?>

'Ben, Ozan Tufan'ı hiç istemedim'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, büyük kulüplerin kendi aralarında oyuncu transferi yapabilmeleri gerektiği yönündeki sözlerine açıklık getirdi.

Spor - 7 yıl önce

İSTANBUL

Sarı-kırmızılı takımın Club Africain ile yarın oynayacağı özel maç için Tunus'a hareketi öncesi Atatürk Havalimanı'nda açıklama yapan Fatih Terim, sözlerinin Fenerbahçeli oyuncu Ozan Tufan'ı istediği şeklinde yorumlanmasına tepki gösterdi.

Transfer konusunda büyük kulüplerin aralarında birbirlerine kolaylık göstermesi gerektiği yönündeki sözlerinin iyi anlaşılması gerektiğini dile getiren tecrübeli teknik adam, "Bazı arkadaşlarımız işi magazinsel hale getirdi. Halbuki ben çok derin bir şey söyledim. Yerli veya yabancı tüm oyuncuları kastettim. Bir takımın kendinde düşünmediği her oyuncuyu kastettim. Bazı magazinseverler işi Ozan Tufan'a bağladı. Ben, Ozan Tufan'ı hiç istemedim." ifadelerini kullandı.

Galatasaray, Tunus'a gitti

Galatasaray Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Tunus ekibi Club Africain ile yarın deplasmanda yapacağı özel maç için bu ülkeye gitti.

Sarı-kırmızılı ekip, Atatürk Havalimanı'ndan özel uçakla, Tunus'ta müsabakanın oynanacağı Rades kentine hareket etti.

Son oynanan Sakaryaspor maçının kadrosunda bulunmayan Bafetimbi Gomis de kafilede yer alırken, amcasını kaybeden Serdar Aziz'e bir günlük izin verildiği duyuruldu.

Kafilede şu isimler bulunuyor:

"Abdussamed Karnuçu, Ahmet Çalık, Ahmet Sivri, Ali Yavuz Kol, Bafetimbi Gomis, Berk Balaban, Boran Güngör, Celil Yüksel, Doğan Can Davas, Fernando Reges, Garry Rodrigues, Henry Onyekuru, İsmail Çipe, Lionel Carole, Maicon Roque, Martin Linnes, Muğdat Çelik, Ozan Kabak, Ryan Donk, Selçuk İnan, Serdar Aziz, Sinan Gümüş, Sofiane Feghouli, Younes Belhanda, Yunus Akgün, Yuto Nagatomo."

Yarın TSİ 22.00'de Rades Olimpiyat Stadı'nda Club Africain ile karşılaşacak Galatasaray, ardından Yunanistan'a geçecek. Sarı-kırmızılı takım, 31 Temmuz Salı günü saat 20.00'de Atina Olimpiyat Stadı'nda AEK ile özel maçta karşılaşacak.

Muhabir: Mehmet Fatih Duman,İzzet Taskiran

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Inna, Bodrum'da konser verdi

2018-07-21 15:02 - Magazin

Fransa Dışişleri Bakanı Le Drian'dan Tunus'a ziyaret

2018-07-23 13:32 - Dünya

Trabzonspor'da ayrılık

2018-07-26 20:05 - Spor

Türk cerrahın ameliyatıyla öz güvenine kavuştu

2018-07-24 14:06 - Genel

Yağmurlu havalar e-ticarete yaradı

2018-07-25 17:23 - Ekonomi

TSK'nın Münbiç'te devriye faaliyeti sürüyor

2018-07-24 17:48 - Genel

Cocu'dan Benfica eşleşmesine ilişkin değerlendirme

2018-07-23 22:02 - Spor

'Asrın Güreşçisi'nden spor reçetesi

2018-07-25 18:47 - Spor

Makedonya'da 'isim anlaşması' referandumunda uzlaşılamadı

2018-07-24 01:32 - Dünya

42 bin yıl sonra hayata döndü

2018-07-27 20:08 - Dünya

İlgili Haberler

Erciyes'te ikinci kez Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası heyecanı yaşanacak

12:33 - Spor

Altekma voleybol takımında Avrupa hesapları

11:57 - Spor

Genç kadın hakem "mesleğinde zirve" hedefliyor

11:47 - Spor

Ortahisar Belediyespor, Avrupa kupalarına katılmayı hedefliyor

11:42 - Spor

Milli halterci Özbek "3 altınla Avrupa şampiyonluğu" hedefliyor

11:38 - Spor

Günün Manşetleri

İran: Trump'ın mektubu henüz ulaşmadı

13:18 - Dünya

Mükellefler geçen yıl en çok imalat sektöründe vergi matrahını eksik beyan etti

13:12 - Ekonomi

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma G

13:08 - Siyaset

Ambulans uçak Muş'ta yeni doğan bebek için havalandı

13:02 - Gündem

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Ekonomimizi daha dirençli ve güçlü hale getirdik

12:58 - Ekonomi