?>

Bosna Hersek'te sonbahar renkleri

Tarihi ve doğal güzellikleriyle bilinen Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna, sonbahar renkleriyle adeta görsel şölen sunuyor.

Günün Fotoğrafı - 6 yıl önce

SARAYBOSNA

Zengin tarihi ve doğal güzellikleriyle bilinen Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna, sonbaharın gelişiyle eşsiz güzelliğe büründü.

Doğanın farklı renklerini yansıttığı sonbaharda adeta kartpostalları andıran Saraybosna'da, sarı ve kahverenginin buluşmasıyla güzel görüntüler ortaya çıktı.

Eşsiz bir doğaya sahip Saraybosna'daki milli parklar, şelaleler ve yürüyüş yolları, sonbaharın gelmesiyle fotoğraf tutkunlarının da en uğrak adresi oldu.

Bosna Nehri'nin kaynağının bulunduğu "Vrelo Bosne" Milli Parkı'nın yanı sıra şehir merkezindeki "Vilsonovo" Yürüyüş Yolu, yaprakların sararıp dökülmesiyle adeta görsel şölen yaşatıyor.

Saraybosna yakınlarındaki Skakavac Şelalesi de sonbaharın tüm tonlarının bir arada görülebildiği ve özellikle hafta sonları şehrin gürültüsünden kaçmak isteyenlerin sıklıkla geldiği doğal bir güzellik.

Masalsı bir manzaraya sahip şelalenin etrafındaki yemyeşil çamların arasında bulunan sarı, kahverengi ve kırmızı tonlarındaki diğer ağaçlar, yağlı boya resimlerini andırıyor.

Her mevsim güzelliğiyle ziyaretçilerini etkileyen Bosna Hersek, yaprakların yerleri kapladığı sonbaharda ayrı bir güzelliğe bürünüyor.

Kaynak: AA

.

dikGAZETE.com

Haftanın Öne Çıkanları

'Türkiye'nin aydınlığı karanlıktan nemalananları rahatsız ediyor'

2018-10-14 04:32 - Gündem

Elektronik kol protezi için destek bekliyor

2018-10-08 15:32 - Çevre-Hayat

Bernie Sanders'tan 'Cemal Kaşıkçı' tepkisi

2018-10-13 11:32 - Dünya

Dakar İlahiyat Camisi'nin 'beyaz cuma' geleneği

2018-10-13 17:02 - Dünya

Düzce'de askeri araç devrildi: 4 yaralı

2018-10-15 05:32 - Gündem

Kuşadası’nda Hilton Oteli otoparkında yangın

2018-10-14 10:02 - Asayiş

THY seferlerinde TRT World canlı izlenebilecek

2018-10-09 17:47 - Medya

İki geyikle kuruldu çok sayıda kızıl geyiği doğaya kazandırdı

2018-10-14 14:47 - Çevre-Hayat

Bosna Hersek'te sonbahar renkleri

2018-10-15 14:32 - Günün Fotoğrafı

88 yıllık kulübün ilk kadın başkanı oldu

2018-10-08 17:02 - Spor

İlgili Haberler
Günün Manşetleri

Filistin destekçileri, Beyaz Saray önünde Netanyahu ile Trump'ı protesto etti

04:38 - Dünya

İsrail Başbakanı Netanyahu ABD'de "Gazze'deki işi bitirmeleri" gerektiğini savun

04:33 - Dünya

Sahil Güvenlik Komutanlığına uzman erbaş alınacak

01:53 - Gündem

ABD'nin kripto çarı Sacks "Bitcoin rezervi" fikrinin değerlendirileceğini söyledi

01:47 - Dünya

Trump "İran'a maksimum baskı" politikasını yeniden hayata geçiriyor

01:43 - Dünya