?>

Antalyaspor'da hedef ligi üçüncü bitirmek

Bitexen Antalyaspor'un başkanı Sinan Boztepe, "Fenerbahçe ve Galatasaray kendi arasında mücadele ediyor. Sonraki takımlar ise üçüncülük mücadelesi veriyor. Spor şanssızlığı yaşamasaydık şu anda sıralamada üçüncü ya da dördüncü pozisyondaydık." dedi.

Spor - 1 yıl önce

Antalya

Boztepe, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Atakaş Hatayspor maçında kalecileri Helton Leite'nin omzunun kırılmasıyla yaşadıkları şanssızlıkların Yukatel Adana Demirspor maçında kaçırılan penaltı ile sürdüğünü söyledi.

Göreve geldikleri günden bu yana oynadıkları 9 maçta sadece bir mağlubiyet aldıklarını belirten Boztepe, "Aynı hırsla çalışmaya devam edeceğiz. Sezon hedeflerimiz değişmedi. Ziraat Türkiye Kupası'nda başarı istiyoruz. Allah nasip ederse kupamızı evimize getirmek istiyoruz. Ligde de üst sıralarda olmak istiyoruz. Fenerbahçe ve Galatasaray kendi arasında mücadele ediyor. Sonraki takımlar ise adeta üçüncülük mücadelesi veriyor. Biz de üçüncü olabiliriz. Spor şanssızlığı yaşamasaydık şu anda sıralamada üçüncü ya da dördüncü pozisyondaydık." diye konuştu.

Takımda birlik ve beraberlik olduğuna işaret eden Boztepe, takviyeler gerektiğini, futbol sorumlusu Nuri Şahin'in istekleri doğrultusunda 3 oyuncu transferi yapmayı planladıklarını vurguladı.

Boztepe, verim alamadıkları birkaç oyuncuyla yolları ayırmayı düşündüklerini ifade etti.

Futbolcuların maaşlarının ödenmesiyle ilgili bir sorun yaşamadıklarına dile getiren Boztepe, futbolcuların maaşlarının düzenli olarak yatırıldığını kaydetti.

Son haftalarda Türk futbolunda bazı talihsiz olayların yaşandığı anlatan Boztepe, "Ligin değerinin artması için bu tarz olayların yaşanmaması gerekiyor. İnşallah bundan sonra böyle bir sorun yaşamayız." değerlendirmesinde bulundu.

Boztepe, Saric ve Kaluzinski'yle ilgilenen kulüpler olduğunu ancak bu futbolcuları satmayı düşünmediklerini söyledi.

Toplantıya ayrıca basın sözcüsü Alkan Evren ve asbaşkan Akın Tatlıpınar da katıldı.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Engelleri Aşmak: Sporda Kadınların Yükselişi ve Devam Eden Eşitlik Arayışı

2023-12-22 14:46 - İnsan&Hayat

Ayrıştırılan atıklar ekonomiye kazandırılıyor

2023-12-23 12:18 - Ekonomi

Türkiye'den 73 ülkeye 140 milyon dolarlık çiçek ihracatı

2023-12-26 12:33 - Ekonomi

Sosyal koruma harcaması 2022'de yıllık yüzde 59,6 artarak 1,3 trilyon TL'ye çıktı

2023-12-21 10:52 - Ekonomi

Van'da yolu kardan kapanan mahalledeki kanser hastasının imdadına ekipler yetişti

2023-12-26 12:57 - Gündem

Erzurum ve Ardahan'da kar yağışı etkili oluyor

2023-12-23 16:12 - Çevre-Hayat

Tesla'nın Çin'de kuracağı enerji depolama ünitesi fabrikası için arazi tahsisi yapıldı

2023-12-23 19:02 - Ekonomi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun'dan şehit askerler için taziye mesajı

2023-12-23 19:52 - Gündem

Yeni asgari ücrette sona doğru

2023-12-22 15:14 - Gündem

Türkiye-Irak heyetler arası görüşmesine ilişkin ortak sonuç bildirisi yayımlandı

2023-12-19 22:22 - Gündem

İlgili Haberler

Espor Olimpiyat Oyunları ilk kez 2027'de Riyad'da düzenlenecek

15:27 - Spor

Fiorentinalı Kean'a sosyal medyada ırkçı hakaretlerde bulunuldu

15:08 - Spor

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Avrupa'daki maçlarını yönetecek hakemler belli oldu

14:12 - Spor

Başakşehir, Hırvat futbolcu Ivan Brnic’i kadrosuna kattı

14:07 - Spor

Fenerbahçe-Anderlecht maçını Karadağlı hakem Dabanovic yönetecek

13:47 - Spor

Günün Manşetleri

BM Mülteciler Yüksek Komiserliği, Libya'da keşfedilen toplu mezarlar nedeniyle endişeli

16:08 - Dünya

Mersin'de sahipsiz köpeklerin bir kadına saldırısı güvenlik kamerasında

15:47 - Gündem

MÜSİAD Sektör Kurulları Raporları açıklandı

15:42 - Ekonomi

İnşaat malzemesi ihracatı 2024'te 29,03 milyar dolar oldu

15:38 - Ekonomi

Kuru kayısı ihracatından 6 ayda 240 milyon 57 bin dolar gelir elde edildi

15:33 - Ekonomi