?>

Bereket Sigorta’ya iki ödül birden

"Tekafül prensipleri çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz faaliyetler ile aldığımız bu iki ödül 'Sigortadan Öte' anlayışıyla, misyonumuz için bir gösterge olmuştur"

Yerel haber-Şirket Haber - 4 yıl önce

İSTANBUL

Bereket Sigorta, dünyanın saygın iş ve finans dergilerinden World Finance tarafından düzenlenen "İslami Finans Ödülleri 2021"de "Türkiye’nin En Güvenilir Katılım Sigorta (Tekafül) Şirketi" ile "Kurumsal Sosyal Sorumluluk ve Topluma Adanmışlık" kategorilerinde olmak üzere iki ödüle layık görüldü.

Bereket Sigorta'dan yapılan açıklamaya göre, firma, 2007 yılından itibaren verilen ve uluslararası alanda prestijli ödüllerden biri olarak kabul edilen World Finance İslami Finans Ödülleri’nde 2 kategoride ödül kazandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Bereket Sigorta Genel Müdürü Mahmut Güngör, "Tekafül prensipleri çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz faaliyetler ile aldığımız bu iki ödül 'Sigortadan Öte' anlayışıyla, misyonumuz için bir gösterge olmuştur. Ülkemizde tekafül modelini uygulayan şirket olma sorumluluğunun bilinciyle, tekafül sisteminin bilinirliğinin ve farkındalığının arttırılmasına, Tekafül sigortacılığının daha geniş kitlelere yayılmasına hizmet etmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Güngör, konuya ilişkin şunları kaydetti:

“Ana sermayedarımız Tarım Kredi Kooperatifleri dayanışma ve paylaşımı esas alan yapısı ile birlikte, şirketimiz de dayanışma ve paylaşımı esas alan tekafül sigortacılığı ile ilgili bir model oluşturma yoluna gitmiştir. Hedeflerimiz doğrultusunda ilklere imza atarak müşterilerimizin de ihtiyaçlarına odaklanırken sosyal sorumluluklarımızın peşinden gitmek de bize ayrıca motivasyon kaynağı oldu. Bu motivasyonun uluslararası arenada karşılık bulmuş olması, iki ödül birden almış olmamızı, gayretlerimizin bir karşılığı ve yükselen performansımızın göstergesi olarak değerlendiriyoruz. Elde ettiğimiz başarıda, ülke ekonomisine değer katma yolunda büyük payı olan ve şirketimizden destek ve iş birliğini esirgemeyen 158 yıllık köklü geçmişiyle Tarım Kredi Kooperatifleri’nin değerli yönetici ve çalışanlarına, iş ortaklarımıza, başarılı çalışmadaki katkılarından ötürü değerli mesai arkadaşlarımıza ve müşterilerimize teşekkürlerimi sunuyorum."

Kaynak: AA . dikGAZETE.com

Haftanın Öne Çıkanları

Libya'dan ülkeyi diktatörlüğe geri döndürecek her türlü anayasal temele ret

2021-07-04 14:21 - Dünya

Hayatını sığdırdığı karavanı 'küpşeker' ile rotasız seyyah oldu

2021-07-02 15:32 - Çevre-Hayat

Almanya İslam Konseyi Başkanı Kesici'den İslam düşmanlığının dozunun arttığı uyarısı

2021-07-01 15:26 - Dünya

VLP temelli yerli Kovid-19 aşısı, Faz-2 aşamasında varyantlara karşı da test ediliyor

2021-06-29 15:31 - Sağlık

NBA'de Milwaukee Bucks, final için avantaj yakaladı

2021-07-02 13:01 - Spor

Kasımpaşa, Tunuslu futbolcu Mortadha Ben Ouanes'i transfer etti

2021-07-02 16:56 - Spor

Bakan Kasapoğlu’ndan olimpiyat kotası alan milli atletlere tebrik

2021-07-02 14:02 - Spor

Almanya'da devlet yardımlarındaki usulsüzlükler Kovid-19 döneminde arttı

2021-06-29 18:09 - Dünya

Takasbank, Bireysel Emeklilik Fon Alım Satım Platformu’nu (BEFAS) hizmete sundu

2021-07-01 18:26 - Yerel haber-Şirket Haber

Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Kayıpmaz'dan 'normalleşme sürecinde bireysel tedbirlere devam' uyarısı

2021-07-01 18:01 - Gündem

İlgili Haberler
Günün Manşetleri

Filistinli yetkili: İsrail'in uyguladığı politikalar Kudüs'teki Hristiyan varlığını tehdit ediyor

02:57 - Dünya

Trump yönetimi, doğumla vatandaşlık hakkını kaldıran kararın kısmen uygulanmasını talep etti

02:52 - Dünya

Almanya'da yeni hükümetin kurulmasına ilişkin koalisyon müzakereleri resmen başladı

02:48 - Dünya

Fenerbahçe, Avrupa'ya galibiyetle veda etti

02:42 - Spor

Zelenskiy, Putin'in geçici ateşkes konusunda verdiği cevabı değerlendirdi

01:17 - Dünya