?>

Arçelik AŞ Eskişehir Buzdolabı İşletmesine ödül

İSTANBUL (AA) - Arçelik AŞ Eskişehir Buzdolabı İşletmesi, Japan Institute of Plant Maintenance (JIPM) tarafından Toplam Üretken Bakım (Total Productive Maintenance) alanında en yüksek seviye olan “TPM World Class” ödülünü aldı. Şirketten...

Genel - 8 yıl önce

İSTANBUL (AA) - Arçelik AŞ Eskişehir Buzdolabı İşletmesi, Japan Institute of Plant Maintenance (JIPM) tarafından Toplam Üretken Bakım (Total Productive Maintenance) alanında en yüksek seviye olan “TPM World Class” ödülünü aldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Arçelik AŞ Eskişehir Buzdolabı İşletmesi, işletmelerde tüm süreçlerde kayıpları azaltarak verimliliğin en üst seviyeye çıkartılması felsefesi üzerine kurulmuş bir yönetim modeli olan Toplam Üretken Bakım alanında en prestijli ödüle layık görüldü.

Eskişehir Buzdolabı İşletmesi dünya genelinde birçok önemli şirketin ardından "TPM World Class" ödülünü hak eden 21. işletme olurken, dünya beyaz eşya sektöründe bu seviyeye ulaşan ilk işletme unvanını da kazandı. Bu yıl 17 ülkeden farklı seviyelerde ödül kazanan işletmeler arasında da en üst seviye ödülü kazanan tek işletme oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Arçelik AŞ Eskişehir İşletmesi Buzdolabı Ürün Direktörü Haldun Dingeç, "TPM World Class" ödülünü almaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, şunları kaydetti:

"Eskişehir İşletmemizin elde ettiği bu tarihi başarı hepimizi oldukça gururlandırdı. İşletmemiz, 2002 yılından beri aralıksız olarak disiplinle ve kararlılıkla sürdürdüğü çalışmalar, işletmedeki arkadaşlarımızın bu çalışmalara tam katılımı ve doğru dizayn edilmiş TPM ofis yapısı Eskişehir İşletmesi’nin TPM yolculuğundaki bu eşsiz başarısını getiren en önemli faktörler oldu. Sırasıyla ‘En İyi Olmak’, ‘Başarı Bir Seçimdir’, ‘Çevik Üretim’, ‘Daha da İleri’ ve ‘Geleceği Günümüze Taşımak’ mottolarıyla hareket edilen 15 yıllık bu yolculuk, Kyoto’daki bu ödül töreniyle de taçlandırılmış oldu."

Kyoto'daki ödül töreninin ardından Dingeç’in ardından da Arçelik AŞ Eskişehir İşletmesi Üretim Grup Yöneticisi Görkem Suner, "Eskişehir İşletmesi’nde Başarıya Giden Yolun Hikayesi" başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.

Haftanın Öne Çıkanları

Kupada yarı final bileti Kasımpaşa'nın

2017-04-05 23:24 - Spor

Twitter Periscope'un Türkiye'deki ismini Scope olarak değiştirdi

2017-04-01 19:49 - Medya

Otomotiv Kongresi

2017-04-05 21:46 - Ekonomi

'Şehitlerin ortak paydası: vatan, toprak, özgürlük...'

2017-04-05 00:37 - Gündem

'Ağlayan gelinler' dağları şenlendirdi

2017-03-30 16:52 - Çevre-Hayat

TRT'den belgesel film projelerine destek

2017-04-05 16:22 - Kültür Sanat

Arçelik AŞ Eskişehir Buzdolabı İşletmesine ödül

2017-04-06 13:29 - Genel

Bulgaristan'ın sığınmacı kabulü

2017-03-31 18:17 - Dünya

Turkcell Finansman ile BNP Paribas Cardif arasında iş ortaklığı

2017-04-05 17:13 - Ekonomi

Erasmus+ 30. yıl etkinliği düzenlendi

2017-03-31 00:12 - Gündem

İlgili Haberler

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 'Yarısı Bizden' kampanyasıyla ilgili soruları cevapladı

20:30 - Genel

Günün Manşetleri

ABD İç Güvenlik Bakanı Noem, at sırtında sınır devriyelerini gezdi

09:53 - Dünya

'Mercek-28' operasyonunda 36 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

09:17 - Asayiş

Panama Devlet Başkanı Mulino: Panama Kanalı'nın egemenliği tartışmaya kapalı

08:37 - Dünya

Trump: Panama Kanalı'nı ya geri alacağız ya da çok güçlü bir şey olacak

08:32 - Dünya

İsrail Başbakanı Netanyahu, ABD Başkanı Trump'ın daveti üzerine Washington'da

08:27 - Dünya