?>

Akasya ile TOG yeni yıla gençlerle ışık oluyor

Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ve Akasya iş birliğiyle hayata geçirilen proje kapsamında Akasya, ..

Genel - 5 yıl önce

Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ve Akasya iş birliğiyle hayata geçirilen proje kapsamında Akasya, bu sene önceki yıllardan farklı olarak geleneksel yılbaşı süsleriyle değil, Toplum Gönüllüsü gençlerin Türkiye'nin her yerinde yürüttüğü sosyal sorumluluk projelerinin yarattığı umutla aydınlanıyor.

Akasya'dan yapılan açıklamaya göre, Akasya, yeni yıl süslemelerine yapılacak harcamanın tamamını Toplum Gönüllüleri Vakfı'na (TOG) bağışlıyor. Toplumsal sorunlara çözüm üretmek için gönüllü olarak harekete geçen gençleri güçlendiren TOG'un, Akasya'da düzenlediği çocuk atölyeleri aracılığıyla vakfa yapılan bağışlar; ziyaretçiler tarafından da desteklenebiliyor. Ayrıca çocuk atölyelerinde katılımcıların yaptığı resimler yılbaşı süslemesi olarak alışveriş merkezinin etrafını süslüyor. Proje kapsamında Akasya'da başarılı ressam Seda Gazioğlu moderatörlüğünde 9 Kasım'da düzenlenen çocuk atölyesine Pınar Altuğ, Aslı Tandoğan, Akasya Asıltürkmen ve Bora Gencer gibi sevilen oyuncuların yanı sıra cemiyet hayatından da önemli isimler katılım gösterdi.

- Ayşe Arman ile Kaan Sekban söyleşisi 4 Aralık'ta gerçekleşti

Açıklamaya göre, proje kapsamında ayrıca; gazeteci ve yazar Ayşe Arman ile komedyen Kaan Sekban'ın katılımıyla bir 'İyilik' söyleşisi gerçekleşti. Söyleşinin ardından Ayşe Arman'ın kendi el emeği ile tasarladığı ve sosyal sorumluluk adına insanlara ulaşan Sakajewa kolyelerinin satışı da sağlandı. Satılan her kolyenin geliri TOG'a bağışlanarak, Toplum Gönüllüsü gençlerin projelerine destek verildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Proje kapsamında; ressam Günseli Kato'nun yönetiminde çocuklarla birlikte bir eser yaratıldı. Eser, Akasya'da sergilenmesinin ardından TOG yararına satışa çıkarıldı. Bunlara ek olarak, aralık ayı boyunca her hafta sonu Akasya içerisinde 2 standda 'TOG - İyi Kalpler Dükkanı' adı altında TOG ürünleri satışa sunuluyor. TOG ve Akasya ayrıca tüm alışverişlerin bağışa dönüştüğü Givin mobil uygulaması ile de güçlerini birleştirdi. 14-29 Aralık tarihleri arasında her hafta sonu Akasya'da açılan Givin stantlarında ünlü isimlerin kişisel eşyalarından, markaların etiketli ürünlerine kadar birçok farklı kategoriden ürün, uygulama üzerinden satın alınarak TOG yararına bağışa dönüşüyor."

Kaynak: AA . dikGAZETE.com

Haftanın Öne Çıkanları

İran, Rusya ve Çin'den Umman Denizi'nde ortak askeri tatbikat

2019-12-27 14:42 - Dünya

MediaMarkt'tan “Hediye Bulucu“ uygulaması

2019-12-24 13:51 - Genel

Trabzonspor'u golcü oyuncusu Sörloth taşıyor

2019-12-24 14:32 - Spor

Türkiye-Libya güvenlik ve askeri iş birliği mutabakat muhtırası Resmi Gazete'de

2019-12-26 15:07 - Gündem

'Türkiye'nin Otomobili'nin örtüsü kaldırılıyor

2019-12-26 15:37 - Gündem

İngiltere, Kaşıkçı cinayetine karışan herkesten hesap sorulmasını istiyor

2019-12-23 19:57 - Gündem

Mardin'de 117 bin 800 litre kaçak içki ele geçirildi

2019-12-24 16:27 - Gündem

Binlerce kişinin öldüğü Erzincan depremi 80 yıldır unutulmuyor

2019-12-27 14:52 - Gündem

İsfanbul AVM ve Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında iş birliği

2019-12-25 17:01 - Genel

Savunmada yeni teknolojiler çalıştayda ele alındı

2019-12-26 16:22 - Gündem

İlgili Haberler

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 'Yarısı Bizden' kampanyasıyla ilgili soruları cevapladı

20:30 - Genel

Günün Manşetleri

Savunma Sanayii Başkanı Görgün, Malezya'da temaslarda bulundu

16:42 - Gündem

Almanya 2024'te ABD ile ticarette 70 milyar avro fazla verdi

16:37 - Ekonomi

Emine Erdoğan'dan Malezya'daki temaslarına ilişkin paylaşım

16:32 - Siyaset

Beşiktaş, Elan Ricardo'yu kadrosuna kattı

16:28 - Spor

Bakan Bolat: Malezya ile ticaretin artırılması için her türlü adımı desteklemeye devam edeceğiz

16:22 - Ekonomi