılı Müzikal Komedi Erkek Oyuncusu" ödülüne layık görüldü.

Çağlar Çorumlu 2012 yılında Gaye Çorumlu ile evlenmiştir.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Ödüllü aşık sanatını miras bırakmak istiyor

2016-12-20 14:32 - Çevre-Hayat

Suudi ekonomisi "yüksek petrol fiyatlarını" arıyor

2016-12-23 15:52 - Ekonomi

Anayasa değişikliği teklifinin birinci maddesi kabul edildi

2016-12-27 02:17 - Siyaset

'Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi' filminin vizyona girişi özel gösterimle kutladı

2016-12-22 15:57 - Kültür Sanat

Hesabını boşalttıktan sonra otel odasında ölü bulundu

2016-12-21 18:52 - Asayiş

Medipol Başakşehir, Adana'da puan kaybetti

2016-12-24 20:47 - Spor

RTÜK'ten 'Yol TV' açıklaması

2016-12-24 18:32 - Medya

Küresel piyasalar pozitif seyrediyor

2016-12-21 11:32 - Gündem

'Halkın 15 Temmuz'da gösterdiği direnişin başka bir örneği yok'

2016-12-27 10:02 - Gündem

Avrupa futbolunun 'kiralık yıldızları'

2016-12-20 17:37 - Spor

İlgili Haberler

Denizli'de öterken bayılan horozun videosu sosyal medyada ilgi gördü

10:02 - Magazin

Turistler, kar güzelliği eklenen Kapadokya'yı gezdi

15:03 - Magazin

Pazarcı esnafının çayları 84 yaşındaki Sevim teyzeden

12:42 - Magazin

Avrupa turuna çıkan 4 Fransız bisikletli Edirne'ye ulaştı

09:58 - Magazin

Hindistan'da düzenlenen Maha Kumbh Mela festivaline 350 milyondan fazla kişi katıldı

11:12 - Magazin

Günün Manşetleri

Göztepe, Ziraat Türkiye Kupası'nda Gaziantep FK'yi tek golle geçti

23:23 - Spor

Gazze'de şiddetli rüzgar ve yağış nedeniyle yüz binlerce Filistinli zor durumda

23:17 - Dünya

Trump, hava trafik kontrolü için yeni bilgisayarlı sistemler tasarlayacaklarını söyledi

23:12 - Dünya

Pentagon, Guantanamo Üssü'ne taşınan düzensiz göçmenlerin görüntülerini paylaştı

23:08 - Dünya

İsrail ordusu, yine ateşkesi ihlal ederek Lübnan'ın güneyindeki iki bölgede evlere saldırdı

23:03 - Dünya