?>

A Milli Futbol Takımı'nın Karadağ, Cebelitarık ve Hollanda maçları programı açıklandı

A Milli Futbol Takımı'nın 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde 1 Eylül Çarşamba günü İstanbul'da Karadağ, 4 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Cebelitarık ve 7 Eylül Salı günü Amsterdam'da Hollanda ile oynayacağı maçların programı belli oldu.

Gündem - 3 yıl önce

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, milli takıma davet edilen oyuncular, bugün saat 19.00'dan itibaren Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanmaya başlayacak. Ay-yıldızlılar, ilk antrenmanını yarın Riva'da yapacak.

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ve aday kadrodan bir futbolcu, Karadağ maçı öncesinde 31 Ağustos Salı günü saat 14.00'de tesislerde bir basın toplantısı düzenleyecek. A Milliler, bu karşılaşmanın son provasını da aynı tesiste saat 19.30'da gerçekleştirecek.

Milliler, Cebelitarık karşılaşması için 2 Eylül Perşembe günü saat 15.00'de İstanbul Havalimanı'ndan Türk Hava Yollarına (THY) ait uçakla İspanya'nın Malaga kentine yolculuk edecek. Kafile daha sonra buradan karayolu ile konaklama yapacağı Cadiz'deki So/Sotogrande Oteli'ne geçecek.

Şenol Güneş ve aday kadrodan bir futbolcu, 3 Eylül Cuma günü TSİ 20.30'da maçın oynanacağı Victoria Stadyumu'nda basın toplantısı düzenleyecek. Cebelitarık maçı öncesindeki son çalışma ise, TSİ 21.00'de statta gerçekleştirilecek.

Ay-yıldızlılar, Hollanda maçı için ise 5 Eylül Pazar günü TSİ 14.00'te Malaga'dan Türk Hava Yollarına (THY) ait uçakla Hollanda'nın Amsterdam kentine gidecek. Kafile aynı akşam bir antrenman yapacak.

Hollanda müsabakası öncesi Şenol Güneş ve aday kadrodan bir futbolcu, 6 Eylül Pazartesi günü TSİ 20.30'da maçın oynanacağı Johan Cruijff Arena'da basın toplantısı düzenleyecek. Bu karşılaşmanın son çalışması ise TSİ 21.00'de yine statta olacak.

A Milli Takım kafilesi 8 Eylül Çarşamba günü Amsterdam'dan TSİ 15.00'te hareket edecek uçakla İstanbul'a dönecek.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com

Haftanın Öne Çıkanları

Sivasspor lige iyi başlayamadı

2021-08-24 16:21 - Gündem

AK Parti Sözcüsü Çelik, Kabil'deki terör saldırısını kınadı

2021-08-27 15:26 - Siyaset

Sel bölgesinde yardım çalışmalarına katılan Somalili Said Ali Nur vefa örneği gösteriyor

2021-08-24 15:17 - Çevre-Hayat

Migros'tan yapılan kırtasiye alışverişleri eğitimin geleceğine katkı sağlıyor

2021-08-24 13:47 - Yerel haber-Şirket Haber

Yeni “POCO X3 GT 256 GB“ n11.com'da satışta

2021-08-26 13:55 - Yerel haber-Şirket Haber

ING Türkiye'ye “Stevie Uluslararası İşletme Ödülleri“nde 2 ödül

2021-08-25 16:38 - Yerel haber-Şirket Haber

Enerjisa Enerji, Türkiye ve Avrupa Komisyonu'nun yeşil mutabakat eylem planlarını destekliyor

2021-08-26 15:00 - Yerel haber-Şirket Haber

CFR Cluj Teknik Direktörü Sumudica, kulüp tesislerine alınmadı

2021-08-27 16:21 - Spor

Günün büyük bir kısmını oturarak geçiren kişilerde felç riski daha yüksek

2021-08-24 16:06 - Sağlık

Selden dallarına tutunduğu ağaca çıkarak kurtulan Öznur hemşire, yaşadıklarını unutamıyor

2021-08-24 16:46 - Çevre-Hayat

İlgili Haberler

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun'dan iftira kampanyalarına ilişkin açıklama

00:38 - Gündem

Almanya'nın Hanau kentindeki ırkçı terör saldırısında can verenler, Ankara'da anıldı

22:22 - Gündem

Rekabet Kurulundan yerinde incelemeyi engelleyen BİM'e 1,3 milyar liralık ceza

21:57 - Gündem

Depremde 115 kişinin öldüğü Ebrar Sitesi B Blok'a ilişkin davada karar çıktı

20:22 - Gündem

Araç muayene istasyonlarının özelleştirme ihaleleri 24 Şubat'ta yapılacak

19:27 - Gündem

Günün Manşetleri

İsrail basınına göre, 170 bin asker psikolojik tedavi almak için Savunma Bakanlığına başvurdu

00:57 - Dünya

Sanayi ve ticarete ilişkin düzenlemeleri de içeren kanun teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi

00:43 - Siyaset

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun'dan iftira kampanyalarına ilişkin açıklama

00:38 - Gündem

ABD Dışişleri Bakanlığı, ülkedeki 6 medya organının aboneliklerini iptal etme talimatı verdi

00:23 - Dünya

Galatasaray ve başkanı Dursun Özbek, PFDK'ye sevk edildi

00:18 - Spor