?>

Akhisar Belediyespor artık 2 yıl ona emanet

Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, yeni sezon öncesi Roberto Carlos’tan boşalan teknik direktörlük görevi için daha önce prensipte anlaştığı Cihat Arslan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde Ba

Genel - 10 yıl önce

Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, yeni sezon öncesi Roberto Carlos’tan boşalan teknik direktörlük görevi için daha önce prensipte anlaştığı Cihat Arslan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde Başkan Hüseyin Eryüksel ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı törende imzalar atıldı ve teknik direktör Cihat Arslan transfer dosyasını sundu. Teknik direktör Cihat Arslan’ın birinci yardımcısı Recep Umut, yardımcı antrenörlerü Ülken Durak, Toprak Kırtoğlu, kaleci antrenörü Fevzi Layiç, kondisyoner M. Alper Avcı, Cem Kavçak görev yapacak.
"YABANCI OLMADIĞIM BİR CAMİAYA TEKRAR GELDİĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"
[gallery type="slideshow" columns="4" ids="61050,61051,61052,61053"] İmza töreni ardından konuşan Akhisar Belediyespor’un çiçeği burnunda teknik direktörü Cihat Arslan şunları kaydetti: “Yabancı olmadığım bir camiaya 25 yıl sonra tekrar geldiğim için çok mutluyum. Çok genç bir oyuncu olarak buraya katılmıştım. Kariyerimde çok önemli bir başlangıçtı. Bu başlangıcı sağlayan bir kulüptü. Sadece bir kulüp değil güzel bir aileye geldim. Süper liginde haklı olarak doğru yönetimi, doğru şehri, doğru taraftarı ile markalaşmış çok iyi temsil edilen kendim gibi bir kulübe geldim. Bana inanan, güvenen yönetim kuruluna da teşekkür ediyorum” dedi. Akhisar Belediyespor’un ligde iyi işler yaptığını dile getiren Cihat Arslan, buna katkı sağlamaya çalışacağını ve başarılı işler yapacaklarını söyledi. Arslan, bir gün opsiyonlu olabilecek şekilde 30 Haziran’da takımı Akhisar’da toplayarak yapılacak olan sağlık kontrollerinin ardından ilk antrenmanlarını Akhisar’da yapacaklarını kaydetti. Takımın kadrosu hakkında konuşan Cihat Arslan, takımda yapılan iyi işlerin yanında eksik yönlerin de olduğunu belirterek, bu yönlerin iyi etüt edileceğini, kadro tamamında bir rotasyon yapmadan küçük çaplı bir rotasyona ihtiyaç olduğunu kaydetti. Aile havasını bozmadan olumlu takviyelerle transferlerin gerçekleştirileceğini dile getiren Arslan, transfer sayısı için herhangi bir rakam veremeyeceğini öncelikle takımda mevcut isimlerin değerlendirileceğini söyledi. Akhisar Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel ise, imza töreninin ardından yaptığı konuşmasında transferlerle ilgili olarak takımın büyük yapıda iskeletini koruyacağını dile getirerek, bu yıl yeni alınan kararlar doğrultusunda kadroda 28 kişinin bulunacağını ve 28 kişinin içinden 4’ünün altyapıdan yetişmiş olacağını belirtti. Haziran ayının sonunda tesislerde sezonun ilk çalışmasının yapılacağını dile getiren Eryüksel, biri Türkiye diğeri ise yurt dışı olmak üzere iki kamp geçireceklerini söyledi.
Haftanın Öne Çıkanları

Sedat Peker’in düğününe ünlüler akın etti

2015-06-13 13:05 - Genel

Bursa’da altının kalbi Kapalı çarşı renkleniyor

2015-06-12 02:52 - Genel

‘Saruman’ hayata gözlerini yumdu

2015-06-12 10:34 - Sağlık

Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan'a gitti

2015-06-12 15:05 - Gündem

Ya mideye ya çöpe gidecek

2015-06-10 19:08 - Genel

Yakıt depolama tesisinde yangın: 6 yaralı

2015-06-09 14:29 - Genel

Taksici cinayetinde kan donduran ifadeler

2015-06-10 13:18 - Genel

'Savcı Leyla' 5 yıl 163 bölüm sonra Kurtlar Vadisi Pusu'dan ayrıldı

2015-06-12 17:36 - Spor

Çevreyolunda şüpheli valiz alarmı

2015-06-15 16:16 - Genel

Bakü'de Serap Özçelik ve Burak Uygur'dan altın madalya

2015-06-13 20:09 - Siyaset

İlgili Haberler

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 'Yarısı Bizden' kampanyasıyla ilgili soruları cevapladı

20:30 - Genel

Günün Manşetleri

ABD'de, zorbalığa maruz kalan düzensiz göçmen ailenin kız çocuğu intihar etti

02:08 - Dünya

Devler Ligi'nde son 16 turuna yükselen 8 takım belli oldu

01:58 - Spor

Real Madrid, PSG ve PSV, Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turuna yükseldi

01:53 - Spor

ABD'de Pentagon'un bütçesinde 5 yılda yüzde 8'lik kesinti yapılması talimatı

01:37 - Dünya

ABD’de, sınır güvenliği personelinin katil zanlısı olan LaSota, kefaletsiz yargılanacak

01:33 - Dünya