?>

'AK Parti'nin başarılı olmasının en büyük etkisi Erdoğan'dır'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ: "Bu 13 seçimde AK Parti iktidar olmuşsa, milletimizin bu ülkeye dair istediklerini hayata geçirdiğimiz içindir. Başarılı olmamızın en büyük etkisi de Recep Tayyip Erdoğan'dır." dedi.

Siyaset - 5 yıl önce

İzmir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Bu 13 seçimde AK Parti iktidar olmuşsa, milletimizin bu ülkeye dair istediklerini hayata geçirdiğimiz içindir. Başarılı olmamızın en büyük etkisi de Recep Tayyip Erdoğan'dır." dedi.

Dikili'de bir otelde düzenlenen Muhtarlar Buluşması programında konuşan Dağ, vatandaşların muhtarlar ve AK Parti teşkilatları aracılığıyla her türlü sorunlarını ulaştırabileceğini belirtti.

AK Parti'nin 13 seçimdir sandıktan birinci parti olarak çıktığını vurgulayan Dağ, "Kimse kimseye sırf hatır için güzel konuşuyor diye oy vermiyor. Bu 13 seçimde AK Parti iktidar olmuşsa, milletimizin bu ülkeye dair istediklerini hayata geçirdiğimiz içindir. Başarılı olmamızın en büyük etkisi de Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bunu taraflı tarafsız kime sorarsanız, hepsi bunu kabul eder." diye konuştu.

Dağ, yerel seçim sonuçları ve partideki ihraç kararlarına da değinerek, şunları kaydetti:

"Son yerel seçimlerde yine AK Parti olarak birinci parti olduğumuz halde, birkaç büyükşehir kaybedilmesiyle, birileri bir takım beklentiler içine girdiler. Buradan 'Acaba bir takım neticeler alabilir miyiz? Bu siyasi halden bir netice çıkarabilir miyiz?' gibi bir düşünce içine girmiş olabilirler. Doğru olmayan bir siyasi parti içinde yer alıp da o siyasi parti içinde üyeliğiniz devam ederken, sözüm ona manifesto gibi, güya kendi çapında ilkeli hareket edermiş gibi bir takım açıklamalar yapmak, parti disiplinini ortadan kaldırmak, onursal kimliğini rencide etmek hiçbir siyasi partinin kabul edeceği bir şey değildir. O açıdan biz de MYK'da bir karar almıştık. Onun doğrultusunda bir takım sıcak gelişmeler yaşandı. Biz bunlara bakmadan, çok fazla dikkate almadan önümüze bakıyoruz."

AK Parti'nin hayata geçirdiği projeleri anlatan Dağ, yapılan yatırımlarla Bergama ve Dikili bölgesinin, çok farklı olacağını sözlerine ekledi.

Dikili Kaymakamı Alper Faruk Güngör'ü de ziyaret eden Dağ, daha sonra vatandaşlarla bir araya geldi.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

F-MAX, Rusya’da “Yılın Kamyonu” seçildi

2019-09-09 13:35 - Ekonomi

Avrupa Konseyinden Finlandiya'da ırkçılığın artmasına tepki

2019-09-10 19:57 - Dünya

'PKK'nın yarattığı tehlikenin farkındayız'

2019-09-11 14:17 - Dünya

'12 Eylül'de kazandıklarını düşünseler de kaybetmişlerdir'

2019-09-12 15:37 - Siyaset

'İslami Finans dünyada 10 ülkede yoğunlaştı'

2019-09-13 17:02 - Ekonomi

Küba ile tıbbi cihaz alanında iş birliğine gidiliyor

2019-09-13 13:02 - Sağlık

Sivas Barosundan TBB'ye 'olağanüstü genel kurul' çağrısına tepki

2019-09-07 00:52 - Gündem

Kanada’daki seçim kampanyasına dini semboller yasası damgasını vurdu

2019-09-12 11:27 - Dünya

Tofaş'tan medyada çıkan haberlere ilişkin açıklama

2019-09-13 20:33 - Medya

'Nüfus sayımı siyasi koz olarak kullanılmamalı'

2019-09-10 20:37 - Dünya

İlgili Haberler

AK Parti Sözcüsü Çelik: (Suriye'deki olaylar) Suriye'nin birliğine dönük bir terörist saldırı olduğunu değerlendiriyoruz

19:05 - Siyaset

Bakan Fidan: Suriye hükümetinin sürdürdüğü politika, provokasyonla rayından çıkarılmaya çalışılıyor

18:58 - Siyaset

Türkiye, Ürdün, Irak, Lübnan ve Suriye arasında düzenlenen toplantı Amman'da başladı

15:47 - Siyaset

Türkiye - Ürdün 3+3 Toplantısı gerçekleştirildi

15:13 - Siyaset

Bakan Göktaş, BM Kadının Statüsü Komisyonu'nun 69'uncu oturumuna katılacak

13:57 - Siyaset

Günün Manşetleri

Trump'ın Özel Temsilcisi Witkoff, Ukrayna ile bu hafta anlaşma imzalanabileceğini belirtti:

19:53 - Dünya

X sosyal medya platformunda uzun süreli erişim sorunu yaşandı

19:48 - Gündem

SIPRI: Türk şirketlerinin küresel savunma ihracatındaki payı 5 yılda yüzde 103 arttı

19:42 - Dünya

AK Parti, emekli bayram ikramiyesini de içeren kanun teklifini TBMM Başkanlığına sundu

18:52 - Gündem

Brüksel'de kapanan Audi fabrikasının akıbeti tartışılıyor

18:47 - Dünya