?>

Adriana Lima: Türkiye'de olmaktan mutluyuz

Dosso Dossi Fashion Şov’un baş mankeni Adriana Lima, Brezilyalı meslektaşlarıyla Türkiye’de olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Magazin - 8 yıl önce

Top model Adriana Lima'nın baş manken olarak podyuma çıkacağı, Isabeli Fontana, Ana Beatriz Barros, Izabel Goulart gibi dünyaca ünlü mankenlerin yürüyeceği Dosso Dossi Fashion Show kapsamında The Land of Legends Theme Park'ta basın toplantısı düzenlendi.

Dünya çapında ses getirmesi planlanan Dosso Dossi Fashion Show için özel olarak hazırlanacak podyumda yürüyecek olan Victoria's Secret'in ünlü mankenleri adeta 'Brezilya Fırtınası' yaşatacak. Şova katılacak olan Adriana Lima ve 3 Victoria's Secret mankeni Isabeli Fontana, Ana Beatriz Barros, Izabel Goulart’ın katılımıyla düzenlenen basın toplantısı renkli görüntüler oluşturdu. Dosso Dossi Fashion Show Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, çok güzel bir organizasyon hazırladıklarının altını çizerek, Brezilya’dan 4 tane top model getirdiklerini söyledi.

Eraslan, sahneye ilk olarak Victoria's Secret'in meleklerinden Ana Beatriz’i davet etti. Ana Beatriz, Türkiye’yi Brezilya’ya çok benzettiğini dile getirerek, "Güneşiyle, deniziyle, doğasıyla, insanlarıyla çok yakın. Arkadaşlarımla aynı duyguyu paylaşıyoruz. Türkiye’yi her zaman önemsemişimdir. İlk defa böyle bir şansı elde ettim çok mutluyum. Gösterilen bu ilgiden de çok mutlu oldum" diye konuştu. Victoria's Secret'in bir başka mankeni Izabel Goulart ise Türk insanlarını çok sevdiğini ülkesindeki gibi buradaki insanların da eğlenmeyi çok sevdiğini söyledi. Antalya’da olmaktan büyük mutlu olduğunu kaydeden Goulart, kendisini en çok mutlu edenlerden birinin ise insanlar olduğunu vurguladı. Isabeli Fontana da daha öncede Türkiye’ye geldiğini hatırlatarak, "Türk insanını gerçekten çok seviyorum. Onları tanımaktan büyük mutluluk duyuyorum. Dossi Dossi Fashion Şov’un genç yaşta mankenlere kapı açması ve onları kazanma konusunda destek olması beni çok mutlu ediyor. Çünkü mankenlerin böyle bir platformda kendilerini ifade edebilecekler ortam az. O nedenle böyle bir firmanın yaptığı organizasyondan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Adriana Lima, sahneye çıktığında gördüğü ilgi karşısında mutlu olduğunu dile getirdi. 'Türkiye’de ilk kez 4 Brezilyalı manken sahne alacak, bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?' sorusunu Lima, "Bu akşamı çok beğeneceksiniz. Çünkü dışarıdaki sahne alanı görülmeye değer çok şahane, güzel bir yapı var. Ben ve Brezilyalı meslektaşlarımla bu akşam burada olmak ve böyle bir sunumu yapabilmek, bizim için de çok önemli ve güzel bir şey" diye cevapladı.

İsa Akar  

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Yabancı öğrencilerin gözünden Türkiye'de ramazan

2017-06-03 15:55 - Genel

'Zor koşullarda büyük tecrübe kazandık'

2017-06-06 19:07 - Spor

Galatasaray bekleneni veremedi

2017-06-04 14:42 - Spor

Süper Lig: Antalyaspor: 4 - Gaziantepspor: 1 (Maç sonucu)

2017-06-03 01:52 - Spor

Genler gözden zihin okuma yeteneğini etkiliyor

2017-06-09 17:40 - Genel

Jeep'ten Renegade'e özel kampanya

2017-06-08 16:07 - Ekonomi

FETÖ elebaşı Gülen Türkiye'ye gelip darbeyi yönetecekti

2017-06-04 19:53 - Genel

Göztepe'nin Süper Lig hasreti sona erdi

2017-06-05 13:07 - Spor

Galatasaray transferde hüsrana uğradı

2017-06-09 15:47 - Spor

Birleşik Krallık'ta erken genel seçime doğru

2017-06-07 18:29 - Genel

İlgili Haberler

Haluk Levent, İstanbul'da vereceği konserin gelirini Gazze yardım fonuna bağışlayacak

20:57 - Magazin

Kıvılcım Kalay’ın şarkısı için İstanbul’a gelen Dr. Alban çıldırmış olmalı! -

10:18 - Magazin

ABD'de bir kadın, cinsel istismarla suçladığı Diddy ve Jay-Z hakkında açtığı davayı geri çekti

19:17 - Magazin

Rize'de '17. Çamlıhemşin Kardan Adam Kış Festivali' başladı

16:42 - Magazin

Hafta sonunu fırsat bilenler Gölcük Tabiat Parkı'nda kış manzarasının tadını çıkardı

16:18 - Magazin

Günün Manşetleri

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan, Türkçe şiir okurken bir yetkili tarafından uyarıldı

00:18 - Dünya

İran'da 5,4 büyüklüğünde deprem

00:07 - Dünya

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan, Tebriz'de Türkçe şiir okurken bir yetkili tarafından uyarıldı

00:02 - Dünya

İsrail'in Batı Şeria'daki baskınlarında Filistinli bir çocuk yaralandı, 14 kişi gözaltına

23:57 - Dünya

Hamas: İsrail güçleri Ofer Hapishanesinin bir bölümüne baskın düzenledi

23:27 - Dünya