?>

BOSS4 Gayrimenkul, 2020'yi 300 milyon liralık 3 yeni yatırımla kapatacak

- Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş: - "Yıl bitmeden toplam 300 milyon TL'lik yatırımla 192 daire, 10 ticari alan, 12 adet dubleks villadan oluşan 3 projeye start vereceğiz" - "Esenyurt'ta inşa edeceğimiz yaklaşık 250 konuttan oluşan projeyi bu sene bitmeden olgunlaştırarak 2021 yılı ortasında hayata geçireceğiz"

Ekonomi - 4 yıl önce

İSTANBUL(AA) - Akkuş Gayrimenkul'ün Lübnanlı ortağıyla kurduğu BOSS4 Gayrimenkul İnşaat, yılı 3 yeni proje ile kapatmaya hazırlanıyor.

Akkuş Grup'tan yapılan açıklamaya göre, 2020 yılı başında yatırım atağı başlatan şirket, Beylikdüzü'nün gelişimine liderlik eden projelerinin inşaat çalışmalarını pandemiye rağmen kesintisiz sürdürdü. Beylikdüzü bölgesinin dışına çıkarak Levent'te bölgenin yükselen yıldızı olarak gösterilen bir projeye de imzasını attı.

BOSS4 Gayrimenkul İnşaat, bu yıl sona ermeden 300 milyon TL'lik yatırımla, Beylikdüzü'nün en nadide bölgelerinde, 3 projenin temelini atacak. Şirket, 3 projede toplam 500 konuta imza atarken, şehir merkezine yakın lokasyonlarda proje ve arsa geliştirme çalışmalarına da hız verecek.

- "Yılbaşında başlattığımız yatırım atağına devam ediyoruz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Lübnanlı El Khatip Group ile kurdukları BOSS4 Gayrimenkul İnşaat bünyesinde "Alya" markasıyla 3 yılda 300 milyon TL'lik yatırımla 500'e yakın konut ve onlarca ticari birimden oluşan 4 projeyi hayata geçirdiklerini bildirdi.

Akkuş, "3 yılda, Alya markasını ortaklığımızın bir eseri olarak sektörümüze kazandırdık. Yeni yatırımlarımız ile markamızın sektördeki konumunu yukarılara taşıyacağız. BOSS4 Gayrimenkul İnşaat ortaklığı ile hayata geçirdiğimiz projeler aracılığıyla Beylikdüzü'nün gelişimine liderlik ettik. Hayata geçirdiğimiz projeler ile bölgeye prestij ve katma değerli yatırım kazandırdık. Levent'te inşa ettiğimiz, bölgenin yükselen yıldızı olarak gösterilen Alya Teras projesiyle Beylikdüzü'nün dışına çıkarak sektördeki köklü tecrübemizi şehir merkezine kazandırdık. Pandemi döneminde devam eden projelerimizin inşaat çalışmalarını kesintisiz sürdürmeyi başardık. Yılbaşında başlattığımız yatırım atağına devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Yıl bitmeden hayata geçirecekleri yeni projelerine ilişkin de bilgi veren Akkuş, şunları kaydetti:

"Yatırımlarımıza yön verirken şehir merkezine yakın farklı lokasyonları da gündemimize alıyoruz. Yıl bitmeden toplam 300 milyon TL'lik yatırımla 192 daire, 10 ticari alan, 12 adet dubleks villadan oluşan 3 projeye start vereceğiz. Şehir merkezine yakın lokasyonda proje ve arsa geliştirme çalışmalarımıza hız kazandıracağız. Esenyurt'ta inşa edeceğimiz yaklaşık 250 konuttan oluşan projeyi bu sene bitmeden olgunlaştırarak 2021 yılı ortasında hayata geçireceğiz. Bu sene başlattığımız yatırım atağı, 2021'in altyapısını oluşturacak."

Haftanın Öne Çıkanları

Emekli Emniyet Müdürü Hanefi Avcı tekrar uyardı: Devlete sızmaya çalışan cemaatlere dikkat!

2020-10-15 01:50 - Özel Haber

Rus uzman Lukyanov’dan, "Türkiye'ye karşı Rusya ve Avrupa birleşmeli" önerisine cevap: "Allah korusun!"

2020-10-20 08:42 - Özel Haber

'HES Matik' cep telefonundan HES kodunu okuyup temassız ateş ölçüyor

2020-10-14 15:07 - Çevre-Hayat

Adana'da 1305 litre sahte etil alkol ele geçirildi

2020-10-21 13:21 - Gündem

ASELSAN'dan lise öğrencilerine mesleki eğitim

2020-10-16 16:21 - Teknoloji

Koronavirüs salgınında son 24 saat

2020-10-17 01:07 - Genel

Istranca Dağları'nın eteklerinde kadınların bağ bozumu telaşı sürüyor

2020-10-15 15:31 - Çevre-Hayat

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: İslam düşmanlığıyla hep beraber mücadele etmek zorundayız

2020-10-20 18:01 - Gündem

BOSS4 Gayrimenkul, 2020'yi 300 milyon liralık 3 yeni yatırımla kapatacak

2020-10-21 14:07 - Ekonomi

Akdeniz çanağında en çok turisti Türkiye çekti

2020-10-17 15:44 - Ekonomi

İlgili Haberler

Fitch: ABD'nin yeni çelik ve alüminyum tarifeleri emtia piyasalarında dalgalanmayı artıracak

22:18 - Ekonomi

Altının ons fiyatı Trump'ın yeni gümrük vergisi tehditleriyle rekor kırdı

20:48 - Ekonomi

Türk fındığı Hindistan'daki etkinlikte tanıtıldı

18:28 - Ekonomi

Rus iş dünyası yaptırım baskısının azalmasını beklemiyor

17:38 - Ekonomi

İngiltere’de enflasyon ocakta 10 ayın en yüksek seviyesine ulaştı

17:13 - Ekonomi

Günün Manşetleri

İsrail basınına göre, 170 bin asker psikolojik tedavi almak için Savunma Bakanlığına başvurdu

00:57 - Dünya

Sanayi ve ticarete ilişkin düzenlemeleri de içeren kanun teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi

00:43 - Siyaset

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun'dan iftira kampanyalarına ilişkin açıklama

00:38 - Gündem

ABD Dışişleri Bakanlığı, ülkedeki 6 medya organının aboneliklerini iptal etme talimatı verdi

00:23 - Dünya

Galatasaray ve başkanı Dursun Özbek, PFDK'ye sevk edildi

00:18 - Spor