?>

15 Temmuz Şehitler Köprüsü, saat 14.00'ten itibaren trafiğe kapatılacak

İstanbul Valisi Şahin, 15 Temmuz etkinlikleri nedeniyle aynı gün, saat 14.00'ten itibaren 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün trafiğe kapatılacağını bildirdi.

Gündem - 7 yıl önce

İSTANBUL

İstanbul Valisi Vasip Şahin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün saat 14.00'ten itibaren trafiğe kapatılacağını söyledi.

Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal ile köprünün Anadolu Yakası'ndaki ayağında bulunan 15 Temmuz Şehitler Makamı'nı ziyaret etti. İnşaatı devam eden 15 Temmuz Şehitler Müzesi'nde incelemelerde bulunan Şahin, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, yarınki programların sağlıklı şekilde gerçekleştirilmesi için gerekli tedbirlerin alındığını belirtti.

Şahin, "Burada daha sağlıklı bir ortam oluşturulabilmesi için yarın saat 14.00'ten itibaren 15 Temmuz Şehitler Köprüsü trafiğe kapatılacak. 14.00'ten itibaren hem araç trafiğine hem de metrobüs geçişine tamamen kapatılacaktır. Buradan da vatandaşlarımızın bu konuda dikkatli, bilgili olmaları ve buna göre kendi programlarını yapmaları önemli bir husustur." dedi.

Hangi yolların açık olacağı ve hangi güzergahların kapalı olacağı konusunun da Emniyet Müdürlüğü'nce belirlenip açıklandığını ifade eden Şahin, "15 Temmuz günü için güvenlik anlamında da gerekli tedbirler alındı. Güvenlik tedbirlerinde 21 bin 780 polisimiz görev alacak. Oldukça detaylı bir program hazırlandı. Geçen yıl da aynı programı icra etmiştik. Orada da çok ciddi güvenlik önlemi almıştık. Bu yıl daha fazla özenle ve daha fazla sayıda güvenlik tedbiri alıyoruz." diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Uysal da 15 Temmuz hain darbe girişiminde yaşananların unutulmaması gerektiğini vurguladı.

Uysal, "Şehitlerin 15 Temmuz'da ülkemizi ayakta tutma ve geleceğimiz adına nelere katlandıklarını yarın akşam bir kez daha hep beraber yaşayacağız. 15 Temmuz'u unutturmazsak ve diri tutarsak bir daha buna benzer hadiseler yaşanmaz. Onun için ben tekraren bütün halkımızı yarın buradaki programlara davet ediyorum" dedi.

Kaynak: AA - Muhabir: Adem Demir

.

dikGAZETE.com

Haftanın Öne Çıkanları

'Türkiye, Bosna için bir annedir'

2018-07-11 18:32 - Dünya

15 Temmuz Şehitler Köprüsü, saat 14.00'ten itibaren trafiğe kapatılacak

2018-07-14 21:02 - Gündem

Hırvatistan'da 'milli formalı' hükümet toplantısı

2018-07-12 17:52 - Dünya

Irak'ın güneyindeki gösteriler yayılıyor

2018-07-14 01:42 - Genel

'Darbeyi kendi namusuma, evime yapılmış gibi hissettim'

2018-07-14 15:32 - Çevre-Hayat

Rekortmenden 15 Temmuz şehitleri anısına dalış

2018-07-14 20:02 - Spor

TBMM Başkanı Yıldırım: Şeref Madalyası benim için çok önemli bir anlam ifade ediyor

2018-07-13 17:23 - Genel

İzmir'deki yangın havadan görüntülendi

2018-07-14 04:02 - Asayiş

Fenerbahçe'den Lozan'da tatsız prova

2018-07-14 01:42 - Spor

56 günlük bebeğini öldürmüştü! Karar verildi

2018-07-13 22:32 - Asayiş

İlgili Haberler

Deprem uzmanları, Ege Denizi'ndeki "deprem fırtınasını" AA'ya değerlendirdi

17:52 - Gündem

Ege Denizi'nde 28 Ocak'tan bugüne kadar 570 deprem meydana geldi

17:47 - Gündem

YEE, "Türkçenin Yabancı Dil Olarak Öğretimi Sertifika Programı"nın açılışını yaptı

17:18 - Gündem

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 5 ve 6 Şubat tarihlerindeki uçuşlarda azaltma kararı

17:08 - Gündem

"Çiftlik Bank" davasında karar açıklanacak

16:12 - Gündem

Günün Manşetleri

Kosova’nın başkenti Priştine’de “çöp” nedeniyle olağanüstü hal ilan edildi

18:57 - Dünya

İsrail ordusu ateşkese rağmen Lübnan'ın güneyinde binaları havaya uçurdu

18:52 - Dünya

Beşiktaş, Cher Ndour ile yollarını ayırdı

18:48 - Spor

ABD Başkanı Trump, Kanada Başbakanı Trudeau ile konuştu

18:42 - Dünya

Beyt Lahiya Belediye Başkanı Attar: Tamamen harap olmuş bir kentle karşı karşıyayız

18:37 - Dünya