?>

Beşiktaşlı futbolcu Dorukhan Toköz'den hakkında çıkan iddialara yanıt

Beşiktaş'ın orta saha oyuncularından Dorukhan Toköz, siyah-beyazlı kulüple maddi konularda anlaşamadığı için sözleşme yenilemediği iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Spor - 5 yıl önce

İSTANBUL 

Beşiktaş'ın orta saha oyuncularından Dorukhan Toköz, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Ben Beşiktaş'a imza attığım ilk gün para konuşmadım. Bugün de dünyanın ve vatanımın böylesine zor günler geçirdiği bir dönemde ne kontrat ne para talebim olur. Başka bir şey de konuşmam." ifadelerine yer verdi.

"Bu zor günlerde çıkan ve gerçek olmayan bir haberi, karakterime ters olduğu için yalanlama ihtiyacımız da maalesef yanlış anlaşıldı." diyen milli futbolcu, "A Milli Takım seviyesine yükseldiğim kulübümde mutluyum.

Sizden ricam algılara inanmayın. Sahalara ve formama geri döndüğüm günlerde her şey konuşulur, halledilir. Sağlıklı günlerde görüşmek dileğiyle." değerlendirmesinde bulundu.

Dorukhan Toköz'ün menajeri dün yaptığı açıklamada, Beşiktaş Kulübü ile sözleşme yenileme konusunda bir sonuca varılmadığını ve ocak ayında görüşmelerin sonlandırıldığını duyurmuştu.

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları'ndan açıklama

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, "Futbolcumuz Dorukhan Toköz hakkında son günlerde kamuoyunu meşgul eden haber ve açıklamalar nedeniyle açıklama yapma gereği doğmuştur.

Futbolcumuz ile sözleşmemizin bitmesine neredeyse 1,5 yıl varken, özellikle ülke olarak böyle zor dönemlerden geçerken yapılan haberleri ve verilen demeçleri manidar bulduğumuzu ifade etmek istiyorum.

Bu süreçte tek düşüncemiz ağır bir sakatlık yaşayan futbolcumuzun bu dönemi sağlıklı bir şekilde atlatması ve hazır bir şekilde tekrar formamızı ve milli formayı terletmesidir." ifadelerini kullandı.

"Futbolcumuzun menajeri olduğunu iddia eden Necdet Ergezen'in hiçbir etiğe uygun olmayan şekilde yaptığı açıklamalar tamamen asılsızdır." diyen Torunoğulları, şunları kaydetti:

"Kulübümüzü temsilen kimse kendisi ile görüşme gerçekleştirmemiştir. Yaptığı açıklamalar futbolcumuz Dorukhan'ı da zor durumda bırakmış, genç bir futbolcuyu kişisel reklamı uğruna kamuoyunun önünde zor durumda bırakmıştır.

Futbol ekonomisi dünya genelinde sıkıntılı bir durumdayken, kulübümüzün de ekonomik durumu herkesin malumuyken, kamuoyuna açıklama yaparak bir baskı düzeni oluşturup asırlık çınar kulübümüze kontrat dayatmaya çalışmak ancak eski düzenin sürdüğüne inanan bir menajerin yapacağı iştir.

Kendileri bu durumu alışkanlık haline getirmiş ve sistemi bu şekilde kurmuş olsa da bizim böyle bir çalışma sistemimiz olmadığını özellikle ifade etmek istiyorum. Dorukhan'ın kulübümüze ve milli takıma uzun yıllar hizmet vereceğine inanıyorum."

Kaynak: AA . dikGAZETE.com

Haftanın Öne Çıkanları

Endonezya'da 100 binden fazla kişi selden etkilendi

2020-04-02 11:02 - Dünya

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'den koronavirüs yayını açıklaması

2020-04-01 03:07 - Medya

YÖK'ten üniversite öğrencileri için erteleme ve kayıt dondurma hakkı

2020-04-01 13:17 - Eğitim

Rüştü Reçber'den sevindirici haber

2020-04-02 20:57 - Spor

Türkiye'de geçen yıl 61 bin 512 kitap yayımlandı

2020-04-01 13:57 - Kültür Sanat

Görme engelliler AA'nın sesli yayınıyla gündemi takip ediyor

2020-04-01 15:37 - Gündem

AB Kovid-19'a karşı ekonomi teşvik paketi hazırlıyor

2020-03-29 13:37 - Dünya

Kraliçe 2. Elizabeth İngiliz halkına seslenecek

2020-04-04 00:27 - Dünya

Mahkumlardan Kovid-19'la mücadeleye 'tulum ve önlük' desteği

2020-04-03 14:32 - Gündem

Karantinadaki öğrencilerden duygu ve övgü dolu sözler

2020-03-31 15:49 - Gündem

İlgili Haberler

Engelli tekvandocu Samet'in hedefi altın madalya

13:47 - Spor

Yüksekovaspor'da hedef Hakkari'nin Kadınlar Süper Ligi'ndeki ikinci temsilcisi olmak

13:38 - Spor

İlkokul öğrencilerine Süper Lig şampiyonlarından Bursaspor'un forması hediye edildi

13:37 - Spor

Fenerbahçe, UEFA listesine Skriniar, Talisca ve Kostic'i ekledi

13:13 - Spor

Kayserispor 6 maçlık galibiyet hasretine son vermek istiyor

12:08 - Spor

Günün Manşetleri

İstanbul Valisi Gül: Ocak ayında 86 bin 274 litre sahte ve kaçak alkol ele geçirildi

14:42 - Gündem

Uludağ'da kar kalınlığı yaklaşık 1 metre ölçüldü

14:38 - Gündem

Bursa-İstanbul deniz otobüsü ile Çanakkale'de feribot seferlerinin bazıları iptal edildi

14:32 - Çevre & Seyahat

Karacabey Ovası'nın verimi Gölecik Barajı ile artacak

14:28 - Ekonomi

Kalyon PV "karbon nötr panel" üreticisi olmaya hazırlanıyor

14:23 - Ekonomi