?>

Beşiktaş'ın teknik sorumlusu Serdar Topraktepe: Seyircilerimize küçük bir mutluluk vermek istemiştik

Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Atakaş Hatayspor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta teknik sorumlu Serdar Topraktepe, "Seyircilerimize küçük bir mutluluk vermek istemiştik. Onlara da istediklerini veremediğimiz için üzgünüz" dedi

Spor - 2 ay önce

MERSIN

Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Atakaş Hatayspor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta teknik sorumlu Serdar Topraktepe, "Seyircilerimize küçük bir mutluluk vermek istemiştik. Berabere kaldık. Onlara da istediklerini veremediğimiz için üzgünüz." dedi.

Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un görevine son verilmesinin ardından takımın başına geçen teknik sorumlu Serdar Topraktepe, Mersin Stadı'ndaki müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısına katıldı.

Maçın genelinde hakimiyetin kendilerinde olduğunu dile getiren Topraktepe, "Net pozisyonlarımız var. Hatay'ın da pozisyonları var ama sonlara doğru oyuncularımın kazanma isteğinden dolayı maç biraz hızlı oynanmaya, git gele dönmeye başladı. Oyuncularım bugün bence reaksiyon verdi. Giren oyuncular da mücadele etti ama kazanamadık." ifadelerini kullandı.

Uzun süredir oynamayan oyuncuların forma giydiğini, mecburi değişiklikler yaptıklarını anlatan Topraktepe, futbolcuların iyi mücadele edip gol pozisyonlarına girdiğine dikkati çekerek "Seyircilerimize küçük bir mutluluk vermek istemiştik. Berabere kaldık. Onlara da istediklerini veremediğimiz için üzgünüz" dedi.

Topraktepe, kulübün son dönemde yaşadığı gelişmelere ilişkin görüşlerinin sorulması üzerine şu değerlendirmede bulundu:

"Ben kulüp hocasıyım, çalışanım. Burada işime devam etmek zorundayım. Görevdeydim o yüzden ben devam ettim. Dışarıdaki konularla ilgili hiçbir şeye girmek istemiyorum. Ben Beşiktaş'ta saha tarafındayım. Büyüklerimiz arasında problemler olabilir. O konulara hiçbir şekilde girmek, konuşmak istemiyorum."

Ligde gelecek hafta Fenerbahçe ile sahalarında oynayacakları derbi maça ilişkin düşünceleri de sorulan Topraktepe, "Beşiktaş, her maça, özellikle kendi sahasındakilere kazanmak için çıkar. Yine kazanmak için çıkacağız. Oyuncularımızla mental anlamda ve diğer konular hakkında hep konuşuyoruz. Buraya gelmeden 2 gün vaktimiz vardı ve konuştuk. Derbiler farklı oluyor. Futbolculara o konuda biz de elimizden geldiği kadar yardımcı olacağız. Hem mental hem saha içi idmanlarımızı yapıp Fenerbahçe maçına hazırlanacağız" diye cevapladı.

Kaynak: AA

.

dikGAZETE.com

Haftanın Öne Çıkanları

İç Anadolu'nun zirvesi Erciyes'te pistler kayakseverlerle doldu

2024-12-01 12:58 - Çevre-Hayat

Frank Lampard, Coventry City teknik direktörü oldu

2024-11-28 14:18 - Spor

Suriye'nin güneyindeki Suveyda'da rejim karşıtı gösteri düzenlendi

2024-12-01 17:32 - Dünya

Bartın’da kamyon ile otomobilin çarpıştığı kazada 5 genç öldü

2024-12-01 08:12 - Asayiş

Çankırı'da hafızlığı tamamlayan 200 öğrenci için icazet töreni yapıldı

2024-11-29 20:22 - İslam-Hayat - Şaban 1446

Giresun'daki Kulakkaya Yaylası beyaza büründü

2024-11-30 11:33 - Çevre-Hayat

Akçakoca'da hamsi bolluğu

2024-12-01 17:23 - Çevre-Hayat

Ordu'nun Çambaşı Yaylası'ndaki kayak tesisleri yeni sezona hazır

2024-11-29 16:48 - Çevre-Hayat

Suriye'nin kuzeyinde 6 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi

2024-11-27 18:00 - Gündem

Bakan Fidan: İnsanlığa karşı işlenen suçlar cezasızlıkla ödüllendirilemez

2024-11-26 19:42 - Siyaset

İlgili Haberler

Carlos Cuesta, Galatasaray tarihindeki 8. Kolombiyalı futbolcu

11:43 - Spor

ABD'de "Super Bowl"un ekonomik etkisi 500 milyon dolar

11:42 - Spor

Fenerbahçe savunmada sakatlıklarla boğuşuyor

11:37 - Spor

Avusturya'da Türk teknik direktör Tuğberk Tanrıvermiş takımını başarıya taşıyor

11:32 - Spor

NBA'de 40 yaşındaki LeBron James, bir maçta 42 sayı kaydederek tarihe geçti

11:30 - Spor

Günün Manşetleri

Turizmde yatırımlar 2025'te ivme kazanmaya başlayacak

11:48 - Ekonomi

Carlos Cuesta, Galatasaray tarihindeki 8. Kolombiyalı futbolcu

11:43 - Spor

CHP'de cumhurbaşkanı adayı için ön seçim hazırlıkları sürüyor

11:38 - Gündem

Fenerbahçe savunmada sakatlıklarla boğuşuyor

11:37 - Spor

Avusturya'da Türk teknik direktör Tuğberk Tanrıvermiş takımını başarıya taşıyor

11:32 - Spor