?>

Altay Bayındır MKE Ankaragücü'ne veda etti

Fenerbahçe'ye transfer olan genç kaleci Altay Bayındır, "Bu armayı ve siz büyük Ankaragücü taraftarını her zaman kalbimin bir köşesinde taşıyacağım." dedi.

Spor - 6 yıl önce

ANKARA

MKE Ankaragücü'nden Fenerbahçe'ye transfer olan kaleci Altay Bayındır, başkent ekibinin formasını her zaman gururla taşıdığını belirterek, "Sahada ve saha dışında her zaman bu camianın büyüklüğünü bilerek, sorumluluk sahibi bilinciyle hareket ettim. Bu ailenin bir parçası olarak mücadele etmekten onur duydum." ifadelerini kullandı.

Altay Bayındır, sosyal medya hesaplarından yayımladığı mesajla MKE Ankaragücü camiasına veda etti.

Mesajına "Büyük Ankaragücü taraftarı" ifadesiyle başlayan Altay, "Tandoğan Tesisleri'nden ilk içeri girdiğimde hayalleri büyük, 15'lerinde bir çocuktum. Hayallerimi gerçekleştirmek için çok çalışmam gerektiğini ve bunu bir gün başarabileceğimi biliyordum.

Hedeflerime giden yolun sırrı azimdi, ben azmimi ve arzumu bir an olsun bırakmadım. Beştepe Tesisleri'nden ilk içeri girdiğimde hedeflerim büyük, 17'lerimdeydim. İnanmak, başarmanın yarısıydı ve ben inanıyordum. Bir gün bu forma altında büyük Ankaragücü taraftarının önünde sahada olacaktım. Bu arma altında iki önemli şampiyonluk yaşayarak Ankaragücümüzü layık olduğu yere taşıdık" dedi.

Başkent ekibiyle 20 yaşında unutulmayacak anılar yaşadığını belirten genç kaleci, şöyle devam etti:

"İlk Süper Ligi maçıma çıktım, bununla beraber kaptan olarak sahada yer aldım. İlk günden beri bu günleri yaşamak için mücadelemi verdim. Ankaragücü formasını her zaman gururla taşıdım. Sahada ve saha dışında her zaman bu camianın büyüklüğünü bilerek, sorumluluk sahibi bilinciyle hareket ettim. Bu ailenin bir parçası olarak mücadele etmekten onur duydum. Üzüldük, sevindik ve birçok duyguyu beraber yaşadık. Ve artık benim için yeni bir sayfa açmanın zamanı geldi."

"Bu armayı ve siz büyük Ankaragücü taraftarını her zaman kalbimin bir köşesinde taşıyacağım." ifadesini kullanan 21 yaşındaki Altay, "Beni ilk günden beri desteklediniz ve sevginiz ile beslediniz. Ben de sizlere layık olmaya çalıştım. Ne mutlu ki bana, layık olabilmenin gururunu yaşıyorum. Bütün destekleriniz için teşekkür ederim. Hoşça kalın." mesajını paylaştı.

Kaynak: AA

.

dikGAZETE.com

Haftanın Öne Çıkanları

“Mercedes-Benz Türk StartUP 2019“un kazananları açıklandı

2019-07-09 17:01 - Genel

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı kuruluyor

2019-07-04 23:04 - Siyaset

Satılık daire en çok İstanbul'da arandı

2019-07-04 20:32 - Ekonomi

Tapu ve imar kanunlarında değişiklik

2019-07-04 15:22 - Ekonomi

Türkiye'nin 500 büyük şirketi satışta Walmart'a erişemedi

2019-07-06 15:52 - Ekonomi

Göz hastalıkları profesörünün ameliyatını dünya izledi

2019-07-02 19:32 - Sağlık

GAP barajlarından ekonomiye 200 milyar liralık katkı

2019-07-05 16:08 - Ekonomi

Milan, Hernandez'i kadrosuna kattı

2019-07-06 23:22 - Spor

Cumhurbaşkanı Erdoğan Aliya İzzetbegoviç'in kabrini ziyaret etti

2019-07-08 23:39 - Gündem

Samir Nasri Anderlecht'de

2019-07-06 01:30 - Spor

İlgili Haberler

Futbol sevdalısı emektar köfteci, işi bıraktı "hakemliği" bırakamadı

12:12 - Spor

Uluslararası futbolcu transferi, kış sezonunda 'rekor' kırdı

11:43 - Spor

ABD'de Super Bowl için geri sayım başladı

11:42 - Spor

Fenerbahçe, Süper Lig'de yarın Alanyaspor ile karşılaşacak

11:37 - Spor

Başakşehir, deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak

10:42 - Spor

Günün Manşetleri

Alaska'da dün kaybolan uçağın enkazı ile 10 kişinin cansız bedenlerine ulaşıldı

12:13 - Dünya

Bolu Dağı'nın kar manzarası havadan görüntülendi

12:07 - Gündem

Bahreyn Temsilciler Meclisi Başkanı Al Musalam, Türkiye'yle güçlü ilişkilerin önemini vurguladı

12:02 - Dünya

Küresel piyasalarda gözler, ABD'deki enflasyon ve Fed Başkanı Powell'ın sunumuna çevrildi

11:53 - Ekonomi

Elektrikli araç satışlarında Togg yıla lider başladı

11:47 - Ekonomi