?>

Bakan Kaya sınır karakolunda askerlerle yemek yedi

Aile Sosyal Politikalar Bakanı Kaya, Gaziantep'in Karkamış ilçesindeki Soylu Sınır Karakolu'nda görev yapan askerlerle yemek yedi.

Genel - 7 yıl önce

GAZİANTEP (AA) - Aile Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Gaziantep'in Karkamış ilçesindeki Soylu Sınır Karakolu'nda görev yapan askerlerle yemek yedi.

Kaya, beraberindeki Vali Ali Yerlikaya, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve bazı milletvekilleriyle Oğuzeli ilçesindeki Engelsiz Yaşam Merkezi'ni ziyaret etti.

Çocuk ve gençlerle sohbet eden Kaya, onlara hediyeler sundu.

Daha sonra beraberindekilerle Karkamış ilçe hudutları içinde yer alan Suriye sınırındaki Soylu Sınır Karakolu'na geçerek askerlerle yemek yiyen Bakan Kaya, burada yaptığı konuşmada, sınırlarda vatanı koruyan, şehirlerde, dağlarda terörle amansız bir mücadele veren kahraman asker ve polislerin Türkiye Cumhuriyeti'nin bu topraklardaki ebedi varlığının teminatı olduğunu söyledi.

"Türkiye, her zaman dualarıyla sizlerin yanındadır"

Kaya, Türkiye'nin 80 milyon vatandaşının her birinin bu vatana hizmet etmeyi şeref bildiğini vurgulayarak, şu ifadeleri kullandı:

"Şehit ve gazilerimizin bıraktığı bu kutlu mirasa, sahip çıkmaya hep birlikte devam edeceğiz. Bu onurlu mücadelede annelerimiz, babalarımız, 80 milyonluk Türkiye, her zaman dualarıyla sizlerin yanındadır. Bu millet, düşmana göz açtırmayan siz kahraman Mehmetçiklerimize her zaman minnettardır. Burada görev yapan her bir Mehmetçiğimiz, sınırlarımızı koruyan hudut kartallarımızsınız adeta. Sizlerin vatan nöbetinde göstermiş olduğunuz üstün cesaret ve ortaya koyduğunuz kahramanlık takdire şayan. Dosta güven, düşmana korku salıyorsunuz. Devletimiz sizler sayesinde tüm terör örgütleriyle amansız bir şekilde azim ve kararlılıkla mücadelesini sürdürüyor. Sizlerin şehit ve gazilerimizden devraldığınız kutsal emaneti, layıkıyla yerine getireceğinizden eminiz. Başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi, rahmetle, minnetle yad ediyorum. Vatan için mücadele eden kahraman Türk ordusunun kahraman mensuplarını saygıyla sevgiyle selamlıyorum."

Muhabir: Kerem Kocalar

Haftanın Öne Çıkanları

81 ilde 'Narko-metruk' uygulaması

2017-09-17 17:07 - Gündem

Şehit Eren Bülbül'ün okulunda hüzün hakim

2017-09-18 17:22 - Gündem

'Yapamazsın' diyenlere inat azmiyle engelleri aştı

2017-09-20 15:52 - Çevre-Hayat

Soğutması bitmeden ağaçlandırılması için çalışma başlattılar

2017-09-19 15:17 - Genel

'Ölene kadar şapka dikmeye devam edeceğim'

2017-09-18 15:27 - Çevre-Hayat

Hava Harp Okulu öğrencilerinin darbe girişimi davasında mütalaa

2017-09-15 13:22 - Gündem

Renault Kangoo'nun binek versiyonu tanıtıldı

2017-09-21 13:38 - Ekonomi

FETÖ'den tutuklu avukat polise ‘hakaretten’ hakim karşısında

2017-09-14 20:22 - Asayiş

Kilis’te 200 kişilik iş için binlerce kişi İŞKUR’a müracaat ediyor

2017-09-15 19:52 - Gündem

Son dakika haberleri! Marmaris’te minibüs ile otomobil çarpıştı: 10 yaralı

2017-09-19 23:37 - Asayiş

İlgili Haberler

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 'Yarısı Bizden' kampanyasıyla ilgili soruları cevapladı

20:30 - Genel

Günün Manşetleri

Fenerbahçe, Ognjen Mimovic'in lisansını çıkarttı

15:37 - Spor

Tottenham'da Radu Dragusin'den kötü haber

15:33 - Spor

Filistin Dışişleri Bakanlığı: İsrail, Batı Şeria'nın kuzeyindekileri tehditle göçe zorluyor

15:28 - Dünya

Esenler'de deprem tatbikatı yapıldı

15:23 - Gündem

Akdeniz için kuvvetli fırtına uyarısı

15:18 - Gündem