?>

Beşiktaş Ceylan Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Ecem Aknam, şampiyonluğu değerlendirdi

Voleybol Kadınlar 1. Lig final etabını şampiyon tamamlayarak Misli.com Sultanlar Ligi'ne yükselen Beşiktaş Ceylan Takımı'nın kaptanı Ecem Aknam, sezon içinde gelişerek şampiyonluğa ulaştıklarını söyledi.

Spor - 2 yıl önce

İstanbul

Ecem, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendisi için çok kıymetli bir sezonun geride kaldığını belirterek, "Kıymetli olmasının birçok sebebi var. Biz çok geç bir araya gelmiş bir ekibiz. Ben de takıma geç dahil oldum. Gelirken çok genç bir ekip olduğunu biliyordum, kızları tanımıyordum. Tanıdıktan sonra ilk hafta kendime 'Bu takım gerçekten çok istekli. Genç ve tecrübesiz olabilir ama eğer ateşi yakalarsak şampiyon olabiliriz' dediğimi hatırlıyorum. Kızlar beni yanıltmadı. Her maçımız çok mücadeleci geçti. Sezon içinde gelişerek gelmiş bir takımız. Şampiyonluk bu yüzden çok kıymetli." dedi.

"Beşiktaş çok büyük bir kulüp. Olması gereken yerde olacağına eminim"

Takımın yaş ortalaması 18 olduğu için bütün sezonu enerjik geçirdiklerine dikkati çeken siyah-beyazlı voleybolcu, "Genelde sezon içinde çoğu sporcunun kırılma anı olmuştur. Çok da normal. Bu sene böyle bir an hatırlayamıyorum. Sebebi çok dinamik bir ekibimizin olmasından da kaynaklanıyor olabilir. Daha önce yaş ortalaması 28-29 olan takımlarda oynadım. İster istemez takımın yaş ortalaması büyük olunca yorulmalar oluyordu. Bu sene takımın yaş ortalaması 18 olunca 29 yaşında olsam da onlar sayesinde yorulduğumu hissedemedim. Hep enerjik tuttular beni." ifadelerini kullandı.

Gelecek sezon mücadele edecekleri Misli.com Sultanlar Ligi'nde Beşiktaş'a yakışır şekilde mücadele edeceklerini kaydeden Ecem, "Beşiktaş çok büyük bir kulüp. Olması gereken yerde olacağına eminim. Biz sporcular olarak elimizden geleni yapacağız. Bunun anahtarı çok çalışmak, inanmak ve formamız için ter dökmek. Bunları yapacağımızın sözünü takımım adına verebilirim." diye konuştu.

Ecem, Beşiktaş taraftarlarının kendisine çok destek olduğunu da belirterek, "Böyle büyük bir camiaya kaptanlık yaptığım için çok mutluyum. Taraftarlarımız bana bunu her zaman hissettirdi. Bana 'Büyük kaptan' dediklerinde her maçta, her sayıda tüylerim diken diken oluyordu. Bu yüzden de unutamayacağım bir sezon geçirdim. Kupayı da getirdiğimiz için çok mutluyum." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Meclis, açılışının 103. yılını kutlayacak

2023-04-17 16:28 - Siyaset

Düzce'de otizmli öğrenciler, depremzede çocuklara ve annelerine özel hediyeler hazırlıyor

2023-04-18 12:47 - Çevre-Hayat

Beşiktaş'ta "Baba Hakkı" anıldı

2023-04-16 13:07 - Spor

ABD'de ilk kez büyük bir şehirde açıktan 5 vakit ezan okunmasına izin verildi

2023-04-14 23:03 - İslam-Hayat - Şaban 1446

Sudan Ordusu Komutanı: Sudanlıların serbestçe hareket etmesini sağlayan ateşkes istiyoruz

2023-04-20 23:13 - Dünya

Hollanda’da bir kişi Kur’an-ı Kerim yırtarken kullandığı ırkçı ifadeler nedeniyle sorgulanacak

2023-04-14 17:18 - Dünya

THY: 16 Şubat'tan itibaren Hatay'a gidiş seferleri yolcusuz yapılmaktadır

2023-04-16 21:33 - Ekonomi

ABD'den Hizbullah finansörünün yaptırımlardan kaçmasına destek olanlara yaptırım

2023-04-19 00:02 - Ekonomi

Türkiye su ürünleri yetiştiriciliğinde Avrupa'nın zirvesinde

2023-04-15 12:23 - Ekonomi

Depremin etkilediği Hatay'da temeli atılan konutların inşaatı devam ediyor

2023-04-15 13:44 - Gündem

İlgili Haberler

Real Madrid ve PSG, Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turuna yükseldi

01:17 - Spor

Galatasaray ve başkanı Dursun Özbek, PFDK'ye sevk edildi

00:18 - Spor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho: Önemli olan yarınki maç ve gitmemiz gereken uzun bir yol var

21:07 - Spor

Borussia Dortmund, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turuna yükseldi

23:12 - Spor

AZ Alkmaar teknik direktörü Maarten Martens: Yarın daha iyi bir Galatasaray bekleyeceğim

22:12 - Spor

Günün Manşetleri

Real Madrid ve PSG, Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turuna yükseldi

01:17 - Spor

Mısır'ın idari başkentindeki ikonik kuleye Türk ve Mısır bayrakları yansıtıldı

01:07 - Dünya

İsrail basınına göre, 170 bin asker psikolojik tedavi almak için Savunma Bakanlığına başvurdu

00:57 - Dünya

Sanayi ve ticarete ilişkin düzenlemeleri de içeren kanun teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi

00:43 - Siyaset

ABD Dışişleri Bakanlığı, ülkedeki 6 medya organının aboneliklerini iptal etme talimatı verdi

00:23 - Medya