?>

"Adalar’ı en iyi bir Adalı yönetir"

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ve Adalar Belediye Başkan adayı Özlem Öztekin Vural, Büyükada’da cemevi temsilcileri, kanaat önderleri ve STK temsilcileriyle bir araya geldi. Yıldırım, "Adalar’ı en iyi bir Adalı yönetir" dedi.

Politika - 6 yıl önce

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ve Adalar Belediye Başkan adayı Özlem Öztekin Vural, Büyükada’da cemevi temsilcileri, kanaat önderleri ve STK temsilcileriyle bir araya geldi. Yıldırım, "Adalar’ı en iyi bir Adalı yönetir" dedi.

Adalar halkı buluşan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, konuşma öncesinde sözü AK Parti Adalar Belediye Başkan adayı Özlem Öztekin Vural’a verdi. Halkın sorunlarını çözmek için geldiğini söyleyen Vural, “AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, milletvekillerimiz, çok kıymetli STK temsilcilerimiz ve Adalar halkı, bir Adalı kardeşiniz olarak ben de bu ilçenin sorunlarını en az sizin kadar iyi biliyorum. Bu yönde birçok proje geliştirdik. 31 Mart seçimlerini inşallah zaferle sonuçlandırırsak, hepsini sizler için birer hizmete dönüştürmeyi planlıyoruz. Tabii ki bunu yaparken AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Binali Yıldırım da bizimle beraber olacaktır. Çok güzel bir meclis üyesi listesi hazırladık. Bu listede Adalar için dertlenen arkadaşlarımız var. Ben şimdiye kadar bize verdiğiniz ve vereceğiniz destek için çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

AK Parti Adalar Belediye Başkan adayı Vural’a her zaman destek verdiğini belirten AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldırım, "Adada bir ilki başaralım mı? Adaya kadın eli değsin mi? Adanın ilk kadın belediye başkanını adadan seçelim mi? Adaya yakışır mı Özlem hanım? Kesinlikle en iyisi olacak, Adalar’ı en iyi bir Adalı yönetir. Hadi bakalım, hayırlı uğurlu olsun” diyerek halka seslendi.

"277 FAYTONCUYA ELEKTRİKLİ FAYTON VERİLECEK"

Yıldırım, adalarla ilgili nostalji yaparak, "Burgazada’da güvercinler uçar, Heybeli’de mehtaplı geceler mest eder. Büyükada zarif iskelesiyle karşılar. Kınalı uzun sahil şeridiyle kucak açar. Selam olsun İstanbul’un güzel adaları, selam olsun size adanın değerli insanları” dedi.

"HEPSİNİN PLANI, PROJESİ, HAZIRLIĞI TAMAM"

Adalarla ilgili diğer projelerini de aktaran Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Balıkçıların avlanma alanlarıyla ilgili problemleri var. Vakıfların burada çok arazileri var. Sahile ulaşımda sorunlar var. Bütün bunların hepsinin planı, projesi, hazırlığı tamam. Bütün bu sorunları, ekip halinde çalışmak suretiyle çözeceğiz. Adalar’a 20 kilometre bisiklet yolu yapacağız. Öyle çarşı pazar içinde bisiklet değil. Adanın çok müsait alanları var. Buralara bisiklet yolları yapılacak. Adaya olan tarifeli sefer sayıları artırılacak. Son zamanlarda bazı seferlerde kesintiye gidilmiş. Bunun için gereğini yapacağız. Özellikle Adalar-Bakırköy hattı tekrar kurulacak, hayırlı uğurlu olsun. Adalar’dan Büyükada’dan Maden Mahallesi’ne spor tesisi yapacağız. Toplam 4 bin 600 metrekarelik bir alanda, spor kompleksinde, 150 kişilik tribün, 150 kişilik konferans salonu, basket sahası, stüdyoların bulunacağı bir kompleksi yapıp adaya kazandıracağız. Adanın gençlerinin emrine bu tesisleri vereceğiz."

"BÜYÜKADA VE HEYBELİADA’YA 2 HALK PLAJI YAPILACAK, SADECE ADA HALKI KULLANACAK"

Adalar’ın sahillerini ve meydanlarını da yeni baştan elden geçireceklerini belirten Yıldırım, bunları adaya yakışan bir şehircilik anlayışıyla düzenleyeceklerini ifade etti. Yıldırım, Büyükada ve Heybeliada’ya 2 halk plajı yapacaklarını da aktararak, bu plajları sadece ada halkının kullanacağını söyledi. Yıldırım ayrıca yaşlılar için yaşlı atölyeleri kuracaklarını da anlatarak, "Düsturumuz aktif yaşlanma. Her yaşta hareketten yanayız. En güzel, en kıymetli zamanlarını burada geçirecekler. İş derdi, çocuk yetiştirme sıkıntıları olmayacak. Hayatın tadını doya doya çıkaracaklar” dedi.

(İHA)
Haftanın Öne Çıkanları

'Türkiye, dünyanın en yeni en modern spor tesislerine sahip'

2019-03-02 21:27 - Siyaset

Terör örgütü temsilcileri BM binasında konuşturuldu

2019-03-06 03:32 - Dünya

Gelin geldiği köyde topraksız tarımın 'hanımağası' oldu

2019-02-27 17:32 - Çevre-Hayat

İhracat oranı yüzde 5,9 arttı

2019-03-01 13:19 - Ekonomi

'Cumhur İttifakı, Türkiye'nin bekasının teminatı'

2019-03-01 18:54 - Politika

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, milli uçak için tarih verdi

2019-03-02 16:13 - Genel

2018'de 250 milyon çift ayakkabı ihraç edildi

2019-03-05 16:18 - Ekonomi

'Türkiye'yi dahil etmezsek hayal kırıklığına uğrayabiliriz'

2019-03-02 01:17 - Dünya

Devlet iş kapısı olmaya devam ediyor

2019-02-28 18:02 - Ekonomi

Hibrit lokomotif TCDD'nin gücüne güç katacak

2019-02-28 16:42 - Ekonomi

İlgili Haberler
Günün Manşetleri

THY'nin filosundaki uçak sayısı 500'e yükseliyor

02:07 - Ekonomi

Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Kılıç, canlı yayında soruları cevapladı

02:02 - Siyaset

Trump: Rusya ve Ukrayna ile görüşmelerde ciddi mesafe kaydettik

01:57 - Dünya

Trump: Amerika'nın altın çağı daha yeni başladı

01:53 - Dünya

İngiliz Bakan, Ukrayna'ya savunma harcamalarında daha fazlasını yapacaklarını söyledi

01:47 - Dünya